Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kantona

Пользователи
  • Публікації

    31
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача kantona

  1. Чи можлива знижка у Львові?
  2. Сталося так що закладна до якої повинні прикручуватися,приварюватися...нижні ролики по яких повинні Їздити ворота залита на 20 см нижче рівня бруківки.Порадьте будь ласка що краще приварити до неї шпильки,болти,швеллер...щоб без проблем і правильно встановити ролики?
  3. Віктор скажіть будь ласка а що за матеріал ви клеїли на відкоси?
  4. Скажіть будьте добрі чи варто зарас крутити гіпсокартон на мансарді яка ще не опалюється?тобто чи може його покрутити при перепаді температури і вологості?
  5. та справа в тому що до унітаза ще далеко і переживаю щоб в майбутньому з ним не було коломийок,по картинках в неті пише 210 см!?
  6. Яка відстань повинна бути від задньої стіни до каналізаційної труби для унітазу з вертикальним зливом?
  7. чесно кажучи бврна стійка мені ніколи не подобалася в кухні.Це один із запропонованих мені варіантів
  8. там буде висіти котел і я незнаю чи його можна поміняти місцями так як комин виходить в самому куті до мебелі ще далеко а от каналізацію і проводку вже треба проводити!
  9. Доброго дня!Допоможіть будьте добрі з розстановкою в кухні так як діло дійшло до штукатурки а Де? Що? і Як? вирішитися неможу!В цьому плані я зовсім не творча людинаЄ в мене один варіантик але щось він мені не дужетак як площа кухні вже не така й маленька а розігнатися для господині не буде де,тобто на мою думку робоччої поверхні буде маловато,та й холодильниик якось не по феншую стоїть! (зліва від холодильника буде весіти котел)
  10. у мене подібна ситуація!виробники бет кілець радили купляти бетонне дно і садити ці ж кільця на клей,який саме ще не уточняв але запевняли що просочування небуде.
  11. Віктор скажіть як ви стикували і чи стикували гіпсокартонову стіну мансарди(наприклад на сходовій клітц)і з стіною першого поверху(поштукатуреною?чи у Вас таких моментів небуло? і ще одне питання-скільки решіток для вентиляції(і в яких місцях) ви ставили на одну сторону коли підшивали карніз?
  12. у мене схожа ситуація,вирішив прикрутити зверху ОСБ плиту по діагоналі
  13. Житловий стан,загальна площа 57.3 м²,цегляний,під бляхою,ремонт,меблі,газ світло,літня кухня,стайня,колодязь,сад,город,велике подвіря,власник Будинок і земельна ділянка приватизовані ціна 14500$ торг www.real-estate.lviv.ua/330840-house-sale-Popelyany-Pustomitivskiy-Popelyani.html
  14. Віктор мене цікавить пару моментів по кріпленню ОСБ плит до підлоги так як дошка чорнової підлоги у мене теж не ідеальної товщини (2-3мм різниці) -зарас неможу знайти але бачив в неті що плити кладуть по діагоналі,ви розумієте в чому плюс такого монтажу,чому ви так неклали? -чи залишали ви зазор між плитами і скільки мм? -монтували плити коли ще не був поштукатурений фаєрмур,який зазор залишали між піноблоком і чи залишився він після того як ви його поштукатурили (пошпаклювали)? -якими самонарізами кріпили плити чорними чи жовтими і скільки мм? -чи робили потай під капелюх самонаріза чи він ховався під час закручування без потаю? Вибачте якщо деякі запитання банальні,наперід дякую!
  15. ще питання))чи обовязково розрізати плівку (гідробарєр) в самому верху під коньком (майстри просто її завернули) якщо я зробив вент.отвори в фаєрмурах? і якщо потрібно то як правильно це зробити зарас?дякую!
  16. Віктор скажіть буть ласка,чи можливо в місцях де ви підрізали вату просто гнути?
  17. мені не потрібно консультацій!я цього сам робити не буду!шукаю майстрів які б взялися за РОБОТУ!
×
×
  • Створити...