Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Swansea

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Swansea's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Чудово, що є можливість купувати там, де Вам більше підходить чи подобається)
  2. Я так розумію, про покупку не йдеться) Ви цікавитеся технологією виробництва. Раджу погуглити - в мережі чимало інформації на цю тему. Технологія виготовлення ванн доволі нехитра і не є чимось засекреченим. Товщини всіх шарів без виключення визначаються існуючими стандартами та технологією. Коментувати чужі рекламні тексти не маю ані часу, ані бажання) Гарного дня)
  3. Доброго дня! Всі ціни, які Ви бачите в каталозі, актуальні. І в неї вже входить доставка по Києву (до під'їзду). Фотографії всіх товарів Ви можете побачити на сайті. Замовлений товар Ви матимете можливість гарненько роздивитися перед покупкою, коли Вам його доставлять.
  4. Акрилові ванни та піддони для душу виробництва української фабрики. 35 моделей, серед яких: кутові, асиметричні, прямокутні ванни та піддони для душу. Характеристики виробів: - дно, що не ковзає навіть у мильній воді - ванна здатна витримати навантаження, що перевищують 300 кг -довговічний блиск і колір акрилу, стійкість до ультрафіолетового випромінювання - виняткова якість поверхні - підвищений захист від корозії і хімічного впливу - антибактеріальні властивості - шумопоглинаючі властивості Гарантія виробника - 10 років. Каталог моделей - (ссылка устарела) (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела)
×
×
  • Створити...