Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

gaset

Пользователи
  • Публікації

    176
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача gaset

  1. Добрий день, Підкажіть, який кабель потрібен для підключення Deye 6кВт та батарей Deye 5.1 Pro-B? В комплекті із батареями йдуть 4awg. В інструкціїї в інтернеті написано 2awg. В паперовій інструкції, що із інвертором, там взагалі написано 0awg. Який використовувати і де його можна придбати (так щоб не займатися обжимкою і пр.)?
  2. Вже були обговорення на задану тему, але відповіді я не знайшов. Є будино. Заведено 3 фази. Стоїть віхдний автомат і ПЗВ. Наразі не зроузміло, чи є власне заземлення, але що напевно є доєднані шини нуль та земля. По один схемам і відео це схема TN-C-S. По іншим потрібно ще шину заземлення доєднати до власного контуру заземлення. Хтось може сказати, яка схема правильна? Трохи контексту додам. Потрібно підключити інвертор (та і для інших побутових потреб хотілося б бути впевненим). Чи беспечно коричстувати схемою, де тільки шини нуля та заземлення доєднані між собою?
  3. Може, хтось вже питав. Я не знайшов. Питання стосовно заземлення. Яку схему заземлення потрібно або можна використовувати для інверторів, в часності для Deye? Чи підійде TN-C-S?
  4. Дякую! Ще таке питання. На вулиці є щитова на декілька будинків. Там стоять лічильники і автомати на кожний будинок. Воно все на 32А. Ввідний автомат в будинку можна ставити 32А?
  5. Добрий день, Підкажіть, будь ласка, по такому питанню. Якщо немає діфавтомата, але є ПЗВ та триполюсний автомат (трифазна мережа), то я ж можу замість діфавтомата поставити ПЗВ плюс цей триполюснтй автомат? Якщо так, то чи має значення посладовність?
  6. Якщо ви не бачили, то це не значить, що там такого немає. Є таке в інструкції.
  7. Підкажіть, в інструкції вказано, що сам інвертор потрібно доєднати до резервної лінії заземлення. Чи це обовʼязково? Чому не можна до основної лінії заземлення? У кого взагалі по дві лінії заземлення?
  8. Добрий день, Є будинок із заведеними трьома фазами. Загальна потужність 16квт. Скільки на одній фазі? Чим це визначається?
  9. Підкажіть, по такому питанню. Інвертор самостійно може перемикатися із мережі на акумулятори, коли пропадає мережа. Тобто це така собі система АВР. Інвертор на 6квт. Але мережа трифазна на 17квт. Тобто на фазі, до якої я хочу доєднати інвертор, може бути більше 6квт. Чи варто в схему додати АВР типу GEYA G2R, який буде автоматично робити bypass інвертора?
  10. Добрий день, Потрібна порада, бо темою тільки почав займатися. Вхідні данні: Будинок. Три фази. На вході є 17кВт. На місяць використовується до 500-600 кВт із урахування зарядки електроавтомобіля. Потрібно: 1. Альтернативне джерело живлення для критичних вузлів (котел, холодильник, морозильна камера, інтернет, компютер). 2. ЗТ наразі немає, але має бути. Тобто потрібна підтримка ЗТ самою системою. 3. Система має буди розширяєма. Тобто на зараз хотілося би поставити інвертор і батареї. Панелі вже потім. 4. Як завжди не на всі гроші світу, але щось якісне, стабільне. Батареї варто брати Life4Po. Що із інверторм? Який порадите? Може якісь ще моменти потрібно врахувати?
  11. Сплю на матраці Венето. Прийшов час купувати більші ліжка дітям. Розглядав матраци Венето, Магніфлекс. Магніфлекс мʼякі і провалюєшся в ньому. Вже був готовий замовляти Венето. У них є модель дуже жорстка без пружин. Ми із дружиною на такому спимо і нам подобається. Про Gash ніколи не чув. Раптом мені попався один відгук. Почав дивитися. Зацікавило дуже. Підїхав, щоб підібрати матрац у Gash. Зайняло все десь біля години. В результаті замовив у Gash. На минулому тижні привезли. Що можу сказати. Якщо Венето класний. То ці матраци ще класніше. І ціна набагато краще. Зроблено якісно. Ти знаєш, що всередині. Чохли відкриваються. Можна модифікувати матрац, якщо таку задачу поставити. Він по всіх параметрах, який не візьми, краще. Єдина складність може бути в тому, що тут немає 5 готових моделей і все. Тут як конструктор. Тому потрібно уявляти, що ти хочеш. І віддалено це зробити складно, якщо можливо. Якщо буде потреба в матрацах, то тільки Gash.
  12. Добрий день, Є прокладений кабель 4 мм2 мідь (ввгнг 5 4, але зарядний пристрій для авто використовую тільки одну фазу). Сьогодні заряджав авто. Дав 32А. Кабель нагрівся (у повітрі, але буде у стіні газоблок) до 35 градусів. Провід самої зарядки до 30. Але там перетин 6мм, здається, і ізоляція товше. Немає однозначної інформації, скільки 4мм витримують. В ГОСТі 37А. В ПУЕ 27А. Хтось каже 20. А багато де написано 41А при відкритому прокладанні. На скільки він реально розрахований?
  13. Розповідаю про результат. Мені потрібно було ще зсовувати трошки дірки, тому що майстер, який це робив не дуже вмів користуватися рулеткою і робив дірки на око, так скажемо. Тому дірки були дость великі (могло туди влізти десь два, а може і три дюбеля. Я використовув не пену, і не рідки цвяхи, а хімічний анкер плюс звичаний нейлоновий дюбель. Тримає мертво. Дорогувато, але те, що мені потрібно було зробити, ця штука зробила. Дякую всім за відповіді.
  14. Я вже гуглив і дивився. Але у мене проблема, що я не можу туди поставити дюбель більшого розміру. Він мені не підходить. А той, що підходить, випадає.
  15. Добрий день. Виникла проблема. Рік тому майстри повісили карнизи. Зараз ці карнизи почали провисати. Виявилось, що в газобетонних стінах використали дюбелі для бетона. Ну, вони там розхиталися і зараз вільно дістаються. Більший нормальний дюбель поставити не можу. Хімічний анкер поставити теж не можу. Як можна в стіні закріпити надійно дюбель?
  16. Звідки у вас така інформація? Ци є практичний досвід?
  17. Добрий день. Ви зараз займаєтесь поліруванням стільниць із кварцу?

     

    В одному місці потер спонжем для миття посуду. Поверхня стала більша матова в цьому місці. Виправити таке можна?

  18. А може комусь траплялися адаптери такого плану, але без впуклості із нижньої сторони: www.lampen24.be/paulmann-urail-pendeladapter-universeel-100w-wit.html
×
×
  • Створити...