Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Vladimir1966

Пользователи
  • Публікації

    80
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Vladimir1966

  1. Не можу стверджувати по початковій даті введення таког послаблення, але й справді, зараз в Києві, по крайній мірі в Оберезі та Добробуті НЕ ВИМАГАЮТЬ предоставлення довідок про відсутність ковіду. Прийом іде без зволікань. Єдине про що запитуютьв Добробуті, це те, чи немає у вас позитивного тестування на ковід. Відповідаєте, що нема, і дальше по звичній прийомній процедурі в поліклініці. Добавлено через 3 минуты На початках, в березні-травні, було доста багато публікацій про те, що сумасбродний рівень захворювання в Італії та Франції і був попередньо простимульований якраз практично повним охопленням населення проти-грипозними прививками на протязі багатьох років.
  2. Відносно мало-камерності профілю, то на тому підприємстві в пригороді Торонто на початку девяностих такого питання не стояло. Я був оператором протячжного станка, на якомі і спікався замовлений профіль. Робили як прості "підшивочні" планки прямокутного формату, так і багато-камерні конструкції. Візуально споглядаючи профіль, який використовується на даний момент на вікнах та дверях, можу сказати, що він не є більш багато-камерним. Скляна нитка - там екологія лишень в пилюці. Теж саме із скловолокном (для гладкості зовнішніх поверхонь) Основним компонентом обволікаючої суміші була живиця (на той час поставлялась з Росії). Всі заміси компонентів робились на місці, і не були складніші хлібопекарського виробництва. Обмеження на той час було єдиним - профіль тільки прямолінійний. Арочні вироби робились із пластику.
  3. Так вони ж раніше самі пропонували за 50 відсотків газ скручувати. Правда це було іще в часи ступінчастої оплати.
  4. В далекому 1993 році працював в Канаді на заводі, що виготовляв склопластикові профіля для вікон та дверей. Пізніше на цьому ж підприємстві з частини продукції виготовляли вікна та двері - найбільш популярні були розсувні для патіо. Ні в одному із виробів додаткове армування металом не застосовувалось. В кутових з'єднаннях використовувались пластикові підсилення. Аналогічне підприємство на той час вже існувало в районі Дніпропетровська, звідти приїзджали на стажування. Завжди в групі було по 2 інженери та з десяток менеджерів. Але то таке. Єдиний раз бачив такий композитний профіль, який позиціонувала якась львівська фірма як виготовлений в Україні, на виставці у Франківську в 1996 році. В ньому навіть каталожний номер співпадав з канадським - 604. Але після цього більше така продукція на очі не потрапляла. Зараз хтось такі композитні вікна та двері в нас виготовляє?
  5. від тифу не пробували розшукати в Україні ? давненько його немає.
  6. така інтенсивність, це вже тягне на стаціонарний блок-пост - проїзд кожні 3-4 хвилини. Місячне "обслуговування" порядку 50 тисяч гривень (4 зміни сторожів). В іншому варіанті - в конструкції, як зображено на фото, при такій інтенсивності буде декілька розбитих машин вже в перши й же ж тиждень, і як результат - зрізання шлагбавма.
  7. Поки що на память приходить тільки НЕ добровільна ізоляція, коли прийшлось придушувати бунт в Чернівецькій колонії, із-за того, що в камеру помістили людину з підтвердженим діагозом COVID-19 Місцева преса про це писала іще на початках карантинів
  8. Платні в Добробуті чи Оберезі на протязі доби. Ціни практично одинакові, ажіотажу вже немає. Приїзджаєте, викладуєте 2000 злюс і не очікуєте 2-3 тижні.
  9. В доста спекотній Туркменії раз в єнну кількість років бувають морози до мінус 40. під час останнього - здається в 1966, кількість загиблих визначалась десятками тисяч. Чи навчило це їх? Далі вікна ставлять в одне скло.
  10. підпишусь на тему ... треба буде землю під забудову в сад переоформляти, бо вже надто багато податків нараховують. можливо зразу ж підкажете, а процедура примусового вилучення землі залишилась тоюж? залежить від того, ля чого вона предназначена?
  11. В тім той діло - що нема. Розвести болото - то без проблем, а щоб чисто всьо було, то іще не попадалось. Якщо ж Ви маєте на увазі застосування стаканів-пилозбірників (вакуумних присосок), то вони негерметичні. Чи у Вас є щось краще? Сухий різ залізобетону товщина 20-22 сантиметри
  12. якщо вже підняли таку тему, то може порадите, хто в Києві міг би виконати ЧИСТОВЕ свердління в стелі (знизу вверх) отворів 100-150 мм діаметру ? Питання найбільше про чистоту виконання робіт. Приміщення жилі. Висота стелі 3 метри.
  13. Вони їх робили десь до двадцятих чисел квітня. А потім проби, що в них показали позитивний результат, відправили для підтверження в Німетчину. Лабораторія в Німетчині результати відправила по декількох адресах, серед яких були і державні структури в Україні. На основі відповіді, було принято рішення про скриття результатів тестування, і Євролаб взагалі прикрили на декілька тижнів. В травні, коли я в них робив чергові прививки, на ковід вони не тестували. Чи зараз тестують - незнаю.
  14. Повністю навпаки. Вони значно спростили як доступ до системи тестування на короновірус, так і в декілька разів понизили вартість тестування. Зараз тестуваня в Добробуті чуть дорожче, ніж було в березні в Євролабі. Крім того, в них функціонує стаціонар для лікування хворих з короновірусом. Зайдіть на сайт Добробута. Передзвоніть і переконаєтесь.
  15. В тих же ж штатах та Канаді доста популярний лізинг. По ціні виходить десь відсотків на 10-15 більше, ніж кредит, але дилер забирає машину через рік-два, і в вас немає перед ним ніяких зобовязань. В нас щось таке є?
  16. щось певно я добряче відстав від життя Можливо підкажете, як можна вийти на такий сервіс?
  17. В Івано-Франківській області відмовляються. Повинно бути направлення від терапевта, до якого приписаний. Можете передзвонити і переконатись: smg.if.ua/ 0342-52-40-40
  18. Ось заклинить електроніка, не відключить котел, і буде 100 - 105 градусів В індустріальних системах, там де справді від того багато залежить, більше 75 відсотків наповнення не приймається
  19. При мінус 42 уже пропановий балон, як джерело енергії для газового котла не поставиш. Сам неодноразово відігрівав газові балони, бо при мінус 40 пропан переходить в рідку фазу. І це при тому, що був ганенький буржуйський пропанчик, а житлові приміщення в арктичному виконанні. По ціні пропану, він програє в привабливості трубопроводному газу. Енергетично зріджений пропан виддає 7,0 кВт*год/л. Виходить 1.7 гривні за кіловат.годину. Але - для його встановлення непотрібно одноразово платити 7 тисяч вічнозелених, а всього десь зо 2-3 тисячі за обладнання. По базових технічних умовач - 1 кіловат на 10 квадратних метрів, ніяк не вкластися в параметри електричної сітки (якщо там 1000 кіловат.годин в місяць обмеження). А таке невелике запитання. А в скільки обійдеться встановлення нового трансфоматора та модернізація електро ліній ? Якщо таких зацікавлених назбирається хоча б з десяток, то вартісь для кожного буде не великою.
  20. Харків це звичайно ж не Луганськ, де офіційно температура взимку іноді опускається до мінус 42, але зимою 1986-1987 і в Харькові бувало по мінус 35. Обладнання, яке б працювало до мінус 35 зовсім небагато. І при цьому, вартість фірмового комплекту того ж Панасоніка, буде десь в районі 10 тисяч. Скільки часу він відпрацює ? Навряд чи навіть третину часу роботи газового котла. До того ж щорічні витати на дозаправки. Так що при бажанні комфорту - виключно газ. Або дрова - але то для молодецької удалі.
  21. На Фольцвагені Поло, з мотором 1.4 і 7 швидкісним автоматом, коробка живе до 200 тисяч кілометрів (і то при дуже акуратному водінні). Потім ремонт через офіціальний сервіс в районі 2 тисяч доларів і 3 тижні очікування. Машина після цього взагалі ніяка. Дьоргається. Порекомендували в довісок хіба що замінити мехатронік. Хоча чесно сказали, що при діагностиці ніяких відхилень не виявили. Сказали зразу - більше нічого зробити не можуть. Але ... із хоч якось позитивного. Витрата по трасі впала майже в 2 рази. До цього нижче 8 літрів ніколи не опускалась, а зараз чуть вище пяти. Враховуючи те, що озвучені моделі машин є набагато важчі за Поло, то і життя автоматів там буде менше. До цього мав Форд Експловер. Там автомат загнувся після 350 тисяч ... але йому ніколи не робили заміну масла з промивкою.
  22. Прора***те внутрішній об'єм цих 1300 метрів труб. Додайте підвідні канали до гребінок. Вони, як правило, більшого діаметру. Потім температуне розшиення. Краще від нуля до 100 градусів - це якщо автоматика на котлі зійде з розуму. Від отиманого літражу розшиення і підберете бачок, із умови заповнення його на 75 відсотків.
  23. Трьох-кіловатний єлектроеотел, тоді виходитимете на 2 тисячі кіловат.годин в місяць. Вони, як правило, однофазні. Відносно дешеві. Підправив про тепловий насос ... Самий простенький китайський тепловий насос за півтори тисячі доларів витягуватиме опалення при морозах до мінус 5. Тоді будете (по опалюванню) вкладатись десь в 500 кіловат годин в місяць. Мінятимете його раз в 2-3 роки.
×
×
  • Створити...