Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

xeisi

Пользователи
  • Публікації

    53
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача xeisi

  1. xeisi

    штангель?

    Є і у мене таких два чи три.
  2. Дякую Ігор. Все таки хотілось почути технічні характеристики такого палива. У нашому регіоні складометр дров твердих порід 370 грн. А ці кубики ще дешевші, отже підозрюю, що ними гірше опалювати. Це так, чи я помиляюсь?
  3. Підскажіть будь-ласка. Запропонували для тт котла відходи від обробки дуба. Це сердцевина розміром у сірникову коробку. Як буде вести себе таке паливо по відношенню до класичних дроа? Ціна дуже гарна 2000 грн за вантажну машину.
  4. 100%. В самого траса між будинками 28 м. Відімкнув рециркуляцію ГВС, в результаті: гаряча вода цілодобово, а була по таймеру, споживання газу знизилось зі 100 куб до 70 куб.
  5. xeisi

    Сталь на димохід

    До чого тут реклама твоїх послуг? Сталь в димарі, якого я купив, 321-а, товщиною 1 мм. Яким чином товщина ізоляції в 50 мм вплине на термін роботи внутрішньої труби? Поясни?
  6. В нас по місту планове відключення газу булр з 16 по 19. По району включать до 22-го. Готував їсти в мультиварці. Воду грів ТТ котлом. ТА з ГВС контуром. Дрова продовжую заготовляти.
  7. Підскажіть, чим краще утеплити ТА. Зараз в місті не має газу, воду грію ТП, дуже жарко в котельні. Бак саморобний. Із 3 мм листа сталі. У верхній частині теплообмінник із нержавійки. Обійшовся 5100 грн. Весь проект, з заміною вікна і дверей на МП, на фото ще деревяне, близько 70 тис. грн.
  8. xeisi

    Сталь на димохід

    Тільки хороші, це Софія? Так Софія шов в трубі напівавтоматом варить і болгаркою зрізає. І внутрішня труба гуляє відносно зовнішньої. В Софії це називають конструктивною особливісті, а як на мене це фігня повна. Я димохід зібрав сам і за день. Тримається жорстко і нічого не грає. Це не реклама. Просто продукт Софії не сподобався. Не знаю, як його можна рекомендувати людям. Добавлено через 2 минуты Дуже міцно. Потрібно було розібрати, приклав багато зусиль та різав болгаркою верхній кожух. Наповнювач правда фігня якась, а може я не в темі. Там по краях вата, а в середині гранули.
  9. xeisi

    Куплю колун

    3-4 кг. Джуко, Штіль або ін. З деревяною ручкою.
  10. xeisi

    Сталь на димохід

    Труба 160/220. Так як у всіх.
  11. xeisi

    Сталь на димохід

    Забрав. Пакування на 5+. Труби в стрейчі. Все разом в картоні і на палеті. Наклейки Обережно крихке. Добавлено через 1 час 0 минут
  12. xeisi

    Сталь на димохід

    Саме так. Бачив трубу з 304 та 321 сталі. Товщина 1 мм. Заберу- відпишусь.
  13. xeisi

    Сталь на димохід

    Я теж не дуже хотів відправляти попередню оплату не подивившись на зразки. Потратив день і 300 грн на дорогу не марно. Сьогодні, Камінхаус, моє замовлення відправили Інтаймом. Тобтр на виготовлення пішло лише один день. Побачим, що приїде та в якому пакуванні.
  14. xeisi

    Сталь на димохід

    Дякую. Сьогодні проплатив в Комінхаус. Їздив в Київ, дивився особисто. Все сподобалось. Знижка суттєва, в порівнянні з Софією. Тепер питання по строку виготовлення. Заявлено два дні.
  15. xeisi

    Сталь на димохід

    Попросив в Камінхаус обрізок 1мм -ї труьи для хіманалізу. Поки що не прислали.
  16. xeisi

    Сталь на димохід

    Дякую за посилання. Телефонував вчора. Ціна дешевша ніж в Софії. За рахунок 10% знижки. В Софії на 11000 грн зробили знижку 300 грн. Жлобство. В цих Камінхаус хтось замовляв? Яка якість виробу і головне, чи реально сталь 321? Ціна реально сподобалась. Плюс заявлено виготовлення після оплати на другий день.
  17. xeisi

    Сталь на димохід

    Покритикуйте. Місцеві кулібіни, з досвідом роботи пропонують димохід. 304 сталь, 0,5 мм, не зварений шов, а з'єднаний в замок. Зовні нерж 209. Отож, що краще для димоходу, зварний шов чи з'єднання в замок? Бачив їхні роботи, ніби не прогорівші. Викликає занепокоєння 304 сталь тощиною 0,5 мм.
  18. Вчора дрова привіз, граб, 8 с.м. 1900 грн. Подивився на цю купу і прозрів.
  19. Вірю, але Баксі бачить ТП котел і ТА. Зміст цим не користуватись?
  20. І так. Котел куплений. Ладдомат з датчиком горіння теж. ТА в процесі виготовлення. Залишилось звязати газовий з ТП. Інженер з Баксі рекомендує AVS75. Хтось ставив?
  21. Добавлено через 34 секунды Ціна 2500 грн.
×
×
  • Створити...