Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

dvr002

Пользователи
  • Публікації

    559
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача dvr002

  1. уроди хизуються, що розробили Дрон зі швидкістю 400 км на годину
  2. Військова поліція, яка має право проникати до житла громадян ймовірно буде функціонувати — сьогодні ВРУ схвалили законопроект про Військову поліцію Зокрема, Військова поліція затримуючи осіб, підозрюваних у вчиненні злочину, зможе: — тимчасово обмежувати або забороняти рух транспорту і пішоходів на окремих ділянках вулиць та автомобільних доріг, — зупиняти і проводити поверхневу перевірку з цією метою транспортні засоби, — перевіряти у водіїв документи на право користування та керування ними. За невиконання вимог подання чи інших законних вимог посадових осіб Військовій поліції зможуть штрафувати до 17 000 грн.
  3. можна все заборонити, але якщо правильно використовувати, то проблем не буде.
  4. Всім привіт, може хто купував Газовий інфрачервоний обігрівач і може щось порадити, на що звертати увагу ри виборі і які моделі краще брати. І саме головне не за всі гроші світ. Подякував.
  5. Цієї ночі збито 7 із 14 ракет та 17 із 17 ударних бпла Усього ворог застосував 31 засіб повітряного нападу, а саме: - 10 крилатих ракет Х-101/Х-555 із літаків стратегічної авіації Ту-95 МС - 3 балістичні ракети «Іскандер-М» - 1 аеробалістичну ракету Х-47М2 «Кинджал» - 17 ударних БпЛА типу «Shahed-131/136»
  6. Россияне продвинулись под Волчанском и подтянули резервы в районе Липцев Харьковской области и снова пытаются атаковать, — командир батальона "Ахиллес" Юрий Федоренко и DeepState В Волчанске войска РФ закрепились в районе Агрегаторного завода в самом городе. Также россияне продвинулись возле Выемки, Карловки, в Новопокровском, Старомайорском, Красногоровке и Невельском.
  7. Щось рашка нанюхала в Василькові, раз так активно намагалась туди доправити ракети і шахеди цієї ночі.
  8. США дозволили «Азову» використовувати американську зброю, скасувавши багаторічну заборону, — WP (https://www.washingtonpost.com/national-security/2024/06/10/azov-brigade-ukraine-us-weapons/) з посиланням на Держдеп. Обмеження діяли нібито через те, що деякі засновники "Азову" мали расистські та ультранаціоналістичні погляди, однак при повторній перевірці Держдеп США не виявив «жодних доказів» таких порушень.
  9. «Сатурн» більше не попливе ― спецпризначенці ГУР знищили російський буксир Сьогодні біля берегів тимчасово окупованого Криму ГУР завдали успішного удару по російському рейдовому буксиру проекту 498 «Сатурн» або «Протей»
  10. У Дніпрі внаслідок ранкової ракетної атаки постраждали 7 цивільних, — ОВА (https://t.me/dnipropetrovskaODA/13377). Серед поранених — діти, зокрема хлопчик, якому 1 місяць, та 17-річний юнак.
  11. США не проти, щоб російські ракети та винищувачі збивалися ще в небі росії і дозволяють Україні використовувати передані системи ППО на території рф,
  12. ❗️Официально: Швеция предоставляет 1,3 млрд долларов. В пакете - самолет воздушного наблюдения ASC 890, весь свой запас бронированных гусеничных тягачей, избыточные танки, ракеты AMRAAM, - министр обороны (https://x.com/PlJonson/status/1795717611797541088)
  13. Якщо так роблять, то мабуть так треба
  14. Росія змінює свої морські кордони з Литвою та Фінляндією. Фактично - це наступ на «натівське озеро», яким стало Балтійське море. Невже досвід Китаю в Південно-Китайському морі з Філіппінами використає москаль?
  15. Электрошокер Шерхан 1101 Pro Power Корея. Это одна из первых моделей Корейской cборки 2024 года. Уважаемый покупатель, хотим проинформировать Вас что с 20.03.2024 в Нашем интернет магазине можно купить электрошокер Sherhan 1101 Pro производства Корея. Эта модель стала очень популярна и по этому её начали выпускать и в Китае. Модели Китайского производства стоят на порядок дешевле, в среднем 200-300 грн. Если Вам предлагают купить эту модель но более дешевле будьте готовы к тому что Вы купите шокер плохого качества, с менее ёмким аккумулятором, слабым светодиодным фонарем, тонкими электродами, с не качественными внутренними деталями. Не зря компания wei-shi линейку премиум сегмента начала выпускать в Корее. Как узнать что электрошокер из Кореи? - Название электрошокер должно быть выбито на самом устройстве, если место название написано электрошокер Police 1101 это Копия. - на коробке должно быть указано страну производства, в данном случаи это Корея. - на коробке и на устройстве должна быть голограмма завода wei-shi и серийный номер - на самом изделии должно быть его имя (Sherhan 1101 Pro Power). Детальное описание https://shokeru.com.ua/ Цена 900 грн тел 098 110 70 70 Доставка в любой город Украины, оплата при получении. Количество первой партии ограничено.
  16. ❗️Термін дії довідки з висновком щодо придатності до військової служби – один рік, – постанова Кабміну. Раніше речник Міноборони Лазуткін зазначив, що постанова ВЛК дійсна протягом 5 років.
  17. Попередньо, в Криму в ніч на 19 травня було знищено два кораблі, — речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук (https://t.me/svoboda_radio/27253) Контекст: Вчора ВМС ЗСУ повідомили про враження морського тральщика чф рф проєкту 266-М «Ковровец». Проте деякі російські пабліки розповсюдили інформацію, що у Севастополі в ніч на 19 травня було знищено малий ракетний корбаль «Циклон». За словами Плетенчука, інформація щодо другого корабля, а саме «Циклона», досі веріфікується. Водночас він додав, що вірогідність ураження «Циклона» «досить висока».
  18. У новоросійську підірвали порт. Саме туди росія евакуювала частину кораблів чорноморського флоту з Криму.
  19. Электрошокер Osa 800 Pro Taser 6 [url=https://ibb.co/JpGTdRW][img]https://i.ibb.co/KsfgGjc/0-E58432-E-794-A-405-D-87-E3-73-DAD101-FA8-C.jpg[/img][/url] Самая мощная новинка электрошокера лета 2024 года Мощность этой новинки 700 000 volts. Купить OSA 800 Pro shokeru.com.ua/ Цена этой новинки 1500 грн Заказать можно по телефону 098 110 70 70
  20. Цієї ночі на військовому аеродромі «Бельбек» було знищено 2 літака МіГ-31, ЗРК-С-400 та склад паливно-мастильних матеріалів. 2 російських військовослужбовців загинули, 13 постраждали,
  21. На Харківщині щогодини ситуація наближається до критичної — Буданов (https://www.nytimes.com/article/russia-ukraine-kharkiv.html) каже, що на цьому напрямку «ситуація на межі» Атаки на північному сході мають на меті розтягнути резерви українських сил і відволікти їх від участі в бойових діях в інших місцях. "На даний момент наше завдання - стабілізувати лінію, а потім почати відкидати їх через кордон", - сказав Буданов, додавши, що наплив українських резервів частково зумів порушити плани ворога.
  22. Щось Харьківщина засмучує, хіба за 2 роки не можна було хоч замінувати?
  23. Безпілотники атакували НПЗ у Калузькій області 🔥
  24. Українська армія зараз робить все, щоб не дати ворогу можливостей йти на Костянтинівку і тримає Часів Яр. Деякі пропагандисти розповідають конспірологічні теорії про «домовленості по здачі Донбасу» для початку перемовин. Скільки можна вже повторювати, не знаю, що перемовини - це головна пастка від росіян, бо це не мир. Перемовини - це виграш часу росією для подальшого наступу всюди, де зможуть. Ніяких домовленостей з ними не існує. Тактичне просування ворога відбувається лише завдяки їх перевазі в кількості зброї, техніки та людей.
×
×
  • Створити...