Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

murava

Пользователи
  • Публікації

    21 212
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    46

Усі публікації користувача murava

  1. Це якого ви так сцитеся кип'ятком після того як він сказав, що може посприяти вам і вашим синам потрапити в армію, після чого йому вліпили бан на цьому форумі? Ну давайте, розкажіть, що Бездомний непричетний:)
  2. Марля з цементом, або просто цементом. Є ремонтні бінти з епоксидкою типу обмотати і за хвилину висохне. Можна пошукати епоксидну замазку а-ля пластилін і теж використати.
  3. - Мистецтво оподаткування полягає в тому, щоб непомітно общипувати гуся... - Так він же кричить! - А це тому що я його ще й єбу ... (С) Із інтирнетов
  4. Там коментар чітко описує реальний стан речей, а не оця вся математика з відео. Терміни/обсяги фінансування і воля країн коаліції повністю вирішуватиме нашу картину
  5. Ой, з цими закидонами сходіть в палату к Бездомному. Це там, десь на кордоні - тільки чи 91го чи Монголії, він ще сам не вирішив.
  6. Та все у нього нормально - він каже про "гарячу стадію". В тут як на його виборах - кожен в голові намалював своє. А що це таке - він і сам не знає. Може ж бути гаряча, тепла, холодна, ледь тепла, ледь холодна... Суть не в стадіях, а суть в тому коли закінчиться сама війна і ми повернемось до мирного життя. А фішечка в тому, що тут так можна грати в термінологію, коли може настати по паперам самий холодний мир, а армія збільшиться втричі, дембеля не передбачатиметься і піздінг грошей не припинятиметься ні на хвилину.
  7. Абсолютно безобідна тьотка. Була. Якщо слухати і сприймати всерйоз все, що вона несла в ефір, то навіть фантастичні плани моргентау Бездомного виглядають адекватніше в плані реалізації. Тим більше тут таких кадрів назбирати можна мішок і корзинку. Якщо хтось на цьому фоні і з причини її смерті хоче якось качнути країну - то це к психіатру.
  8. Госпаді, кому вже та бабуля-Бездомний так насолила?
  9. Планка чтоб подошла, подводки не переделывать...это все фантастика. Другая фантастика в том, что найти что-то не конденсационные, которое исправно прослужит лет пять хотя бы - это тоже фантастика. Да ещё и за 900$
  10. У нас для бусифікації і патрулювання почали юзати машини на цивільних номерах, при чому такі свіжі мл-ки, ренджі, бехи тіпа Х5-х7.... Це ж як треба молитись, щоб їх як мінімум заправляти і питання як це допустім робити теоретично легально по процедурі - це ж як то списати:) А так да, тцк гроші не бере. Віримо, молимось за них.
  11. Будьте здоровомислячі - коли у вас там в харьковах будуть порти, зернові термінали, перевалки і така жирна митниця - тоді і вимагайте пєтріотів. Гроші самі себе не зароблять. Ви думаєте морські дрони так успішно пішли ганяти чорноморський флот , що майже викурили його з акваторії - це все за народні донати чи шо? Ні, на них все знайшлось - і гроші, і розробники, і виробничі потужності. Бо треба вільні порти , зерно продавати і решту товарів. А фпв на інші ділянки ви поки що за свої потужно на кухні складайте, коли світло даватимут. Мільйон дронів потужності сам себе не спаяє
  12. Так, все є. Я не знаю як відрізняти, це складно.
  13. Скажіть дякую, що не взяв під особистий контроль. Бо буде як тоді.
  14. Повернуться, все буде як з генераторами. Чесно кажучи, тенденція цін в світі на акуми і так була в різкому піке, тому просто ми зараз своїми грошима рятуємо китайські заводи від банкрутств. Зараз в серпні припливуть морем всі аврально замовлені поставки і на зиму я думаю ціна просяде.
  15. Народ, "самопромивний фільтр" - це досить складна штука і то, що ви бачите отут народ городить город типу зробив зворотню промивку одним краном, пустивши воду взад, то все муть, яка фактично не варта нічого, оскільки нормально промити фільтр зворотнім потоком - це ціла наука, алгоритм і відносно довгий час експозиції. Це юзається в промисловості, де це реально необхідно, а в побуті призводить до тупого забивання тих сіточок дрібнодисперсними відкладеннями і все одно треба його виколупувати і чистити руцями. А фіг воно почиститься Тому звичайних ВВ20 , навіть одного, з головою хватає на більшість побутових потреб. Хочете так щоб ух - поставте три - ще і обв'яжіть їх мультиваріантно по підключці щоб можна було наприклад їх послідовно або паралельно включати - і, напихавши туди всяких вставок, зробите все, що захочете. Якщо ж треба ловити плаваючі мухи і велике сміття - хватить звичайного косого фільтра як в лічильниках.
  16. Демобілізації зараз ніякої не буде. Хіба важкі поранення і спишуть. Це просто нереально і на це в принципі в армії ніхто не піде.
  17. А вот ніясно... Там були досить непогані умови вступу і навчання на англійській було безкоштовне. Можливо підрегулювали як всюди в європах: англійська платна, навчання місцевими мовами безкоштовне.
  18. Країні потрібні солдати, а не інженери. Нажаль.
  19. Скільки завгодно, це залежить від запоркиі фітінговки. Беріть в руки і складайте.
  20. Восхіщаюсь вашим оптимизмом, учитывая тот факт, что возвращаться будете после 16го
  21. Астрологи оголосили день експерта зі снайпінгу! Так побєдім!
  22. 2-3 заміни розхідних елементів - це в грошах новий осмос.
×
×
  • Створити...