Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

anch

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем anch

  1. Щось в мене з математикою не гаразд. Декілька постів вище фігурували цифри 370, 400 грн/м. Я собі малюввав у голові цифри 15-20-25. А тут, перша відповідь і 2 тис баксів за приблизно однаковіі метри. Що сюди входе?

    Приямок, як я казав раніше в мене є (2 кільця 1.5м + кришка + вузьке горло під каналізаційний люк). Відмовлятися від такого приямку я не готов, ані морально, ані фінансово. Уж краще трохи більше заплатити за підходящу бурову. Заводити у дом воду мені покищо не потрібно, бо санвузол ще треба добудувати і викопати септик. На перше врем’я вода є. хоча і не зовсім гарної якості, тож насос та обладнання може трохи зачекати. Напруга 220 є.

    Що ще? Фільтр, труба, робота, кришка на свердловину? Може хтось більш детальний розрахунок дасть, можливо у приват.

  2. Доброго дня, по Трудовику глибина-54м-60м. В старому приямку робити не можна, потрібно відступити, поставити малий приямок, а в існуючому, якщо дозволяє місце, поставити бак і автоматику. Бюджет- близько 45тис.грн. Завтра буду в Трудовику з 13:00 до 14:00,якщо є потреба-заїду.

    Робити у існуючому не можна технічно, чи взагалі не можна по правилам? Чому питаю, бо десь бачив рекламку, мов робимо у існуючих приямках, підвалах... якоюсь мініатюрною бурилкою. Розраховував на те, що зробити у існуючому буде дешевше, ніж робити новий, хоч і маленький.

    Бо 45 трохи забагато. На чому можна заощадити?

    Нажаль, завтра не зможу. У суботу тільки буду.

  3. Вітаю. Підкажить, фахівці, який кошторис готувати для нової свердловини. Маю ділянку Київська обл. Броварський р-н, с. Рожни, СТ «Трудовик» 50.671435,30.707598. Вже є дуже стара свердловина близько 10м з ручним насосом. Років 5 назад викопали приямок та поставили насосну станцію. Але свердловина померла, та й якість води була жахлива. Оскільки приямок вже е, маю бажання зробити нову, але в приямку, під погружний насос та з нормальною якістю води. Сусіди казали, що десь на 50 метрів вже нормальна вода.
×
×
  • Створити...