Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

cfyzingener

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача cfyzingener

  1. ну напевно в кожного ДАБІ свої правила, тому що в полтавському даного пункту в памятці нема, там є все що хочеш, навіть розмір кущів по відношенню до дороги, еле про повідомлення в сільраду та іншим нема, сам сидів перечитував, нема там нічого, так що держава залишає за собою право сміятися (драти) останньою ... нажаль нас!
  2. Дякую, отже будем писати в сільраду і іншим, хоча незрозуміло чому цього нема в будівельнгому паспоті, адже при будівництві орієнтується на мінрегіонбуд, як фінальну інстанцію, і не розбираютиься з постановами КМУ і законами ВР. Дякую за розяснення.
  3. це все чудово але далі в даній постанові вказано 2. Будівельні роботи можуть виконуватися замовником після отримання документа, що посвідчує право власності чи користування земельною ділянкою, або договору суперфіцію та: подання замовником за формою згідно з додатком 1 повідомлення про початок виконання будівельних робіт Держархбудінспекції або її територіальному органу (далі - Інспекція) за місцезнаходженням об'єкта будівництва - щодо об'єктів, будівництво яких здійснюється на підставі будівельного паспорта, які не потребують реєстрації декларації про початок виконання будівельних робіт (далі - декларація) або отримання дозволу на виконання будівельних робіт, відповідно до переліку об'єктів, будівництво яких здійснюється після надіслання повідомлення про початок виконання будівельних робіт; {Абзац другий пункту 2 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 653 від 11.07.2012} реєстрації відповідною Інспекцією декларації - щодо об'єктів будівництва, що належать до I-III категорії складності; що повністю виключає сільраду та побічних прихвостнів, чи я не так розумію написане, до чого мій сарвайчик 6х6 до державних органів у сфері пожежної та техногенної безпеки. Тим паче існує розяснення Мінрегіонбуду про індивідуальне будівництво де не згадуються ніде ні сільрада ні інші ось сторінка (ссылка устарела)
×
×
  • Створити...