Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

BUDPROJEСT

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

BUDPROJEСT's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

6

Репутація

  1. Вона і не повинна зараховуватися. Пороги навіси, тераси і т.д. є спорудами ж/б, а не приміщеннями. Дозволу( в переважній більшості) не потребують. В техпаспорті просто відображаються і перелічуються.
  2. Споруда є елементом будинку (поріг, навіс, тераса), коли виконаєте скління - стане верандою (+зміна заг. площі будинку. Інколи дешевше зняти вікна ніж переоформлювати свідоцтво).
  3. Можете пошукати на сайті Мінрегіону серед планів перегляду регуляторних актів та внесення пропозицій КМУ (не дослівно), але більш за все їх тільки складають.
  4. За пару месяцев изучил спрос и предложение в инете по дальномерам. В основном 90% "переторговци" но это нормально. Если не спешить-можно взять нормальный б/у инструмент в половину дешевле, чем мне на этой ветке предложил популярный интернет-магазин. Иногда дают обявы на "контрасте" (после завышения - приемлемая цена) или повышается цена под конкретный запрос в теме. Короче, у кого есть время- ищите, хорошие вещи уходят сразу. Пять лет пользовался "лейкой", потому к другим маркам почти равнодушен. Китайский дальномер -Джилли против Мерседеса..........
  5. Спасибо, что Вы задали порядок цен на этой ветке (2850-3300-4000), жду реальных предложений в ЛС.
  6. Куплю лазерный дальномер-рулетку б/у, 200-250м, производства ЕС в хорошем состоянии. Возможен обмен. Работа преимущественно вне помещения.
×
×
  • Створити...