Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Коля Тернопільський

Пользователи
  • Публікації

    14
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Коля Тернопільський

  1. Зробив 5-ти камерний профіль + 3 скла ( склопакети енергозберігаючі) Надіюсь.що хватить...
  2. Почали мурувати перестінки і розбив вихід на лоджію... Заодно запитання.Хочу утеплити або звичайним пінопластом. або екструдованим.Який краще буде тримати тепло? І яку товщину обрати? Думаю 5мм+2мм або ж 5мм+5мм (лоджія мурована в "півцегли" 120мм)
  3. Потім був невеликий перекур і монтаж вікон лоджії.а також заміна вхідних дверей :
  4. Отже.любі друзі.Для тих кому цікаво - "Лед тронулся!"(с) Фото як було до : і як стало після початку робіт :
  5. Про лоджію - кладовка і сушка для білизни в мене між поверхами.На лоджію хотів би винести котел.Та й одяг сушити можна за балконом.Знаю.що не можна об'єднувати лоджію з кухнею чи кухню з вітальнею.хоча хто знає.яка та плитка буде газова чи електрична. Ваш варіант досить непоганий.але якось все тіснувато.Хоча на скільки я розумію диван і кухонний стіл також в одному приміщенні.До речі довжина кухні 3.4 м. Ввас або помилка в розрахунках .або "очєпятка". Ліжко швидше за все не вміститься.бо стіна ще гола з правого боку від сусідів.а перестінок від коридору якщо змістити.то він дає не більше 10 см. Про вікно ви праві.хоча висоти підвіконня я не знаю.але можу сказати.що мій стіл зараз має висоту 0.78 м.а висота підвіконня 0.81 м. Це панелька 1986 року забудови.а в новій квартирі не вище.тому зі столом ідея цілком реальна. Можливо я неправильно висловився або мене неправильно зрозуміли.мені не треба додаткового спального місця для гостей але мені потрібна вітальня як така. Можете зробити той самий малюнок без розмірів.щоб легше було візуально оцінити.а то чим більше варіантів тим важче визначитись Хоча ні.не треба.В мене виникла ідея об'єднати два варіанти в один.
  6. Це найкращий варіант зі всіх пропонованих.але ... Труба в мене газова.тому на жаль.нічого подібного робити не буду. Оскільки багато людей висловлюється за об'єднану кухню-вітальню.то готую ще один варіант.Вигляд в нього чорновий приблизно такий:
  7. На разі всім хто долучився до бесіди дяку.Будинок зданий. Поки що ні ви мене не переконали.що так не треба робити.ні я до кінця не впевнений в правильності свого варіанту. Більше все-таки схильний до того.що сам зробив. Не буду розписувати своє "бідове" дитинство в гуртожитках і малосімейках з батьками.тому просто скажу.що для моєї дитини такий варіант це точно не найгірший.Тим більше.що це не на все життя. В подальшому думаю створити окрему тему в відповідному розділі з результатами зробленої роботи і фотозвітом.а поки.що хочу почати з електрики і розташування точок.
  8. На даний час я на етапі проектування.Це мій власний варіант.Можливо занадто сміливий.тому я і вирішив запитати поради в людей.які мають більше мають відношення до ремонтів і проектів.ніж я.Якби не було сумнівів.то теми б не створював. Добавлено через 10 минут Чимось прийшлось пожертвувати.Я пожертвував спальнею. Як на мене.то куток не темний і не жаркий. Кімната знаходиться на сонячній стороні.Влітку сонце в вікно до 21:30-22:00 год.Тому світла вистачає.Сам куток задуманий.як двоповерхове ліжко.На верху спальна частина.а знизу полки.тумбочки для його речей.Для навчання ж є стіл біля того самого світлого.сонячного вікна. Я не придумав варіанту.щоб через лоджію був вхід на кухню і одразу ж збоку спальне місце для дитини біля вікна.тому намалював саме так.Тим більше.що дитина сама хоче там свій куток.
  9. Але я в своєму варіанті зробив 3 кімнати.Не рахуючи коридору і санвузла. Просто поділив кухню пополам...
  10. Чому? Це не балкон.а лоджія.Витяжка на кухні по середині стіни.а не від санвузла.а газова труба попри стіну від лоджії. Не дуже зрозумів про злочин Добавлено через 41 минуту А є реальні фото проекту? Що для мене не так : 1. Мені здається.що в дорослій спальні замало місця по довжині для ліжка (1.85м це стіна ще не шпакльована і не оброблена взагалі нічим.вона з піно- чи то газоблоку) 2. Такого варіанту я сам собі не малював.бо не дуже хотів.щоб кухня була об'єднана з кімнатою: жінка готує.а хтось прийшов в гості і сидить дивиться, + звуки.запахи і т.д. Та й сам захотів тєлік подивитися.то треба йти на кухню виходить. Тому не дуже впевнений і питаю чи є реальні фото.Можливо воно вживу набагато краще. В мене тут також 47 кв.м.Мабуть.він багато в чому схожий до того.що ви робили своєму клієнту. Забув написати.що будинок якраз на здачі.тому часу.щоб думати-проектувати ще хватає.На зиму воду не включать.тому мабуть крім розводки електрики нічого робити не буду.
  11. Доброго вечора, шановні форумчани... Наперед перепрошую.бо знаю.що вже створено 100500 подібних тем . Але ж в кожного свої нюанси.особливості і запити. На даний час прошу висловити свою думку або ж пропозицію.щодо зміни проекту 1-но кімнатної квартири для молодої сім"ї: чоловік.дружина.дитина. Власне треба зробити з 1-ки майже не 3-ойку.Щоб батьки мали своє місце.дитина мала своє і для гостей місце було. Закидаю фото як є зараз.Також аналогічне.але без стін.Третій варіант власний.але потребує критики і доопрацювання.та й взагалі не знаю чи реальний. Дякую...
×
×
  • Створити...