Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

yaoleg2

Пользователи
  • Публікації

    50
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем yaoleg2

  1. п.15 ПКМУ № 319

    Після закінчення опалювального сезону:

     

    сума невикористаної субсидії на оплату послуг з централізованого опалення (теплопостачання) повертається виробником/виконавцем таких послуг до бюджету в повному обсязі на підставі акта звіряння, складеного разом із структурним підрозділом з питань соціального захисту населення;

     

    частина невикористаної суми субсидії на оплату послуг індивідуального опалення (теплопостачання), що еквівалентна вартості (станом на 1 травня нового неопалювального сезону) 100 куб. метрів природного газу або вартості 150 кВт•г електричної енергії (в разі використання природного газу/електричної енергії для індивідуального опалення), зараховується виконавцем/виробником як оплата послуг, у тому числі обов’язкової частки платежу домогосподарства, на наступні розрахункові періоди;

     

    частина невикористаної суми субсидії на оплату послуг індивідуального опалення (теплопостачання), крім коштів, що залишаються на рахунках домогосподарства, повертаються виробником/виконавцем таких послуг до бюджету на підставі акта звіряння, складеного разом із структурним підрозділом з питань соціального захисту населення.”;

  2. Кожного 30(31) числа місяця УПСЗН надає реєстри отримувачів субсидій надавачам послуг, а в першу декаду місяця перераховує кошти.
  3. у меня написано

    призначено на опалювальний перiод з Лютого мiсяця 2016 по Сiчень 2017 року включно, щомiсячно в суммi..... т.д. где прочесть что об этом писалось? я не спрашивал что у Вас написано, я просил подсказать мне. Нет желания не подсказывайте, можете дать ссылку или не писать ничего вообще коли не охота.

     

    Повідомлення про надання субсидій загалом мають бути стандартними.

    Вам призначено субсидію на рік з дати подання Вами декларації і заяви. Але так, як субсидія призначається на кілька видів комунальних послуг, то розрахунок дається на опалювальний період. І от з лютого по квітень 2016 та з жовтня 2016 по січень 2017 року Вам проведено розрахунок в якому вказано Ваш обов'язковий платіж.

    І виходячи з цього держава не буде Вам надавати субсидію у теплу пору року, так як опалювальний період встановлено з жовтня по квітень.

    • Лайк 1
  4. и впервые (не реконструкция). У меня будет Вытяг и Свидетельство на право собственности. Домовые книги уже отменили...так го

    Домові книги не відміняли, їх за Незалежної України просто ніхто не впроваджував...:D

    В 2011 році я змінював прописку, то в паспортному столі сказали "Якщо тобі треба, тоді сам пиши в домові книзі. Ми вже нічого там не пишемо!" При цьому домова книга була ще з радянських часів. Та й що та домова книга дає? Абсолютно нічого.

  5. Залиште порожнім, а вже під час реєстрації запитаєте у реєстратора, які саме дані потрібно писати. Я наприклад те поле не заповнював і заяву прийняли та успішно внесли у реєстр відомості про земельну ділянку.
    • Лайк 2
  6. 9. Орган державного архітектурно-будівельного контролю до 31 грудня 2015 року безоплатно протягом 10 робочих днів з дня подання заяви власниками (користувачами) земельних ділянок, на яких розміщені об’єкти будівництва, збудовані без дозволу на виконання будівельних робіт, за результатами технічного обстеження приймає в експлуатацію:

     

    індивідуальні (садибні) житлові будинки, садові, дачні будинки, господарські (присадибні) будівлі і споруди, збудовані у період з 5 серпня 1992 року до 12 березня 2011 року;

    збудовані до 12 березня 2011 року:

    громадські будинки I і II категорій складності;

    будівлі і споруди сільськогосподарського призначення I і II категорій складності.

  7. Дорогие форумчане!! Спешу поделится радостью - мне пришёл положительный ответ с Кловской!!! :Yahoo!:Желаю всем упорства и сил!! Буду рада помочь :)

    А яким числом Вам зареєстрували декларацію?

    • Лайк 1
  8. Я так зрозумів, що ДАБІ взагалі зараз нічого не робить, у цієї інспекції будуть лише функції контролю за органами місцевого самоврядування в питанні будівництва і архітектури.
  9. Телефонував на гарячу лінію 0 800 210-011, будівельну амністію фактично зупинено.:-(

     

    З 1 вересня набув чинності Закон "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо децентралізації повноважень у сфері архітектурно-будівельного контролю та вдосконалення містобудівного законодавства", яким повноваження щодо здійснення архітектурно-будівельного контролю передаються органам місцевого самоврядування
    • Лайк 2
  10. У когось у вересні 2015 року прийняли декларацію для узаконення самобуду, бо Вінницька ДАБІ вже не приймає посилає до органів місцевого самоврядування?
  11. БТІ може чекати лише відповіді від архітектора, а вже з ДАБІ Ви буде самі чекати коли подасте туди нарочно свої документи(заяву, техпаспорт, декларацію та правовстановлючі документи на земельну ділянку).

    Краще підіть в архітектуру і розпитайте в чому затримка.

    • Лайк 1
×
×
  • Створити...