Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

90BCO

Пользователи
  • Публікації

    2 271
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    6

Усі публікації користувача 90BCO

  1. Доречі, нейтралі у нього "обривають" всюди. Монтував на він, тож, монтажну схему я не побачив. Можливо, іншим разом попрошу зняти кришку з щитка:
  2. У вихідний ходив до сусіда послухати Deye 12k 3Ф. Він мене запросив в той момент, коли сонце заряджає аккуми. Ну, що сказати - космос! Чи то я глухий, але кулерів майже не чутно, в тамбурі або в прихожці можна спокійно встановлювати. П.С.: корпус приємно теплий, десь до 35 градусів на дотик.
  3. Ну, потім Ви будете питати, як три фази об'єднати в одну. Щоб мощніше була 😎
  4. Ну, добре, панове, запитаю тут про всяк випадок, раз в цієї темі про Deye усі обізнані, крім мене : - чи може хтось запропонувати комплект із Deye SUN-12K-SG04LP3-EU + 3 х АКБ Deye RW-M6.1 ? - чи їх немає в наявності і всі чекають отой контейнеровоз у вересні ? Бо, схоже, з Алібаби в мене чекати терпіння не вистачить (сечі немає терпіти)....🙄
  5. Я спитав, тому, що оця "схема" мене ввела в оману, там усі "N" розділені :
  6. Підкажіть, будь ласка, чи вірно я розумію, що нейтралі (N) можна (потрібно) об'єднувати ?
  7. Дякую,ще питання: - от у мене ввідний АВ - 40А (3ф, 20кВт дозволена/куплена потужність; - планую встановити Deye 12kW-3F плюс три АКБ Deye RW-M6.1-B ; - який, на Ваш погляд, очикується струм заряду по фазах, чи вкладуся в оті 40А - 3Ф ?
  8. Шановні, прокоментуйте, будь ласка, по Deye по малюнку: - якщо панелей немає (поки що), то на який вихід треба підключити будинок? - яка повинна бути схема комутації (найпростіша) ? Я маю на увазі, коли є мережа/немає мережі.
  9. Цю таблицю сфотав колись у монтерів ДТЕК. Тож, в кого 12кВт - може бути 20ть або 25А автомат 🤷‍♂️
  10. Якось забули сюди внести лікарів, автомайстрів, косметологів тощо. Усі вони вимагають "заоблачные и неподъемные", а Ви - як церковна миша, начебто. "Как страшно жить!" (С)
  11. Ви усі книжки до бібліотеки здали, чи щось приховали ?!
  12. Чудова робота! Хочу запитати: який, на Ваш погляд, моторесурс такого генератора, як на фото? Що із ним (та подібними) трапляється після тривалого "пробігу" (і якого) ? Чи є там що ремонтувати та чим? Дякую!
  13. Ми із дружиною залишимось. Принаймні, поки є така можливість. Діти вже поїхали....
  14. Я тут дещо про інше: не треба брати на себе ношу, яку не зможеш нести усе життя. Як вважаєте ?
  15. ... Оце хатинка мого сусіда (дід, 85 год) + 36ть сотих землі 🙄. Колись (у 90-ті) теж мріяв, що побудує великий дім, для дітей, онуків, правнуків, "циган та ведмедів". Дружина померла. Діти - хто спився, хто поїхав "світ за очі". Онуків немає. Доживає один, в крижаному будинку, на мінімальну пенсію. "Нє дай Бог !", коротше... Проте, Вам бажаю прийняття вірних рішень!
  16. Був вже такий персонаж. Теж дуже поціновував традиції 🙄
  17. То ж Ваша циганьська доля... От я Вашу дитячу фотку знайшов:
×
×
  • Створити...