Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Продавец инструмента

Пользователи
  • Публікації

    38
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Имя
    Олександр
  • Откуда
    Київ
  • Род занятий
    Продаю інструмент,генератори, розхідник, комплектуючі, запчастини
  • Пол
    Мужской

Продавец инструмента's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

7

Репутація

  1. А я штробив газоблок дрелькою 500 Вт. Ну як штробив, вів вертикальні пази під закладку плоского кабеля, без короба або гофри. Дрель і сверло на 6, і малюй по стінам що завгодно. Пилюки не багато. Правда не виходило відрегулювати глибину сверління. Самий простий і бюджетний варіант з мені відомих. По фрезеру важко сказати. В мене купляють фрезери тільки для заробітку. В основному для встановлення міжкімнатних дверей.
  2. Я таким работаю. Леска по паспорту 2 мм, но вроде можно поставить больше. Я пока выработал только родную, которая была в шпульке и дальше юзаю Hitachi 2 мм. Мне, кстати, показалось что родная леска в шпульке была больше 2 мм.
  3. У меня электрическая коса с прямым валом леска+нож. Мощность 1,3 кВт. Мне хватает. Покупаете косу, потом тратите еще треть стоимости косы на 50 метров переноски и все. Дальше только леску менять. Да, для тех кто ездит на дачу, а инструмент хранит в квартире. У меня разборный вал. Разобрал - положил в багажник и поехал. С бензином будет сложнее. Вал то может быть и разборный, но запах и возможность залить багажник никто не отменял.
  4. Звичайний гарантійний талон. Вам головне щоб правильно було заповнено. Дата, серійний номер і печатка продавця. Також повинен бути касовий або товарний чек.
  5. Добрий день! Вам потрібний якийсь конкретний профіль чи набори? Який діаметр хвостовика?
  6. Зараз такої моделі вже немає. В них зараз 26-та модель і вона не влазить в бюджет 2000 грн. Сама торгова марка достойна.
  7. Подивіться Rebir ERP-800ER, на нього зараз впала ціна до 1300 грн. Він, правда, в картонній коробці, а не в кейсі. Це якщо встигнете знайти, бо в мене вже немає. Якщо не знайдете, то звертайтесь, є нормальні китайці за 1600-1700 грн. Rebir, до речі, теж в Китаї збирають.
  8. Перфоратори Bosch і Makita однакові по енергії удара і потужності. Різниця тільки в тому, що в Макіти більша частота ударів. Не впевнений, що це особливо впливає на роботу, там різниця не велика. Makita HR2470 збирається в Китаї, Bosch 2-24D в Німеччині. В принципі це все. І там, і там гарантія 3 роки при реєстрації на оф.сайті. Немає змісту переплачувати 200 грн, беріть Бош. До речі, на цьому тижні Макіта стане 3799 грн, Бош 3525 грн. Курс піднявся
  9. Сейчас купить штроборез немного проблемматично. Меня уже 2 недели торбят за штробики Фиолент любой модели, но их нет, хотя сам инструмент Фиолент уже в Киев приехал. Сам не работал, но по отзывам клиентов - это самое хорошее соотношение цена-качество.
  10. Приїхали газові генератори Green Power. 3 моделі: (ссылка устарела) (ссылка устарела) (ссылка устарела) Всі генератори працюють на природному газі з магістралі і на зрідженому з баллона. Характеристики наведені при роботі на зрідженому газі, при роботі на природному втрата потужності буде близько 0,4 кВт.
  11. Пробовал аккумуляторный красный Энхель в магазинных условиях. Держак от лопаты перепиливает быстро и без напряга. Как уже сказано выше, вопрос в расходнике. На Энхель подходит дорогой бошевский расходник, а есть ли более дешевый от Энхеля мне неизвестно. Сейчас цены качнуло, но в целом цены этих мультитулов и расходника к ним шли вниз. Посмотрите Штурм. Цена была раньше 850 грн и расходник в половину от боша.
  12. 15.01.15 ожидается поступление газовых генераторов Green Power. Вся информация (ссылка устарела). Цены пока ориентировочные.
  13. У Штурма большой сервисный центр в Вишневом. Там большой логистический центр с С/Ц. Может у них можно Интерскол отремонтировать, но точно не скажу.
  14. Подивіться Volta MMA287. В Ваш бюджет трохи не влазить, але в нас в торгівельному центрі 2 таких працюють вже близько року.
×
×
  • Створити...