Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

akineo

Пользователи
  • Публікації

    949
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача akineo

  1. там в коментарях все сказано 😀 який рейтинг у Зелі зараз, цікаво
  2. а хто у нас повітряні сили очолює? за втрату петріота напевно так виєпали, що новий чел боїться їх передислоковувати ближче до лбз.
  3. коли контрнаступ Залужного-непридатного до служби, провалився, але нам 3 місяі казали що все йде по плану, і не пройшли ні до токмака, ні до Мелітополя, то і заходити вже було ніяк. курва, ворог на окупованих територіях, викоистовуючи свої ресурси і цивільі підприємства, збудував за менеш ніж 1 рік лінії оборони, які не змогли прорвати. а у нас лінії оборони де? сунеться фронт вже 1 рік і не зупиняється. віра в перемогу повинна бути підкріплена діями.
  4. особливо Крим наш до кінця 23го?
  5. hromadske.radio/news/2024/09/29/ukraina-vyhraie-tsiu-viynu-bayden слад КОТУБАНЬ цілий t.me/ukrbavovna/17394
  6. і який висновок? план дій? хто наступний втратити все? багато розстріляли тих, хто Південь злив? силові структури, які звалили?
  7. сліпа віра в перемогу, віддати все що маєш, аж до життя...ну да то це називається пропаганда то вам треба марафон дивитись. там перемога на перемозі. і взагалі до кінця року перемога.
  8. один ідіот приписав мене до "них", і всі підхопили. Бо забагато зради пишу, ниття. Недостатній рівень ура-патріотизму і відхилення від лінії партії? де в цих словах зловтішання? лише факт, що загинули люди. і всім байдуже, окрім рідних цих людей. життя там закінчено. якщо хочете почитати зловтішання, зайдіть під будь яке відео в тік ток з ударом по ОХМАТДИТу.
  9. бісить непрофесійність поліції. але ж водії і населення самі ставляться до поліції, як до ворога, бидла, типу "ааа , доєбався до мене, грошей хоче". чи щось подібне. поліція повинна викликати довіру. я завжди довіряв поліції і не один раз звертався на 102. Але коли почали на вулиці зупиняти як ухилянта, то вже відраза до них і краще обходити стороною. свою роботу треба робити якісно. якщо водій ніяк не реагує на слова поліції, то повинен жеж існувати проткоол дій. викликати іншу групу, яка професійно допоможе. чи який там порядок дій. але не діяти як злочинець і бидло, коли на це не має причин. якщо водій агресивний, то да.
  10. уйопіще лисе жирне. чому він не в армії? вйна на виживання бля ..воювати будуть всі. дада бялть ахха, почитайте коментарі під тим відео))))))))) а що напишуть про Зелю?
  11. це вже прийняли? всі відсотки від заморожених будуть Україні?
  12. які пронози по запасам? вже 1 рік інтенсивно давлять і не утихає. якщо залишати як є, що буде через 1 рік, 2 роки? буде легше чи хрін?
  13. 30.11.2022 www.ukrinform.ua/rubric-ato/3625166-zelenskij-ne-dumau-so-putin-vikoristae-adernu-zbrou-ce-pitanna-jogo-adekvatnosti.html 29.09.24 ))))))))))))))))
  14. Зеля каже, треба єдність світу а коли буде та єдність?
  15. реально провести сепарацію населення в Укрїні? ну припустимо що війна закінчилась, маємо кордони. повинні працювати спецлужби по зачистці сепарів. як це робити? по яким ознакам. з всіма 30 мільйонами? на це потрібно років 20 війни. нові покоління. а за 20 рокі війни що залишиться від нас? і куди дівати мільйони "сєпарів", неугодних? депортація? зі своїх будинкків? не буде такого.
  16. хазяї приїхали спорим що в ту сторону навіть нічого не полетить?
  17. чому останні місяці почали порівнювати з ядеркою? а 10 кабів по запоріжжю еквівалент чого?
  18. там склад великий. чи мова не про нього вони теж ниють www.yaplakal.com/forum3/topic2834728.html при тому що війна на території України...
  19. Красовський гАднтон куди пропав? Остання новина була, що отруїли від грудня 2023.
  20. всіх в коментарях під цим постом теж пристрелите? любите на форумі лише хороші новини? t.me/ssternenko/34279 типова ТГ група: тут радощі в коментарях t.me/ssternenko/34278 тут прокльони t.me/ssternenko/34279?single
  21. Запоріжжя КАбами криють, навіть "Генерал Черешня" ниє. t.me/gnilayachereha і лиш обіцяє "око за око" в пропорції. во Стерненку пишуть може вже тих ф16 і нема? і петріотів поменшало?
  22. www.unian.ua/war/zsu-skoro-ne-zmozhut-zbivati-rosiyski-litaki-forbes-poyasniv-u-chomu-sprava-12549348.html чомуу не дають достатньо ракет?
  23. у мене це є і в цивільному житті. але влк-підори кажуть годЄн 🤣 зато алкашні бики щодня під вікнами бухають, то непридатні
  24. о. єдність Зеленського підвезли.
×
×
  • Створити...