Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

art.k

Пользователи
  • Публікації

    1 457
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача art.k

  1. art.k

    С Новым Годом!

    Харківська гілка повністю вмерла ( Навіть ТС цієї не пише. Мабуть, таки уїхав..
  2. Сам цікавлюся, але вони щось забагато коштують. Може є застосунки у парі з вайфай реле, було б зручніше і дешевше імхо.
  3. Що ж, спробуємо 5 атм на гарній epdm мембрані. Усім дяка за відповіді!
  4. Реле-то розраховано... А ГА? Стоїть на 100, в принципі, можна і 30-50.
  5. Китайській вже стоїь і на ньому написано 6 бар )) Просто працює він на 3 атм і то, час від часу доводиться міняти мембрану. Є така думка, підкачати повітря і лупанути 6 бар, але як довго то свято триватиме? Міняти мембрани дуже не люблю (((
  6. Шановне панство, допоможіть, будь-ласка, з таким питанням. Є необхідність працювати з тиском води від скважинного насоса 6 атм. Чи витримає такий тиск а) корпус б) мембрана звичайного китайського гідроакумулятора?
  7. Порадьте, будь-ласка, інверторний кондей на 35 кв.м з метою використання більше на обігрів з бюджетних перевірених моделей.
  8. Не хотите дом на продажу за свои? Говорят, прибильний бизнес.
  9. Ви себе дом уже построили? Если да, начинайте второй. А то на чужом горбу много желающих в рай попасть.
  10. Ціна питання - який найдешевший компресор на ринку?
  11. Шановні, виникло таке питання. Є простий двокамерний біосептик (вертикальна ємність з перегородкою всередині). Якщо застосувати компресор і подавати повітря в обидві камери за прикладом систем автономної каналізації, чи виросте суттєво ступінь очистки?
  12. Я про свой контейнер поспрашиваю товарищей строителей, если никто не против. Полез на олх смотреть цени, а контейнеров тупо нет. Где они подевались? Сгнили, придерживаются? Шо делать, продавать или самому придерживать?
  13. Хто користується мембранами Toray або більш дешевими аналогами з метою отримати потік води в реальному часі без накопичувальних баків? На якому тиску працююте? Які насоси використовуєте? Як ведуть себе аналоги торей?
  14. Зато по старим ценам!!! Хто построился в харькове - бистро стройтесь в черкасах, там пока не ебн..ло!!!
  15. Та не, просто дороже! Бегите покупать газоблок и плиточний клей!!!
  16. Кеп, ви наверно глаголите со своей колокольни продавца, берите, а то завтра будет дороже. Ну глагольте, дураков все меньше.
  17. Придут западние компании после войни и все вировняется. Где жить и покупать - наши люди посмотрят заграницу, другие региони и будут решать. Где будет работа, там и осядут. Можно и в харькове остаться, если соседство с москалями не пугает. Лично мне сепарков под боком хватило, вилезли они боком, русскомирние.
  18. Нда, ми били оптимисти. Я построился в 2015... Наверное, такие же ентузиасти будут и в 2023. Хотя чувствую домов на продажу будет много.
  19. Предлагайте за контейнер. Окрашен, состояние хорошее. Фото пока нет. Бетономешалка днепр 80 л, новпя, собрана, не использовалась. Пароизоляция парок то ли 20 то ли 30 м. Паркетка. Новий сварочний 4000 в епике. Септик двухкамерний вертикальний Биосептик 1.4 куба. Еще надо повспоминать барахло.
  20. Кому-нибудь нужен контейнер 5т? Бетономешалка?
  21. Да, можно исправить єтот косяк. Но я не вижу, как расходуется ресурс мембрани. Скважинній насос не дает 6 атм, да я и не хочу давать такую нагрузку на ГА, полив и т.д. Я уже писал, что єто не вариант для меня.
  22. Да, вода постоянно идет в дренаж. Меня єто устраивает.
×
×
  • Створити...