Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Madpostal

Пользователи
  • Публікації

    1
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Madpostal

  1. Короткое ЧАВО на тему «С чего начать в 2012 - 2013 году» - строительный паспорт (стройпаспорт) + уведомление (в редакции от 30.10.2013)

     

    ---> Лекция по оформлению стройпаспортов и подаче уведомлений.

     

    Действия:

     

    6. Обратиться в местную архитектуру (центр предоставления административных услуг) с заявлением на изготовления строительного паспорта

    (к заявлению приложить: засвідчена в установленому порядку копія документа, що засвідчує право власності або користування земельною ділянкою, або договір суперфіцію; ескізні наміри забудови (місце розташування будівель та споруд на земельній ділянці, відстані до меж сусідніх земельних ділянок та розташованих на них об'єктів, інженерних мереж і споруд, фасади та плани поверхів об'єктів із зазначенням габаритних розмірів, перелік систем інженерного забезпечення, у тому числі автономного, що плануються до застосування, тощо); проект будівництва (за наявності); засвідчена в установленому порядку згода співвласників земельної ділянки (житлового будинку) на забудову)

     

     

     

    Подскажите пож-та нужен ли вот этот документ "згода співвласників земельної ділянки" если человек является единственным собственником земли в садовом товариществе ? и есть ли у кого пример подобного документа ?

×
×
  • Створити...