Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ztek

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача ztek

  1. Котли на дровах марки ztek.com.ua/ua/kotlu-bovo.html виробляються вже більше 10 років у м. Львів на території України. Котельне обладнання « Західна теплоенергетична будівельна компанія котелень» виконане з високоякісної сталі, використовує як паливо подрібнену або гранульовану біомасу (деревина, торф, солома, полова, відходи олійниць). Завжди в наявності твердопаливні котли на сайті компанії ztek.com.ua у нас ви можете замовити будівництво котельні, проведення монтажу насосних станцій, хімводоочистки, купити та змонтувати твердопаливні котли. Горизонтальна конструкція теплообмінника виконана з товстої сталі, ефективна в роботі і зручна в обслуговуванні. Топкова камера завдяки своїй конструкції гарантує повне згоряння навіть низькосортного палива. Стінки котла подвійні, з водяним контуром охолодження. У задній частині топки вбудована відображає панель. За теплообмееніком знаходиться димова камера, для відводу диму та збору продуктів згоряння (попелу).
  2. На данний момент ці котли користуються популярністю в Україні, ціна адекватна а на рахунок якості сказати нічого неможу.
  3. З вітчизняних виробників можу порекомендувати котли бово (невисока ціна і хороша якість), переглянути можна за посиланням ztek.com.ua/ua/kotlu-bovo.html для автоматики потрібно докупляти пальник. Правда для опалення невеликої площі непідійдуть так як мінімальна потужність котла який виробляють 50 кВт іто під замовлення. Стандартні моделі котлів по потужності у них такі (95 кВт, 180 кВт, 250 кВт, 400 кВт, 630 кВт, 800 кВт, 1000 кВт, 1250 кВт,1500 кВт ).
×
×
  • Створити...