Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Oto

Пользователи
  • Публікації

    55
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Oto

  1. а яка ціна кв.м за все (приблизно) ? Можливо, є тут майстри, які можуть в мандарині знижку мати?
  2. Дякую всім за поради, все перевірили, що ви радили, самі не знайшли. Звернулися до Діми ( дякую AOZ1 і Сергей 31 !) Діма приїхав, шукали і знайшли! В спальні під підлогою просто все мокре ( Зірвали ламінат і підлогу, обої віддерли, все в грибку( Сказав - погана спайка труб. Мало того, по гофрі затекло і в кімнату дітей, теж зняли підлогу і обої - грибок (( Зразу сантехнік зробив (ще раз дякую AOZ1, що порадили зразу взяти того, хто зробить), сказали - спостерігати, побачимо по тиску в системі. Почали спостерігати. Напишу, як воно буде. Руки опускаються.. Ще не в"їхали нормально, а вже другий ремонт треба.. А грибок - це мій страшний сон. Як тепер з ним боротися? Які є термоядерні засоби, щоб він вивіся зі стін?..
  3. Пробували. Падає там і там. це може бути в котлі? Але ж не мокрий
  4. за Броварами. замітили після окупації, коли двором проїхали танки разом з воротами і парканом(( Фото є. Їх багато, не знаю, які треба викладати
  5. прошлись, позамотували все туалетним папером. Сухо( Дякую за сайт.
  6. Допоможіть, будь ласка! Падає тиск в системі отоплення, навіть на добу вже не хватає, а треба ж і на рогботу на кілька днів виїхати(( Є газовий котел, є теплі підлоги. Помітили, що падає тиск в системі, треба добавляти воду. Але було не критично, зараз, при опаленні за добу падає зовсім, котел виключається, опалення припиняється. Витоку води в будинку не знайшли (всі батареї сухі). Як вирішити проблему? Наш майстер-сантехнік, що робив, зараз служить, звязку нема(( Що це може бути? Вдячна за будь яку підказку.. Шукаємо майстра, який би розібрався і допоміг, бо руки опускаються, не зможемо відлучитися від будинку, коли морози грянуть ((
  7. Палити збираємося не часто, це не для отоплення пічка. Тому і встало питання про гільзування. В комин сказав треба труба, бо він під одним дашком з витяжкою. Поставили вище дашка.
  8. Здравствуйте! Так вы гильзовали дымоход для чугунной печки? Нужно ли? Как раз этот вопрос стоит остро. Тоже топиться будет под настроение, временами. Спасибо
  9. Добрый день! Есть бетонная основа под дорожки. Ищу на форуме, у кого купить чем покрыть и мастера, укладчика, кто качественно уложит кирпич/брусчатку. Может, даже подскажет какой то узорчик. площадь до 200кв.м. Броварской район Может, посоветуете, к кому обратьтся, кто у вас делал и вы довольны. Буду благодарна за советы. Спасибо. Не знаю, в какой раздел с таким вопросом (направьте меня, пожалуйста, если не тут обсуждают такое.)
  10. Присоединяюсь к поздравлениям! Саша, с днем рождения! Желаю сил и энергии, желаний и возможностей! Добавлено через 46 секунд Не знаю, в какой раздел с таким вопросом (направьте меня, пожалуйста) Есть бетонная основа под дорожки. Где на форуме искать, у кого купить чем покрыть и исполнителя, укладчика, кто качественно уложит кирпич/брусчатку. Может, даже подскажет какой то узорчик площадь до 200кв.м. Может, посоветуете, к кому обратьтся. Буду благодарна за советы. Спасибо. напутала с сообщениями, хотела отдельно от поздравления, не знаю как
  11. Дякую за тему. Теж шукаю виконавця під ключ в цегляному приміщенні, електропіч
  12. Киев, контакты сброшу в личку, заказ выполняют быстро И мне контакты по подоконникам) Спасибо!
  13. Леня 10, Ира 3. Всего 28. Пока стоп. Как приедет, маякну, возможно будет там около 2-12 лишних. И я в очереди на 5шт, или сколько останется)
  14. Детей должны растить родители, а бабушки-дедушки - баловать)) Вот достроим дом, дождусь внуков, и буду пирожки на выходные печь для всех)) Мои дети, когда маленькие были, лет до 12, то с охотой к бабушке ехали (в квартиру, дома нет). А теперь уже старшеклассники-студенты не очень-то и хотят... Так что нужно ловить момент)))
  15. Матрас - это очень индивидуально. Как для взрослого, так и для ребенка. Моему подростку ортопед сказал смягчить спальное место.
  16. Привет! Тоже маслица хочу. Можно заказать бутылочку горчичного и лляного? Хочу еще кунжутного совсем маленькую тару, на пробу. P.S. Надеюсь, что рассада томатов будет! ))
×
×
  • Створити...