Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Andriy_lviv

Пользователи
  • Публікації

    540
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Andriy_lviv

  1. Але тоді вода у всій квартирі стане технічна і з крану вже не набереш для готування
  2. Можу порадити які НЕ купувати. Ні в якому разі не це: mebility.com.ua
  3. Алі рулить. Дуже комфортні підсвітки. Особливо якщо вночі вмикається ''дожор''
  4. Ось такий варіант замовив, з датчиком і на акумуляторах, щоб не бігати за батарейками: a.aliexpress.com/_mKAMpVv Коли приїде, поділюсь враженнями.
  5. Чи є якісь хороші варіанти? Все, що знаходив - на батарейках. Переважно, 2-3 батарейки АА. Надовго їх вистачить?
  6. Друзі, порадьте підсвітку для тумб кухні, яку можна влаштувати в тумбі і щоб загорялось світло при відкритті дверки. Дуже бажано, щоб підсвітка плавно вмикалась. Не продумав цей момент і тепер так бракує цього у меблях кухні та шаф.
  7. все вирішилось звичайною лимонною кислотою за 40 грн банки вистачить, думаю, на 2-3 місяці)
  8. Хочу поділитись досвідом. У мене в квартирі жорстка вода. Душова кабіна зі скла, крани - все за тиждень у накипу. На вигляд погано. Якщо регулярно не мити, з часом накип утворюється на накипу і перестає відмиватись. Дорога сантехніка стає уродськи виглядати. Навіть білим доместосом, чи спецзасобом від накипу не відмивається. Мій душ зі скла, здавалось, вже був у непереборному шарі накипу, який я безнадійно відмивав, дихаючи доместосом та хімією. Результату не було, це засмучувало. Сьогодні вирішив спробувати лимонну кислоту, так як пригадав, що вона знімає накип. Просто наніс, почекав трошки, і накип легко змився, як бруд. Навіть у безнадійних місцях накип за два підхода пропав. Ось ця лимонна кислота за 40 грн. Результат: скло і всі крани знову як нові і не надихався хімією
  9. Всім привіт. Придбав сушильну машину Бош WTG86401PL. Враження 1) речі дістаю не повністю сухі, а трохи вологі з неї))) тобто, в шафу одразу їх не поставиш 2) в 2-3 раза шумніша за пралку
  10. А сьогодні з зони зливу умивальника вилізло таке.... я хз, якщо чесно. Або такі жучки вже давно живуть з людьми, або я їх ніколи не помічав. п.с. фото збільшено
  11. Ось як виглядає новий чайник після місяця заливання в нього цієї води, яка фільтрувалась фільтром Бріта Макстра. В гуглі є багато фільтрів для пом'якшення води за 1500-2700-4000. Вони погані?
  12. Через пару тижнів новенькі крани в такому стані. Після чистки СілітБенг результат такий самий. На вході в квартиру поставив фільтр тонкої очистки. Тому, замість нього можу поставити щось інше Які у мене варіанти покращити ситуацію? Порадьте, будь ласка, якийсь фільтр, щоб так не нищились крани
  13. Після професійної дезинсекції і місяця проживання в квартирі, ми поїхали у відпустку. Я знову обробив квартиру по вьому периметру Рейдом. І залишив так на 10 днів. Потім приїхали, все відмили. За 10 днів після того ... знову цього жучка помітив в квартирі
  14. Дивіться, рік тому була така ситуація з паркетом, а це було літо і така ж вологість: https://www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=4926194&postcount=52 Всі зміни за цей рік - почали жити в квартирі. Все. Квартира провітрювалась влітку так само, все було так само.
  15. Живемо вже 2 місяці у квартирі з цим паркетом. Цікаво! Шпарини зникли! Практично ніде їх не бачу. Мені здається, що вологість нормалізувалась через те, що в квартирі дихаємо, готуємо, миємо підлогу раз на тиждень, тому паркет прийшов в норму. Нас четверо - двоє дорослих і двоє діток. Ще у мене підозра на те, що паркет не був достатньо добре покритий лаком, тому він занадто сильно "дихав" і міняв форму. Зараз ситуація така: Цікаво, чи взимку теж так буде при працюючих радіаторах опалення і теплих трубах в паркеті (подвійний теплоізолятор і 12 мм фанера слабо зупиняють тепло)... За що шкодую - що якщо хотів би циклянути цей паркет з метою висвітлення, то вже у шпаринах між паркетинами є ТЕМНА фуга
  16. Я так до кінця не ідентифікував цих жучків. Вони залазять з вулиці, є на балконі, лазять по склопакетах. Дуже дрібні. Ми приїхали в Буковель, думали що їх тут не буде. Придивився. Є. Таке враження, що це звідкись привезли в Україну з-за кордону, як колись колорпдських жучків. Бо минулого року не бачив їх. таке враження, що марно їх травити. все одно з вікон чи дверей пролізуть. сфоткав під великим зближенням щойно.
  17. 5 поверх. такі жучки, по ходу, залазять з вулиці бачив їх повно навіть на балконах і склопакетах з усіх сторін будинку.
  18. Я помітив, що такі жучки лазять багато-де. Навіть по вулиці. По фасаду будинку пролазять в квартиру. І по квартирі собі лазять Навіть після хімічної обробки
  19. Холодильник досить простий. Нічим не особливий. Пластик і трошки металу. Широкий досить. Після повноцінного окремостоячого холодильника БОШ - не вистачає гарних кнопок для управління. Кнопки на Вірпулі є, але все спрощено настільки сильно, що на вигляд дешевенько. Ще не подобається що вбудовані холодильники мають планку на дверці, яка тримає фасад, і вона при відкритті є видимою. Вигляд не оч. Якщо ви рідко користуватиметесь холодильником, це ок. А якщо часто - цей вигляд трошки напрягає) Добавлено через 1 минуту Ще що прорахувався з кухнею. Я би додав врізну підсвітку в ящики при відкритті дверок. Бо темнувато, особливо ввечері. Якийсь хороший варіант додати підсвітку зараз поки не знайшов.
  20. Після обробки всі жучки візуально з квартири пропали. Пройшло 3 тижні, ми перемили всю квартиру мильним розчином. Запаху, розводів немає. Дезинсекція холодним паром рулить. Питання, здається, вирішено. Також мені здається, що ці жучки, які їдять пил, вилазять на певний рівень вологості. А потім, ймовірно, пропадають самі. Але це не точно.
  21. Справа в тому, що в квартирі дуже чисто, часто прибирається, пилососиться, миється підлога. Вже кілька разів на кухні обробив дихлофосом, рейдом. Вся їжа вже в банках закрита. Місця появи протираються оцтом, содою. Нагадаю, це новобудова. В таких умовах поява комах дуже дивна.
  22. Теоретично, вона за 3 тижні розчіпляється в нуль. Також при вологому прибиранні деактивовується. Лише переживаю за запах. Я триматиму квартиру закритою 2 тижні, потім проведу вологе прибирання і провітрю.
  23. Мінус 1000 грн і три тижні не заходитиму в приміщення. Потім помию миючим засобом поверхні. Переживаю про запах
  24. Буду робити дезинсекцію використовуючи "холодний туман". Це не є нормально, що по всій квартирі, в санвузлах, на балконі можна зустріти таких рудих жучків. Їх можна помітити лише з ліхтариком, дуже уважно зосередившись на підлозі в кутах.
×
×
  • Створити...