Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Ігор24

Пользователи
  • Публікації

    30
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Ігор24's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

10

Репутація

  1. І так,попалив я своїм корді 16"модернізований"))) два дні,що можу сказати,вихід на робочу температура в два рази швидший,до переобладнання нагрівав 200л води в опаленні 40хв,а тепер 15-20 і є задана температура!,прогорали дрова за 2-3год навіть коли було +5,(будинок не отеплений,площа 130м.кв),зараз прогоріли за 6 з половиною і температура тільки від дровяних вугликів ще трималась на позначці 47°!Думаю що більш точніше про збільшення ККД можна буде говорити зимою,а так залишається навести косметичний марафет і на відпочинок!)))
  2. Нарешті сьогодні закінчив із сваркою,прийшлось чугунні дверцята що в топці переварити нижче на 7см,так як збільшилася камера згоряння,також стали в нагоді чогунні колосники,з яких було вирізано смужки для закриття простору між трубами та стінками котла!О 21:00 заклав та розпалив котел дубовими дровами,завтра постараюсь відписатись що і до чого,чи збільшився час горіння,чи зросло ККД котла,чи всі зусилля коту під хвіст!((())))
  3. Усім привіт!,нарешті закінчився опалювальний сезон,та з'явився час для втілення моєї задумки!!!),і так поїхали!!!!.... для того щоб зробити в задній стінці 2-і дирки була куплена ось така коронка Після 20сек сверління,зубчики пропали!))),і ось тоді на допомогу було взято Атом І180 3в1,випалили 2-і дирки діаметром 50мм у внутрішній стінці та вирізали болгаркою віконечка розміром 100*100мм. в задній стінці.Товщина стінок внутрішньої і зовнішньої однакова 3мм,виробник на....є що там 4мм!!!!До Пасхи думаю закінчити і випробувати!Далі буде.....
  4. Добавлено через 5 минут Діло не втому що демить при відкритих дверях,а в тому що профіль в якому набитий термоущільнювач приварений не щільно і дим виходить попід нього на зовні!!!НЕ якісна збірка,або ж економія!!! Добавлено через 41 секунду Та ні,я на пероліз переробляти не буду!Я поки що втілю те що задумав,замість чавунних колосників зроблю водяний контур!У мене знайомий має перолізник,камера трішки більша від корді 16,загрузки вистачає на 6год,при тому що система вміщає 60л води!,не дуже це і економно!
  5. Це не знущання-це удосконалення!!!
  6. Ось надибав відео,де з корді-16 зробили перолізний котел
  7. Я планую вирізати вікно у задній стінці (для кращого доступу),а у стінці що від топки просверлити коронкою діаметром 50мм дві дири під труби і тоді обварити,як би в середині теплообмінника!Як думаєте буде нормальна циркуляція води(схемку мого доробку кину пізніше)!?Долучайтесь до обговорення!!!
  8. Економія братику,економія!!!
  9. Розстарався ось такої труби на водяну рубашку замість чавунних колосників,зовнішній ∅48мм,внутрішній ∅32,товщина стінки 8мм!Врізатися входом і виходом буду у задню стінку!,чекаю літа для початку роботи!В кого які думки?
  10. теперь объявляешь что они лучше чем "китайцы"... Алло космос,читай уважно,я сказав що вони гірші аніж китайські!!!А воду каламучу,щоб зіставити всі за і проти!,та де ж тобі зрозуміти!!!
  11. Та що там боятися,товщина стінок труби 5мм,товщина стінки котла 4мм,труби котел переживуть!!!українські конструктори не дураки?!Гірше чим китайські!!!:DЕкономія братику,економія!!!А взагалі то,нащо там труби,якщо в них не вода???
  12. Я тебе про колосники питаю,це в тебе труби?!Хочу так само в корди 16 зробити!!!
  13. А ось тут показано що води по бокам немає,там мінвата!
  14. Почекай,почекай,в тебе замість чавунних колосників іде водяна рубашка?Це труби?!
×
×
  • Створити...