Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

wstudiokiwi

Пользователи
  • Публікації

    126
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    1

Усі публікації користувача wstudiokiwi

  1. Доброго дня! Потрібно змонтувати натяжну стелю, треки, карнизи в будинку. План додаю, також детально описав у тендері budver.com/task/30472
  2. @Narval @FTR може в особистi повiдомлення перейдете?
  3. Наніч всі вікна закрив (вдень на мікропровітрюванні), і зранку конденсату майже немає (внизу по куткам скла невелике запотівання), відкоси сухі. Вологість за ніч піднялась до 59%. Але й температура на вулиці була 0-1. Багато конденсату і мокрі відкоси тільки при нічній температурі менше -3.
  4. Стіна каркасного будинку: - 20мм імітація бруса - повітряний зазор 40мм - пароізоляція - контробрешітка 50мм з теплювачем - 150мм утеплювача в стійках - OSB 10мм - гідроізоляція - повітряний зазор 50мм - 20мм імітація бруса Відкоси знаружі і зсередини однакові по конструктиву - 20мм імітації брусу (просто набита на відкос, без пропінювання). Вікна не втоплені. Нагадаю, що вікна бюджетні, просто на піні.
  5. вибачаюсь за дезінформацію. Перевірив - під стрічкою профіль в який, на скільки я пам'ятаю, вкладався утеплювач там пінополістирол екструдований поки не зрозуміло чи буду я утплюватись чи ні, тому з відливами не поспішав. Але на одному з вікон я зробив утеплення зони відлива ЕППС (2 листа по 30мм ) і встановив на створку вікна віконний приточний клапан. Так ось на створці, де є клапан конденсату майже ніколи немає, а на сусідній глухій створці - вже є. підвіконня якісно пропінені, всі процеси по встановленню вікон я контролював
  6. в мене на ділянці є ще один будинок (каркасний), в якому живу 5+ років. Там вікна супер бюджетні, без всяких утеплень, а просто на піну. Зсередини і зовні на відкосах імітація бруса 20мм без утеплення. І ніяких промерзань/запотівань зроду не було (ну і мокрих робіт в тому числі). Зараз все ж схиляюсь до вологості!
  7. d400, вікна стоять на газоблоці. Під плівкою - піна. Вікна себе ведуть +- однаково
  8. Цілий день на мікропровітрюванні - вікна сухі і відкоси також висохли
  9. купив сьогодні рекомендований Вами. Показують майже однаково, похибка тільки в температурі повітря -0,2*C
  10. дякую за розгорнутий коментар. На фото нижче, дійсно, в четверті є щілина. Може спробувати пропінити його?
  11. зробив експеремент на одному підвіконні - поставив вологопоглинач від церезіт. Результат роботи за тиждень - 0,5 л води, але на вікна ніяк не вплинуло. Промисловий - дорого, в оренду також (декілька днів його роботи наврят чи щось змінять)
  12. влаштовує, але сухі вікна/відкоси влаштували б більше))
  13. Скло 2 камери. Брав в оренду тепловізор, проходив по всим вікнам (і не тільки), то значного зниження температури по вікнам не спостерігалось
  14. ще все в процесі, не зупинялись взимку
  15. Питання не в тому - висохне чи ні, а в тому - яка саме причина і як позбавитись саме причини. На мою думку - вологість висока, але я не впевнений
  16. Всім привіт. Розумію, що тема жована-пережована, але стандарні методи (вентиляція, утеплення відкосів) не допомогають. Можливо, я рано панікую, та все ж таки: низ внутрішніх відкосів мокріє при температурі за бортом в мінус та постійно плачуть вікна. Вхідні данні: будинок газоблок 400мм без утеплення (перша зима з вікнами і опаленням), вікна Salamander 76 (встановленні в січні 2021 р), гіпсова штукатурка в будинку (зроблена влітку 2021р.), опалення - теплога підлога по всьому будинку (УШП). Температура і вологість на фото. Вікна встановлювались з псулами, волого і паро стрічками. Відкоси зсередини 30мм пінополістирол+гіпс.штукатурка. Відкоси знаружі - четверті із 100мм газоблоку. Відливів ще немає. Цілий день вікна стоять на мікропровітрювання (наніч закриваю), 3 витяжних канали (працюють 100% - кухня, коридор, ванна). Опалення - електрокотел, включається тільки вночі, за день температура падає на 2-3*C. Кожен ранок спостерігаю воду на вікнах (на фото витерте вікно зранку і через годину знов конденсат починає з'являться) і мокрі відкоси, але відкоси мокріють тільки в мінусову температуру на вулиці. Зараз проводяться озвоблювальні роботи, а саме - плитка на стіни/підлогу, тому є мокрі роботи. Питання - де зарита собака, та що робити в моєму випадку?)
  17. Придивлявся ще варіант invicta 700 optimise і KAWMET W16 (9.4 kW) EKO, може хтось порадити в виборі?
  18. Всім привіт! Вибираю топку (пряму), але досвіду користування немає, відгуків багато, але всі різняться. Вхідні данні: будинок газоблок, топка не для опалення, а для естетеки, посидіти біля каміну (можливо, пару розтопок в тиждень). Встановлювати буду в гостьовій 30 м2, підводу повітря немає, фундамент - бетонна плита УШП. Ізоляцій коробу буде з силікату кальція. Бюджет топки до 20к грн. Зупинив свій вибір на KAWMET W13. Можливо хтось щось підкаже) або порадить з варіантів?
  19. пробовал шлифовать насадкой "щетка" на шлифмашинку. Пыли - капец, через 5 минут шлифовки ничего не видно. Но шлифует начисто. Насколько идеально чистая поверхность бетона должна быть? Штукатурки, как таковой, на поверхности нет, но она въелась в бетон местами (вдоль стен, в основном)
  20. Всем привет! Планирую, в скором времени, укладку керамогранита (60смх19см) на пол. Основание - бетонная плита (УШП). Стены были оштукатурены гипсовой штукатуркой. При уборке пола оказалось, что штукатурку, попавшую на пол, не так уж и просто убрать. Очистил с пола все наплывы штукатурки, но она въелась в бетон. Пробовал отмачивать водой и убирать губкой, но все рано - не идеал. Наплывов штукатурки нет, бугров нет. Подскажите, можно ли на такое основание укладывать плитку (конечно, после грунтовки) или необходимо идеально очищать поверхность основания?
  21. я не говорил, что сантехника не слушаю) себе нафантазировал, что это рабочая схема и решил переспросить
  22. хотелось зимой, когда работает отопление ТП, что б бойлер грелся от этой системы и паралельно догревался тэном. Какая никакая, а экономия)
  23. Всем привет! Подходит время сборки котельной для одноэтажного дома 100 м.кв. Отопление только ТП (9 контуров), электрокотел 10.5 кв Тенко, бойлер комбинированный 100л. Вопрос в работоспособности всей системы: планировал сделать подогрев бойлера через систему ТП и догрев теном при необходимости. Вчера пообщался с сантехником и он посоветовал не подключать нагрев бойлера от ТП по причине, что ТП - это низкотемпературная система отопления и бойлер она качественно не нагреет, а если включать догрев теном, то в систему ТП будет подаваться температура выше необходимой. Поделитесь опытом как сделать правильно?
×
×
  • Створити...