Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

zaiets1987

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем zaiets1987

  1. Ви плануєте звичайні металеві ворота? Якщо так, то обваріть кутом металевим отвір зсередини і ззовні, а пустоти задуйте піною. Можна у стіни забити трохи арматури та до неї поприхвачувати кути.

    Бо тут поки зводять поради до секційних воріт.

    Так, ви правильно зрозуміли, ворота мають бути звичайні, металеві, розпашні! Мене просто бентежать пустоти в блоках, як з ними бути, залишати їх як є і наварити кутником отвір як ззовні так і з середини, чи чимось, все таки, "заліпити") ці пустоти, вивести хоч якусь вертикаль, наприклад за штукатурити спочатку, зачекати поки вона затвердіє і вже тоді обварювати кутником. Що скажете??

     

    На даний момент мене цікавлять саме пустоти, як з ними бути?

     

    Добавлено через 33 секунды

    Секційні ворота не плануються!!!

     

    Добавлено через 11 минут

    Що знаходиться пид кришею над стиною.Було б добре швелер завести пид самий верх обвязки.Спершу одну сторону пиддомкратити домкратом на 2-5 см и ввести туды швелер на 5-15 см.Пидвязавши до потолка. Максимально притуливши до другои сторони стини.Потим пиднняти другу сторону и завести на шлакоблок.

    Сама споруда, де планується гараж, складається з трьох приміщень. Гараж буде знаходитись в самому крайньому правому приміщені. Якщо дивитися з гаража на вулицю то ліва стіна виходить зовнішньою, а права така що відділяє гараж від наступного приміщення!

     

    Що стосується питання: "що під покрівлею над стіною", то я його не зовсім зрозумів, на жаль!(( В ролі перемички я планую використати двутаврову балку 3 м. довжини. Відміряти від середини до країв 2,50 і зайві 25 см. по кожній із сторін зрізати ребра жорсткості щоб балка без перешкод лягла на самий верхній ряд шлакоблока. Яким чином її туди завести, я ще про це не думав!

  2. На какой адрес скинуть схему подготовки проема?

    Можна на цей мейл samsonu4@mail.ru

     

    Добавлено через 21 минуту

    попробуйте сделать фото гаража так что б была хорошо видна перемычка. это очень важно. если есть возможность замерять то вообще прекрасно.

    какие у вас требование к размеру проема??

    Ось, фото з замірами 0ca9c212bd37.jpg

     

    В ролі перемички планую використати двутавр загальною довжиною 3 метри 0efe51b3d7ef.jpg

  3. І так, друзі, потрібна порада, підказки як вивести пройом майбутніх воріт в належний стан для встановлення рами! Додам кілька фото того що маю. По ідеї це мала бути літня кухня, були двері, які я за допомогою кувалди розширив до двох з половиною метрів, стіни із шлакоблоку власного, на той час ще, виробництва

     

    523f9de40c12.jpg

     

    acf74f01a430.jpg

    867252443248

×
×
  • Створити...