Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Юкатанус

Пользователи
  • Публікації

    24
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Юкатанус

  1. Найкраще дозвілля — це дома, у родинному колі, за чашкою гарячого чаю насолоджуватися чарівною поезією! Створи свою неповторну атмосферу завдяки збірці віршів "Різдвяний карнавал поезій"! Збірку можна знайти в кіосках "Союздруку" м. Києва.
  2. Готуватись до свят треба заздалегідь! Шукаєш подарунки? Тоді звертайся за чудовою збіркою віршів "Різдвяний карнавал поезій" до кіоскерів "Союздруку" міста Києва!
  3. (ссылка на изображение устарела)(ссылка на изображение устарела)
  4. Хочеш створити святковий настрій? У нагоді стане збірка віршів "Різдвяний карнавал поезій"! Знайти її можна відтепер у всіх кіосках "Союздруку" м.Києва.
  5. Готуватись до свят треба заздалегідь! Шукаєш подарунки? Тоді звертайся за чудовою збіркою віршів "Різдвяний карнавал поезій" до кіоскерів "Союздруку" міста Києва!
  6. “Пізнайко від 2 до 6 років”. Перший в Україні журнал для дошкільнят рідною мовою. Лише добрі оповідання та казки, розвивальні завдання на кожній сторінці, пізнавальні факти про навколишній світ, тренувальні вправи з розвитку мовлення, виховання у грі.
  7. “Пізнайко від 6 років”. Найкращий журнал українською мовою для молодших школярів. Комікси, історичні факти та новинки сучасності, мандрівки світом, фоторепортажі, кросворди, настільні ігри, якісні літературні твори та конкурси з призами. posnayko.com.ua/jornals/1/
  8. Самые актуальные темы для бухгалтера на сайте газеты "Все о бухгалтерском учете" www.vobu.com.ua: - Электронное администрирование НДС - Военный сбор - В зоне АТО + мобилизация - Налоговая накладная, Реестр, Декларация по НДС
  9. Миттєво...якщо Ви не встигли ще стати передплатником «Дніпро»: www.dnipro-ukr.com.ua/eldnipro.html
  10. Виїхали за місто? У гості ?На дачу? Хочете почастувати близьких, друзів, чи добрих сусідів витонченим напоєм? Пригостіть їх «Радой». Замовляйте пиво преміум класу Радой цілодобово за телефонами (044) 495-20-75, 067 555-14-99 та на сайті radoy.com.ua . Вартість 5-ти літрової діжечки пива «Радой» 170 грн.
  11. Оформив подписку на газету «Все о бухгалтерском учете» Вы дополнительно бесплатно получаете: Возможность пользоваться многофункциональным удобным сайтом с приложением к газете для подписчиков. Это экономит ваше драгоценное время! Зайди на сайт прямо сейчас www.vobu.com.ua
  12. Передплачуйте найдавніший україномовний літературно-художній журнал «Дніпро», який публікує творчість авторів-сучасників, на сайті : www.dnipro-ukr.com.ua Доступний у паперовому та електронному форматі!
  13. Якщо дитині не дуже подобається вивчати англійську мову в школі, спробуйте заохотити її за допомогою журналу “Posnayko”. У ньому все розписано у ігровій формі: і вивчення нових слів, і складні граматичні правила, і вимова. До речі, щоб ставити правильну вимову, треба слухати іноземну мову. У англомовного Пізнайка і диски є до журналів з текстами, віршами, скоромовками, піснями.
  14. Хто хоче виховати дитину справжнім патріотом, тому треба змалечку привчати її і до свого українського чтива. Книжки, журнали… «Пізнайко» чудово підходить для такої цілі. Є і для дошкільнят, і для тих, хто пішов до школи.
  15. Твоє серце б’ється в такт з ударними? А справжній смак життя наповнює душу, коли чуєш гітарні рифи з улюблених рок-пісень? Тоді тобі з нами! Щодня на хвилях «Яскравого Радіо» о 1-й ночі протягом години лунає різноманітна українська музика в стилі рок. Передача «Рок Вночі» створена для таких, як ти — для справжніх поціновувачів року. Приєднуйся! radio.vobu.com.ua/
  16. Дитячі пісні українською мовою на «Яскравому Радіо»! Відтепер щодня: • о 16:00 — півгодини веселкових хітів на дитячій дискотеці • о 20:45 — казочка на добраніч у супроводі ніжної колисанки «Рученьки, ніженьки, лагідні очі»! Вмикайте «Яскраве Радіо» співайте з вашими дітьми українські пісні, адже це так важливо! radio.vobu.com.ua/
  17. Дитячі журнали «Пізнайко» – щомісячні видання з 18-річною історією, які націлені на розвиток і навчання малюків і молодших школярів у ігровій формі. На них виросло не одне покоління юних українців. У 2013 році Державний комітет телерадіомовлення України визнав журнали від Пізнайка найкращими дитячими виданнями.
×
×
  • Створити...