Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

oam

Пользователи
  • Публікації

    564
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача oam

  1. це ваше особисте, чи є суб'єктивні причини? Щоб в халеру не вляпатись якщо що.
  2. запропонуйте альтернативну 18-ку інвернтор, вай-вай, минус 15 взимку, елекктропривод вертикальних жалюзі, до 50-55 тіс грн. або, якщо сам куплю СН - змонтуєте?
  3. є якись зразок фото, як виглядає? якщо у вас є можливість можемо поспікуватися щодо SUPREME CONTINENTAL (WHITE) GEN VI CH-S18FTXAL2-WP ?
  4. Є стіна цегла, утеплена 150мм ППС-ом. Треба виввести труби кондішена, але не таким чином, щоб раздовбати сам ППС та декоративний шар штукатурки у радіусі півметра. Спілкування з кількома монтажниками з гуглу дає відповідь "ми довбаємо дірку, задуваємо піной, а ви якось потім за бажаннім штукатурите". Так не підходть. Як вирішується подібне питання? Муфти-гільзи може якись? Так, це 1-й поверх, є доступ до усього на рівні зросту.
  5. ніби спочатки тим, хто є у Оберігу, але не оновився.
  6. десь їде вже бутилка до поштомату на вихідних оброблю
  7. и что дальше? уносить за 10 км от дома и выпускать? я сторонник радикальных методов.
  8. все сожжено пару лет назад еще на досок ни пней вокруг дома нет они сидят на стене только южной, где солнце.
  9. не совсем понял у меня на фасаде сейчас сидит их пару тысяч, открываешь входную дверь - тебе на голову сыпется сотня, а две сотни сразу гребут в дом. мне надо их травить на стене дома
  10. Клоп-солдатик, краснокло́п бескрылый, козачёк, или красный клоп (лат. Pyrrhocoris apterus), — вид обыкновенных наземных клопов семейства красноклопов. Реально достали, после весны вернулись опять, вся южная сторона дома в тысячах этих зараз. Лезут в любую щель, в вент дырки профиля окон даже. Чем травить? Дихлофос помогает, но столько его не напасешься и на высоте не достанешь. Актара и Актелик нее помогает, даже в удвоенной концентрации. Надо чем-то из садового электро-распылителя... У кого есть положительный опыт, инет перечитан - толку нет.
  11. станом на зараз жодних черг в Криму на АЗК не спостерігається (((
  12. дякую за змістовну відповідь
  13. так ви ж нічого і не сказали, окрім вкиду про грощі з екпорту та почали нести маячню про свою дружину та 500 гривень на годину. просто надайте відповідь на те, про ща вас питають. відповіді нема.
  14. ви написали, що грощі з експорту йдуть на ЗСУ вас питають з якого саме місця в ланцюжку екпорта гроші потрапляють в ЗСУ (держ бюджет України). у відповідь якась фігня про платні консультації дружини. злив зараховано, готуйся краще наступного разу!
  15. Чув звичайно, але хочу від вас почути, які саме податки отримує держава Україна при екпортних операціях зерна.
  16. про які саме податки при експорті пан каже? може про відшкодування ПДВ екпортеру?
  17. тільки вже все зелене навколо більше місяця, а усі фоки зубів чомусь без трави та листя навколо. Дивно.
  18. зі супутника Притули ще скажи
  19. деякі з них ще викладати у внз будуть
  20. тебе повезло, я на полу на матах спал, с собакой в одном спальнике.
  21. я ж ніби не про це питав структура екпорту у розрізі товарних груп мені нецікава - і так все ясно. цікаві самі експортери, точніше їх кінцеві бенефіціари.
  22. а де можна побачити екпортерів, які юзають цей самий коридор, який процент з них належить Державі? і, відшкодовується чи ні ПДВ за цей експорт?
  23. ніби до піхвооких відправляють
  24. Сорокошичі, початок 90-х, ніякого ЖПС або смартфонів, день шарились на кориті, ловимо рибу, вийшли десь в плавнях папісять не берег. Туди-сюди, гриби - а під ногами усіляке сміття картопляною мовою - пачки від цигарок, пластик від напоїв, чутно десь машину. Десь не там у протоці звернули та у Нижні Жари вийшли. Летіли звідти на 5-ке швидше ніж бачили...
  25. 2 роки тому за Мамалигою, кордон з Молдовою це були просто городи людей, не впевнений що ми його не порушили гуляючи там з собаками. Як зараз не знаю.
×
×
  • Створити...