Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Игорь UA

Пользователи
  • Публікації

    907
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Игорь UA

  1. Всім привіт купував на форумі готовий шведський состав. Тепер треба обновити . Не можу знайти контакти. Підскажіть .
  2. Судячи з розповідей моїх товаришів , ці кацапи дійсно служать у нас офіцерами.
  3. По-перше треба спочатку повернути південь. Коли ми традиційно готуємось щось відбудовувати ,як раніше до шашликів, рашисти окопалися і тримаються за нашу землю зубами. З розповідей друзів зрозумів ,що з поверненням півдня ситуація вкрай важча ніж було з Херсоном. В підсумку маєм - якщо буде Крим нашим , то буде відбудована сама дамба . Якщо не буде - вона нам не потрібна. Але це но точно. Багато залежить від відкатів та договорняків.
  4. Причина проста - незламний образився.
  5. Гадаю деяка інформація , наприклад наші втрати , довжна бути засекречена . Але інша не повинна бути спотворена.
  6. Нічого проти не маю. Боротьба триває і буде тривати далі. Тільки сприймати серйозно , в нашій державі, інтервю високопосадовців ,під час війни не треба. Вони кажуть , що вважають за потрібне , для спокою суспільства . Телемарафон клепає таку ж заспокійливу картинку. Можливо після війни щось правдиве зявиться. Але це , далеко, не факт . Багато пройобів і смертей цивільних та солдат забудуть і спишуть на війну , як в радянскій армії. А після знімуть багато фільмів про героїзм , гострі питання будут оминати . Приклад - знищення дрг, в Києві. Таких прикладів дуже багато , але замовчування таких фактів стає нормою.
  7. Наши планы по защите , такие же как у рашки по нападению. "Все идёт по плану , как задумано " Для пересічного громадянина .
  8. Все идёт по плану. Так было задумано. Так же как немцев заманили вглубь ссср , а потом разбили . Главное не паниковать.
  9. Зачем продолжать этот цирк ?
  10. Наш марафон це зародиш теперішнього орт
  11. Опять показуха для лохов. Дал рекомендацию Залужному. Вод одесский орденоносец https://www.facebook.com/groups/1033361873828302/permalink/1603060610191756/
  12. t.me/Tsaplienko/30047 Декілька десятків відео з публічними стратами наших військових.
  13. Много законов надо изменить , опять же привязка номера телефона и Эл почты до конкретного человека. Пока это не готово.
  14. Костянтин Машовець 30.03.23. tverezo.info/post/170304
  15. Я послушал и прочитал интервью тоже. (1 часть) Но подобные выводы почему-то не прослежуются. На основании чего вы их сделали ? На что вы так обиделись ?
  16. 100% в марафоне этого не будет. Как и любой другой , даже минимальной критики власти.
  17. Какие ваши конкретные предложения ? Замерить ? Заморозить конфликт , дать шанс им лучше подготовиться ? Вы , хоть и пишете по украински , но продвигаете нарративы россии . Победа в любом виде рашки даст повод сомневаться в мировом порядке другим авторитарным режимам. Мир изменился и нам ещё предстоит привыкнуть к борьбе за независимость и целостность нашей страны.
  18. Інтерв'ю Муженко .Трошки є цікавинок для роздумів. fakty.ua/417163-quot-u-nas-est-vse-vozmozhnosti-i-vse-shansy-razgromit-rossiyu-na-pole-boya-quot---general-viktor-muzhenko
  19. Вся модернизация сведётся к попыткам собрать из оставшегося металлолома танков , способных просто передвигаться и по возможности стрелять. Ну может ,за пару , лет смогут сделать до десятка чего-то современного для телевизора.
  20. Це круто , що він в Бахмуті. Сподіваюсь , що у вояків набої не забирали.цього разу. Бо таке враження , що він більше наших боїться , ніж рашистів.
  21. Выборы все ближе. m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02iN2fUQsC6ypdtTdyJRdjAXjGhWjZ6xkeFVer2h2K3zmrQX8pjNKCAEuz6gixCL7el&id=100041984149561&sfnsn=mo Продолжение m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02iN2fUQsC6ypdtTdyJRdjAXjGhWjZ6xkeFVer2h2K3zmrQX8pjNKCAEuz6gixCL7el&id=100041984149561&sfnsn=mo
×
×
  • Створити...