Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

rexton_demon

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача rexton_demon

  1. За цією силкою що наведена вище лише видані декларації!!! Які заносяться на протязі 20-30 днів після видачі!!! На даний час є покращення але не значне, саме будуть надходити СМС повідомлення по готовність відповіді всім тих хто подає з 20.09.2015 року! Для інформації з особистого досвіду: дізнатись про готовність за тел: (044)428-57-44 приймальна ГАСК по Київській області (044)428 57-30 канцелярія (044) 428-57-27 про розгляд декларацій, 428-57-28 декларації по амністії ЦНАП : (044) 280-41-97 краще по ньому (044) 280-05-19- як варіант але знімають трубку і він постійно зайнято Передаються відповіді та декларації невідомою службою "Кур'єром" із запасом 2 днів після вказаної дати готовності документу. Для інформації відстань між ЦНАП (Кловський узвіз, 24) та ГАСК (вул. Лесі Українки, 24) 15 хвилин повільною ходьби!! Дізнатись У ГАСК не можливо ні хто не знає ні канцелярія, ні в приймальні, ні виконавці не відома служба "Кур'єр" і чому між ЦНАПом та ГАСКом потрібно 2 дні передачі!!!
  2. В с. Іванковичах Васильківського р-н вобще супер схема по мусору дійсно для людей. Стоїть бак для мусору і коли їде мусоровоз в у визначений день, якщо повний бак забирає і ви платите 40 гривень. Непотрібно накопичуєте до повного і тоді лише вивозите та платите за вивіз мусору!!!!
  3. Не раджу бо тільки втратити час і здоров'я. Зверніться до землевпорядної організації і по просить у них зробити кадастровий план земельної ділянки з нанесеним будиночком у масштабі 1:500 і все!!! А краще до госрахункової організації при архітектурі!!! Добавлено через 15 минут Вартість зйомки залежить від району, в деяких районах вона і не потрібна!!! По м. Києву ще немає домовленості про відмітки тому і придумали про зйомку щоб час потянути! З досвіду вартість висновку по: К-Святошинський р-н - 840 грн. Фастівський р-н - безкоштовно, Васильківський - 300 -1000 грн
  4. А я отримав сьогодні !!!!! Для інформації в ЦНАП з'явилась послуга (проходить СМС) про готовність відповіді або зареєстрованої Декларації!! В кого які складнощі із заповненням декларації, задавайте питання з радістю допоможу!!!!
  5. До Хххххххххької хххххххої ради громадянина Хххххххх Є. А., що проживає за адресою: Хххххххххх ПОВІДОМЛЕННЯ. Згідно Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України “Про затвердження Порядку прийняття в експлуатацію і проведення технічного обстеження індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків, господарських (присадибних) будівель і споруд, громадських будинків та будівель і споруд сільськогосподарського призначення I та II категорій складності, які збудовані без дозволу на виконання будівельних робіт” №79 від 24.04.2015 р. (розділ III, пункт 11) та ЗУ “Про регулювання містобудівної діяльності” № 3038-VI від 17.02.2011 р. (ст. 39, пункт 11), повідомляю, що мною був введений в експлуатацію ххххххвий будинок, що розташований за адресою: Хххххххххх Дата реєстрації декларації ” “ 2015 р. № (дата) (підпис) Добавлено через 4 минуты У нас просто є договір на вивіз мусора, так як в домі жили з 2009 року! Така схема з договорами про вивіз мусора з новими домами на нових масивах!
  6. м. Київ Кловський узвіз, 24 044 2800519 телефон для запитань Для інформації вони також працюють і в суботу з 9:00 - до 15:00 а також і консультант по заповненню повідомлення з ДАБІ !!! Добавлено через 9 минут У відповідності до п.2 ст.37 Закону України"Про регулювання містобудівної діяльності" Дозвіл на виконання будівельних робіт видається органами державного архітектурно-будівельного контролю на безоплатній основі протягом десяти робочих днів з дня реєстрації заяви. (ДАБІ) Добавлено через 12 минут Задавайте складні питання буду надавати відповіді бо насправді все на багато просто!! Я вже оформив будинок і отримав свідоцтво та можу поділитись досвідом всіх нюансів від оформлення документів на землю та будинок!!!!
×
×
  • Створити...