Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

olkogr

Пользователи
  • Публікації

    362
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача olkogr

  1. Добрый день, нет у нас таких, выше 3 кВт у нас уже идут на большее напряжение батареи, и отключить систему зарядки нет возможности.
  2. Нужны следующие позиции ПК42-12 - 4шт ПК60-10 - 1шт ПК60-12 - 2шт ПК64-12 - 3шт ПК26-15 - 4шт ПК39-12 - 5шт
  3. Распродажа. Имеется в наличии последний релейный стабилизатор Элим-Украина на 10000 ВА, новый. Последний так как сняли их с производства. Отдам за 1150грн.
  4. Сайт обновился и теперь работает. Заходим выбираем, звоним, на сайте пока не вся продукция. Для форумчан дополнительная скидка как всегда.
  5. olkogr

    Кран для будови.

    От и залили вже 25 кубыв бетону з допомогою крана. Перші враження. Кран легко підіймає 600 кг вантажу на кінці стріли, але при цьому кінець стріли нахиляється десь на 20-30мм, при дослідженні виявилось що гнеться не стріла і не вал, а гнуться ноги, тонкуваті, краще робити з 24 або 26 двутавру, або підсилати можна дану конструкцію роскосами... За день 4 чоли з краном і 2ма бетономішалками по 350 літрів(пусті, реально заміс 220-230л) злавають 12 кубів бетону з 8 ранку до 7 вечора. Опалубку пересталяєм через 2 доби після заливки, тобто в понеділок лиєм, вівторок, середу чекаємо, четвер переставляєм опалубку, пятницю знову лиємо, і так далі. Поки що залили 2 пояси зовнішнього периметру, це приблизно 23куби бетону, пішло 6т цементу, 1,5 машини піску, 2,5 машини щебіню. Працює 4 чоловіки, посуті пацани по 18-20 років. Відео першого пуску.
  6. olkogr

    Кран для будови.

    У звязку з фінансовими труднощами, будову, а отже і сам кран було заморожено аже до початку цього місяця. Фото роблю, правда часу все виставити відразу не має, тому буду виставляти по мірі можливості. На сьогоднішніх фотографіях видно встановлений кран, правда ще нема тросів підтримки стріли, тобто вона зараз висить консольно тупо на зварці , притому на ній ще 280кг таль. Також на фото видно самопальну мілкощитову опалубку, якщо цікаво можу і про неї бульш детально описати. Кран на ноги постави за допогою свого ГАЗ-66, шкода відео не зняли тоді, скажу чесно, видовище не для слабонервних . Але стрілу як встановити своїми силами так і не дійшов (один варіант риштовка, але це довго і муторно) тому заказли кран на годину і почепили стрілу. Все на фото, є питання питайте .
  7. Моя думка, для перевезення 200-300кг вантажів ніяка колія не потрібна, якщо 500 і більше то тут вже можна подумати. Колія зі швеллера не підходить тому що, як тут вже замітили, туди буде падати все сміття і довго ви по ній не поїздете. Я б робив колію із двутара 10. Якщо хочете щей щоб проходило повороти, то потрібно робити підвіску типу як у вагонетках, з колісними парами і все таке. В рллі коліс кілька підшипників, на яких колесо таке ж як і в поїздах. Але це все не вийде зробити за день . Хоч якщо зробити то буде на все життя . По ціні дорого не буде, головне метал. Хоча моє ІМХО краще кинути сили на побудову 4 колісного повнопривідного тракторця типу квадроцила, о це сила, завжди пригодиться. В мене вже є деякі наробки на цю тему, прада я проєктую з електроприводом. Правда проєктування йде помаленьку бо купив собі ГАЗ-66, і практично зі всім він справляється .
  8. olkogr

    Кран для будови.

    Ось ще кілька. П.С. Дякую всім відвідувачам теми за дописи.
  9. olkogr

    Кран для будови.

    Зараз купа роботи, нема коли все пофотографувати, але залив з телефону фотки процесу зборки крану. Як тільки зможу то пофотаю процес роботи крану.
  10. olkogr

    Кран для будови.

    НА слідуючий тиждень будемо встановлювати кран. З приводу замішування бетону. Кажу з тепер уже власної практики. 6 чоловік 2 бетоно мішалки, лили фундамент у землю, бетоно мішалки переміщали руками, матеріали довозили до бетономішалок 15-20м. З 8 до 18,00 залили 16м3 бетону. Така сама ситуація але 4 чоли на бетономішалках за день 10,5м3 бетону. Такжо ось інформація для роздумів. От тепер треба лити стіни, потрібен кран так як у мене частину лили в опалубку то затормозило всю роботу і в цей день залали ледве 5мкуб бетону тих самих 4 чоловіки.
  11. Придбав також 4 штикових і 7 совкових лопат, та 4 віжра по 12л. Якараз вистачає на 6 чол робочих.
  12. Купив вібратор (дуже корисна штука, і полегшує вкладання суміші)
  13. От на кінець звіз все обладнання та щебінь, пісок, цемент. Зробив кілька фото.
  14. olkogr

    Кран для будови.

    Ще не встановили, поки що готуємо все, виставляємо опалубку та інше. Як тільки встановлю обовязково відпишуся.
  15. olkogr

    Кран для будови.

    Кран потрібен мені так як у мене самострой, якщо би я мав гроші та заказував все під ключ мені звичайно цього було б не потрібно. Краном закинути всі матерали на цілий поверх за один приїзд і пів години? В мене на поверх приблизно 100 кубів кладки (без перекриттів) цікаво куди це все за пів години можна буде виставити краном. Тай піднімати він буде по 1-2т, а це 50-100 підйомів ніяк він не встигне все підняти за пів години, не вірю я в це. Піонер2 я в самому почтаку теми давав посилання. Взагалі я незнаю за що там платити 18000 (їздив дивився) 800кг він не підностить , реально 500 (просив продавця той більше не дав підняти). Швидкість підняття просто жах (ну дуже повільно) незнаю чого там така заявлена. Тягати його треба по всій стройці, або тягати грзи з нього. Ціна більша чим мені на мій пішло, і після стройки його на металолом, якщо витримає (хлипенький він)
  16. olkogr

    Кран для будови.

    Ну міцність у кранових механізмів якщо мені з технікуму не змінює память має бути із 6 кратним запасом (по свокових книгах). От так і рахував, тому так і вийшло . В мене в першому варіанті ноги були взагалі з 30 двутавру . Зробити консоль у вигляді ферми це звичайно класно, але хто буде гарантувати якість зварки у такій відповідальній конструкції. Я старався робити так щоб зварні шви всюди працювали тільки на стиск, або якщо шов трісне то кран не впаде. Є тільки кілька відповідальних місць де шов відіграє велику роль але там я зробв 20 кратний запас . З постановкою крана на ноги довго думав ще при проектуванні. Є 3 варіанти. 1. Ставиться так само як опори висковольтних ЛЕП. Типу робиться А-подібна конструкція наприклад з деревяних брусів, кран збираємо на землі в лежачому положенні, ставимо А-подібний ричаг вертикально, через його верх кидаємо трос який закріпляємо на верхушці крану, тягнемо вантажівкою, і він має встати . Чесно кажучи страшнуватий спосіб . 2. Автокраном, найпростіше, але цей кран має заїхати на місце нормально що в моєму випадку трохи проблематично але можливо. 3. Ставимо риштовку, витягуємо поворотну платформу на верх з допомогою талі і блоків. Потім ставимо консоль, таль. Прикручуємо ноги. Спосіб най самопальніший, і самий незалежний, але треба мати міцну риштовку (я маю теж сам зробив ) і він довготривалий, піде десь 2-3 години на установку. Зате можна поставити будьде 4-6 людьми.
  17. olkogr

    Кран для будови.

    Дякую, удача мены потрібна . В мене просто розмах трохи більший, а людей мало, брати купу ніяк не хочеться, от я і іду шляхом механізації, ми ж живемо не в 17 сторіччі, хоча і тоді більше механізмів на будовах використовувалось. В мене є тема про мою будову, там буду відписуватись як проходить будова, по крану ще хіба сюди кину як воно реально стоїть на ногах і як працює.
  18. olkogr

    Кран для будови.

    1.От прикиньте скыльки буде заплатити робочим за залив 130 куб м бетону з його замісом та доставкою до місця. Навіт ьящо знайти звірів за 250грн за м.куб то отримуємо 32500 тільки за роботу. З краном в мене 4 чоли на бетономішалках по 150 грн в день. по моїм підрахункам вон залиють цей обєм за 10 днів роботи (даю 20хв на хаміс бетономішалки). Навіть якщо за 20 то все одно тільки 12000грн. 2. Так замісити бетон в точці його розливу це не так просто, в мене матеріали вигружатимуть в одному місці, якщо їх возити до бетономішалок за 40-50м ще й по перепадам висот то я в день буду заливати 2куб.м Темпи звичайно в вашому варіанті будуть дуже маленькі. Але коли в мене бетономішалка стоїть біля матеріалів (за 2м -3м) І закидати їх просто лопатою зразу в середину 2 чоли то це реально навыть за 10хв зробити (250л) з рзслабоном 15хв. 3. Я викидаю на поверхню одразу тільки до 250л бетону (500кг макс) залити з крана його нема ніякої проблема 20сек і все вилилось з бака. Ставити я його не буд заливати прямо зі стріли. Я наприклад розумію чого я зробив кран і можу довести це цифрами. І багато людей які купують піонери і інші знаряддя, скажуть вам що навіть з такими кранами набагато вигідніше і меншою кількістю людей можа зробити тіж самі роботи. Ви приведіть мені свої цифри, покажіть помилки в моїх розрахунках.
  19. Було велике затишшя. У звязку зі зміною робочого місця та деяких інших проблем будову продовжую тільки зараз. За зиму був час подумати і проконсультуватись у різних людей з приводу планування та деяких інших питань. Видозмінив трохи проект. Думаю якщо почекаю ще рік то видозміню ше трохи і так до безкінечності . Наразі от що отримав. На малюнках видно що і де, також проставив розміри кімнат. Може ще щось форумчани порадять, буду дуже вдячний. Наприклад я відказався від тамбура всередені будинку, зробив його на зовні, правда незнаю які підводні камені в такої конструкції. Також розділив каналізацію на 2 магістралі одна для ливневої води з гаража і води з басейну та душу сауни, витікає зразу на дорогу інша в каналізацію. Також на 3 фотці розістив так септик як хто думає чи буде так нормально. Є ще 3д незакінчене.
  20. olkogr

    Кран для будови.

    Ну по темпах може я і загнався, незнаю подивимось яек буде реально, але якщо темп менший то значить заливати довше, а значить і людям платити більше, що на одне вийде. Міксер до мене підігнати нереально, приїзджали дивилсь , не хочуть, окрім того якість бетону просто жах. Про швеллер і т.д., а чим цей бетон до цієї приспособи довезти? Всерівно тачки, люди і все таке, тому от і задумався про кран. Бетономішалок в мене 2 по 350 л, буду лити через кілька днів мур, от і побачу тоді які будуть темпи....
  21. olkogr

    Кран для будови.

    seyvalter А свого аргументу нема?
  22. olkogr

    Кран для будови.

    Покишо на кран в менепішло аж 4 дні зварки, проектуванння зайняло кілька місяців вільного часу, реально десь добрих 8 годин часу. Цікаво мені як ви цією лебдкою (якою за сікльки?) направльючими (якими за скільки) каляскою (якою за скільки) піднімете 1т матеріалу в радіусі 6м за 12хв, покажіть мені це і тоді я може скажу шо я лох.
  23. olkogr

    Кран для будови.

    Ну давайте прикинемо, 2 бетономішалки по 250л готовоі суміші вагою понад 500 кг. Залити фундамент + підвал + септик - 130куб м. Перенести відрами і залити це все в опалубку. Причому за день потрібно заливати приблизно 20 кубів. потім витримка кілька днів, пересталяння опалубки і далі 20 кубів. Кожні 12 хв отримуємо 500л суміші (це якщо без обіду працювати 8 годин). Тобто за 12хв роботяги повинні переносити у відрах , підняти нагору і залити 1т вантажу. Скільки людей потрібно? мінімум 10 чоловікозвірів на носіння (хоча невірю я що вони цілий день будуть ности по 100кг за 12хв). Якщо реально то або збільшувати час заливки, а це тіж самі втрати грошей, або брати людей ще більше. І так в день мінімум на перенос 1500грн. Щоб залити всі 130куб .м вийде 1500*6=9000грн. Це по мінімальному розрахунку реально за 10 вилізе, та щей потрібні реальні бойци, які будуть сидіти потім і чекати цілийлий тиждень без роботи. Тепер по крану. Сам кран важить практично тону, ще 260 важить таль, яка коштує ще 4800грн. Реально кран мені вже обійшовся десь в 16000грн (всі матеріали + таль без моєї, батькової та ще братів роботи , вона умовно бесплатна (їжа та випивка )). При чому лишився ще день роботи. Якщо відняти таль яку я і так збирався брати в майбутньмоу в гараж то 12000, які окупляться на заливці тільки підвалу. А ще лити стіни та перекриття... в наступні роки. Тому вважаю що воно того коштує. Крім того кран залишиться на господарстві, а гроші які ви віддасьте працівникам вже не повернеш. Тим більше ви подивіться які крани породають за таку суму, і їх купують ! www.price-list.kiev.ua/word/52/1152/ Тому після таких роздумів я прийшв до саморобства .
×
×
  • Створити...