Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

AndyS

Пользователи
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача AndyS

  1. Я ці перемички викинув, бо промірявши міліомметром опір з'єднання я прифігів. Обезжирював та пробував притирати перед остаточним затягуванням. Плюнув, та наробив їх з алюмінію неанодованого - опір на порядок впав. (цифри точно не пам'ятаю - було щось біля 5-7мОм стало 0,5-1мОм)
  2. Доброго дня панове! Є питання по powmr 4.5k з окремою платою MPPT. Поки не вмер, то типу все працює, але постійно показує зарядку на акб біля 6-7А, а по факту в аккум нічого не йде. Від аккуму працює. Навіть заряджає його. Куди копати? Під'єднане сонце теж. Всі інші показники більш-менш правдиво показує.
  3. Дякую! Знайшов тільки один огляд з для 6,2кВт версії, то вона теж бере 60Вт з мережі з PF 0.1-0.2 - гірший ніж у китайської лампочки кукурудзи. Мдя...
  4. Добра всім! Придбав pow-hvm-4.5k-24v Є декілька питань: 1) чи повинен він вмикатися кнопкою коли підключений тільки до мережі (наразі ніякої реакції на кнопку немає)? 2) при роботі з підключеним зарядженим аккумулятором (lifepo4 з jk bms показує біля 1 амперу зарядки,часом в розряд теж падає) він досить неприємно попахує - щось всредині досить сильно гріється та вентилятори не крутяться. Ваттметер без навантаження на виході показує 60Вт, струм - 1,3А з powerfactor - 0,12. Це його нормальна робота? 3) аналогічно при підключенні сонця (7 штук 585Вт по 52В послідовно - 350В на холостому ході) без уккумулятора починає досить сильно гудіти - поки не вмикав надовго, бо чує сердце, що вийде з нього той китайський синій дим. Без навантаження ваттметр показав біля 1000Вт, струм - 10А з powerfactor теж був біля 0,10. Це його нормальна робота?
  5. Резиновые коврики можна порезать на полоски, и приклеить вдоль стены. PS Неплохо смотрелась бы черно-жёлтая шахматка )))
  6. Как грунт НЦ-218 наносить или тот грунт, который предлагает производитель? Цена на водный 2К лак немного отпугивает хотя я уже согласен его брать, но родители противостоят . Есть ли альтернатива не на водной основе, но тоже 2К?
  7. Как форумчане относятся к двухкомпонентным лакам??? Реальные преимущества есть перед обычными?
  8. В спальнях постелили сосновую доску. Каким лаком её покрывать? Грунтовкой тоже желательно тоже вскрыть? Тут еще появилась альтернатива как "масло", но я думаю что оно только для твердых пород дерева. Есть знакомый, с таким-же сосновым полом, и он лежит на кухне. Так за пару лет он довольно сильно покоцался (стулья, каблуки, вилки, ложки, посуда...)
  9. Тоже OSRAM взял E27 2700 24W (теплые) десятка 2 одна перестала загоратся, еще одной голову скрутил. А так не жужжат, не моргают, плавный пуск, правда в подвале (холодно), то она разогревается около минуты до полного свечения. На кухне, где больше всего щелкается свет, года 2 уже работает.
  10. А если постелить на дно круг из железа, по контуру раствором АКВАФИКС, и свеху бетон?
×
×
  • Створити...