Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ArthurSU

Пользователи
  • Публікації

    139
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

ArthurSU's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

46

Репутація

  1. Так, це нормальний варіант. Знайомий так само робить
  2. Підтримую, для каркасного утеплення оптимальна вата з щільністю 45кг/м.куб.
  3. Дивне порівняння. Ви взяли найгірший варіант по Техноніколь, і можна сказати найкращий для даху варіант по ІЗОВАТ. Причому Техно в рулоні, а базальтова вата в рулоні - це майже сміття, незалежно від виробника.
  4. Не обов'язково, але бажано. Хоча, якщо штукатурка "короїд", то тоді більш бажано, бо там основа пробивається через ті "порізи". Під "баранек" 50/50, але краще дати, кольоровка грунтовки не дуже дорога.
  5. З ватою вже почався такий самий прикол, як і з пінопластом. Умовно, є норматив по пінопласту, фасадний пінопласт має бути 15 кг, але виробники вже роблять 12, 10, 8кг Так само і з ватою є норматив, фасадна вата - 135, 145кг/м.куб., а тепер коли ціни виросли виробники починають пропонувати для фасаду вату меншої щільності.
  6. Чесно кажучи не розумію таких порад. Ви ж теж чомусь на цьому форумі, а не в гуглє. Так можна порадити не водити дітей в школу, хай в гуглє вчаться, він все знає, до лікаря не треба йти бо можна в гуглє почитати і так далі...
  7. А там де ви кольорували не можуть додати барвника, взагалі то для них це не проблема, змінити на тон колір, просто не хочуть з цим бавитись.
  8. Базальтова вата в рулоні - це напевно один з найгірших варіантів утпелення. Якщо вам треба дешевше і в рулонах, то треба вибирати між виробниками скловати. А якщо все ж таки базальт, то тільки в плитах
  9. Виробників дуже багато і з них достатньо багато з нормальною якістю товару. Не беріть самий дешевий і все буде добре.
  10. Тут щось не так. Будувати із СИП 2 роки? Може вони котеджне містечко будують?
  11. 200мм вати буде в 2-3 рази дешевше ніж 100мм ЕППС. Тільки треба думати чим накрити вату.
  12. На вкус и цвет друзей нет. (с) У нас останнім часом найбільше беруть баранек 1,5мм
  13. Я думаю, що ви не візуально, ні як по іншому різниці не відчуєте. Хоча звичайно чиста силіконова штукатурка буде краще.
×
×
  • Створити...