Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

zvp-finmag

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

zvp-finmag's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Сталюка відпадає, не хочу, якщо в якійсь кімнаті буде холодно то я збільшити батарею не зможу а алюміній без проблем добавив собі ребер і все. Сталюка легко піддається зовнішньому впливу, тай нормальна сталюка буде коштувати як оригінальна нова флоріда))))
  2. Я тільки за але не впевнений що це дійсно італійські а не китай. Добавлено через 9 минут В знайомого стоять китайські флоріда вже напевно 4 рік в квартирі. В першу чергу лущиться фарба і бліднуть,тепер вони не зовсім білі а якісь жовтувато-білі, два ребра він вже міняв - одне лопнуло з другим не знаю що сталось. В одній батареї міняв ремкомплекти. Ромсталівські які саме? В мене брат працює на ромсталі, говорить в них нормального алюмінію немає.
  3. Добавлено через 34 секунды На леоні досить дорого враховуючи те що мені потрібно майже 170 ребер. Китайські флоріда не хочу бо бачив якими вони стають через 2-3 роки. Що можете порекомендувати крім Nova Florida в такому ж діапазоні? Добавлено через 4 минуты Не стикались з Nova Florida які завозять з Польщі, це оригінал чи китай? В польщі знайшов Nova Florida за ціною 4.6 євро, враховуючи перевозку до мене і всі інші витрати одне ребро виходить 5.5 євро.
  4. Думаю ціна не зовсім показник, мені в одній фірмі яка є представником Nova Florida запропонували ціну за ребро 186грн. Загалом дякую за інформацію.
  5. Доброго дня. Хочу купити радіатори Nova Florida італійські але почув що на ринку є багато китайських які дуже важко відрізнити від оригіналу. Можливо хтось знає як відрізнити оригінал від китаю? Думаю що по вазі можна але не в кожному магазині опалення є вага))))))
×
×
  • Створити...