Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Леонід86

Пользователи
  • Публікації

    16
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Леонід86

  1. Как расчитать то? Один к одному? Или "теплоотдача - теплопотери"?
  2. Разница в стальных 11, 22, 33 только в размере или какой-то тип предпочтительней ставить?
  3. Я Мирадо рассматривал как вариант, потому, что они есть в наличии в моем городе. Стальные мне че-то не очень нравятся. Вот и прошу совета. Биметал лучше алюминия, алюминий лучше стали, я так понял? Или биметал и алюминий дороже стали из-за красивого вида?
  4. просто , я думаю алюминий лучше чем стальной, ИМХО. Я не поклонник Мирадо, можете посоветовать что получше. И как насчет расчета? Я правильно посчитал? Или брать 1 ребро на 1 метр кв.? А стальные как считать?
  5. А я не думаю, что у меня в доме будет большое давление
  6. Котел буде або твердопаливній такий krzaczek.org.ua/produktsiya/kotly-universalnye/krzaczek-skg-lux, або якийсь простенький двухконтурній Тепловест або Протерм. Висота до стелі 2.6м. Я так розумію розрахунки програмою до одного місця. Той фактор, що вужче ребро має меншу тепловіддачу, а ширше- більшу. Просто 1 ребро на 1 метр квадратний? Добавлено через 4 минуты Стальные вообще не рассматривал. Потому что, "вроде как" они хуже алюминия.
  7. Полотенчика не будет. Как поступить в такой ситуации?Количество секций я правильно посчитал?
  8. Здравствуйте. Решил делать отопления в частном доме. Подошел к выбору радиаторов. Остановился на алюминиевых, таких http: //teplopolis.co.../mirado-90-500/. Подскажите, как спецы, что-то по этим радиаторах. И правильно ли рассчитано количество секций на каждую комнату? Расчет теплопотерь делал с помощью программы VALTEC. На рисунке показаны площадь, теплопотери каждой комнаты и количество секций батареи. Количество секций рассчитывал так: теплопотери + 20% разделил на теплоотдачу одной секции. Труба - полипропилен 20, опуски к батареям - 16. Заранее благодарю. Надеюсь на быстрые ответы и дельные советы
  9. Як зрозуміти? Всі схеми підходять чи ніяка? А можна зобразити схематично?Бажано найпростіші варіанти
  10. Доброго дня. Власне, звертаюсь за допомогою до спеціалістів, бо хочу зробити опалення в домі своїми руками. Будинок: стіни з шлаку утеплений 5см пінопласт. Примурована ванна кімната(шлакоблок) з теплою підлогою (равликом 36м труби 16 діаметру з кроком 15) і алюмінієвим радіатором на 5 секцій під вікном. Труби виведені в місце майбутнього розподільчого щитка. Площа будинку 70 кв.м. З котлом ще не визначився. Пріоритет між газовим двохконтурним і на тверде паливо але тоді прийдеться ставити бойлер "косвенного нагріву". В ванній кімнаті планую поставити контролер управління насосом (щоб не крутив,коли температура достатня). Запитання: 1)Хто що може порадити на рахунок котла (газ-тт)? 2)Чи можна радіатори 1 і 2 в різних кімнатах звести до одного крана на колекторі? 3)Який варіант підключення є правильний? А може ніякий. 4)Як підключити бойлер в випадку з твердопаливним котлом? 5)В кого яке бачення, поради Буду вдячний. Третє запитання в пріоритеті, тому що, раніше буду робити всю систему опалення, а котел на закуску.
×
×
  • Створити...