Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Zhenchik

Пользователи
  • Публікації

    70
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Zhenchik

  1. В такому випадку необхідно дотримуватись черговості бажаючих забрати необхідну кількість товару.
  2. Автострахування (КАСКО/Цивілка)
  3. Дякую всім за увагу. Ікони знайшли свого власника ____________________________________ Автострахування (КАСКО/Цивілка)
  4. Дякую за оперативну зустріч))) ______________________________ Автострахування (КАСКО/Цивілка)
  5. Ще раз Д Я К У Ю за інструмент ! Порядність продавця підтверджую 101% ________________________________________________________ Є можливість здійснювати знижки по автострахуванню! Виписка полісв лише з "0" франшизою* та нормальними цінами
  6. Ще є можливість здійснювати знижки
  7. Відповів Добавлено через 13 минут Відповів
  8. Звичайно і Вам можна З повагою, Євгеній.
  9. В приват відповідаю, щоб консультація по кожному була персональною ( різна реєстрація автомобіля, об'єм, і тд.) + щоб не перебивати роботу інших страховий агентів, які на цьому заробляють ( "основний хліб "). В різних компаніях свої умови і хтось розповідаючи що зробить "шикарну" знижку (від 30 до 200 грн) не повідомляючи клієнта про франшизу, яку він ставить (1500 грн)...а потім, коли виникне страховий випадок - клієнт ще й винен залишається.
  10. БРОНЬ. 1) Звуковая карта Creative 2) переходник CrossFire новый 3) Оперативная память ддр 2 4) сетевая карта (гигабитная).
  11. Шановні форумчани! Є можливість здійснювати знижки по автострахуванню! Виписка полісв лише з "0" франшизою* та нормальними цінами. Розрахунок прив'язаний до реєстрації автомобіля і не підводиться під самі високі "коефіцієнти", як роблять більшість страхових агентів. Пенсіонерам та інвалідам (I та II категорії) діють законодавчо встановлені знижки. По всім питання писати в приват. * Франшиза - згідно з пунктом 9 Закону України «Про страхування»: франшиза - це частина збитків, яка не відшкодовується страховиком відповідно до договору страхування. Це означає, що це та сума, яка не виплачується клієнтові або яку клієнт оплачує самостійно при виникненні страхового випадку. З точки зору страхової компанії, франшиза введена для того, щоб мотивувати більш дбайливе ставлення клієнта до об'єкта страхування, тому що при сумі збитків менше розміру франшизи, клієнт буде їх компенсувати самостійно.
  12. www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=169839 перейдіть по цій силці і отримаєте всі відповіді на ваші питання
  13. Всім дякую. Рушникок проданий гарним людям Залишились тільки Ікони. P.S. Можливі роботи під замовлення.
×
×
  • Створити...