Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

murava

Пользователи
  • Публікації

    21 154
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    46

Усі публікації користувача murava

  1. Глупости, простой ваговський клемник , засунуть в коробку - и всех делов
  2. Та пофіг , правильно - головне результат. Армія вас ще довго не відпустить.
  3. Я вам про обмеження можу книжку написати Влк при тцк дивиться в хелсі і каже, друже, у вас же звернень нема! Ти можеш мати хоч повний анамнез трьох поколінь в карточці поліклініки - то все можуть до уваги не брати. Так в хелсі всього пару років вносять дані, і то не всі, і то не регулярно - їх не хвилює. Якщо ти не лежав в лікарні і про в хелсі немає записів, або ти не маєш свіжої річної жавності купи виписок - ти годний в дшв по замовчуванню. По закону ти можеш написати заяву на вищестояче ВЛК , але у тебе їх беруть і не реєструють. Опа. Головне в тцк не якість людей, а кількість. Решта глибокий пофіг. Бо відповідальності у них просто нема.
  4. А ви ніколи не розглядали питання, що люди тікають від тцк не тому, що вони, сволочі і ухилянти, сцуться в штани від армії, а просто по причині того, що вони прекрасно бачать картину здаля і не вірять в відданність, рівність і чесність керівництва держави, від яких напряму залежить їхнє життя в тій самій армії? Сенс йти в армію, віддавати своє життя в руки тих, кому ти банально не віриш, хто чесно кажучи невідомо яку мету переслідує і може зрадити тебе в один хід. Приклади: сдача Азову під особисті гарантії самі знаєте каво, Червінський, незрозумілі паси Безуглої... Питання схематозу і фактичного поділу людей на касти - то вже таке, то вже зовсім другорядне.
  5. Мотивація бусифікованого в принципі не сильно сприяє навчанню + вхопити суті про щось за три тижні навчання можна хіба теоретично. Але як військові кажуть, мотивація сама появляється в першому бою. А людей хто там рахує - тцк ще наловить.
  6. Бусифікації не існує - це вам кожен військовий розкаже. Ну, якщо ткнути носом, скажуть вимушена міра. Командування одобряє, вони дуже задоволені темпами і результатами. Тому вважайте бусифікація узаконена, масштаби будуть лише рости. І дуже зручна - інтенсивність регулюється усно, по телефону.
  7. У вас типовий душ і такий душ потягне майже довільний трап. Продуктивність трапа є величина з нормативки, яка досить специфічно рахується - при висоті водяного стовпа 50 мм над рівнем трапа. Равак сам трапи не робить. Як і сифони.
  8. Тю, а де тропічний душ? Ця лійка дасть до 20 л/хв. Можете ставити любий трап, який нравіца
  9. Подивіться для початку продуктивність реального "тропічного душа" і зважте, чи ви зможете забезпечити всі умови для його роботи.
  10. Аналогічна фігня - технічний збій, покази не прийнято, нараховано по-середньому. А 12го числа вже самі зняли контрольні покази, щоб порахувати хвости по новим тарифам
  11. Історія показує, що наявність з/п у військових - це зовсім не факт. Можуть цілком і без з/п, що в 90х було як здрасьті.
  12. Ми трошки по різні сторони армії, хоча на одній стороні, але я не бачу державної політики в режимі "виживання країни". Виживання країни так не виглядає. Поки що все виглядає як великий розпил і багатопотоковий схематоз. А з кожним днем випливають такі позорні схеми, що даєшся диву. Навіть картина в кацапстані виглядає більше як режим виживання країни, чим у нас. А те, що зробили з мобілізацією і армією, це реально йобаний стид. Це ви поки що ходите від гражданки далеко, а коли повернетесь - відношення цивілів до армійців вас щиро здивує холодним душем. Про те, що воювати будуть всі - це пропаганда, такого не буде ніколи. Всі притомні військові це розуміють.
  13. А навіщо податки? Війну профінансують - під сотку млрд нам виділили до кінця наступного року по лінії постачання зброї. Тобто патрони будуть, амуніція буде, яку-ніяку вундервафлю дадуть. Бюджетні видатки ми закриваєм прямими західними дотаціями і кредитами + цільова допомога уже пару років і так. Немає у нас економіки в її розумінні. Забудьте це слово. Те, що ви там якось щось ще заробляєте і платите, то це в принципі просто артефакт, з чим нещадно будуть боротися - податки збільшувати, а робочі руки по можливості забирати в армію.
  14. А навіщо? Бусифікацію схвалили практично на вищому рівні. Так і сказали - по суті на даний момент це вимушена міра, яка показує чудові результати. Амінь. Або відбивайтесь на вулиці , або тікайте, або не рипайтесь. Навіщо вам платити, коли вас можна тупо примусити. Про дембєль. Якщо коротко - забудьте. Його в теперішній картині війни не буде, бо на то є купа причин. Про одну з них вже кажуть навіть в ефірах - командир не відпустить від себе людину, яка нормально воює і тягне війну. Оскільки законодавчо термінів мобілізації нема, це дорога в один кінець. Люди ж не дурні, хоча пам'ять у них як у гуппі.
  15. Десятки? У нас по місту комунальних інспекторів з паркування забронювали на весь особливий період. Не на півроку-рік, а на увесь термін. Да-да, отих святих людей, що виписують штрафи за парковку під знаком без квітанції. Їх нізя ж ніяк замінити непридатними або пенсіонерами, нікак нізя. Критично важлива інфраструктура, офіційно. Розказуйте далі про конституційний обов'язок , справедливість і рівність - голосно і з інтонацією.
  16. А реалії такі, що і Бабченко прав, і Юра прав. Якщо ядерка прилітає в умовний Ужгород або анексують балкон у Бездомного, то збори в Бабченка підуть вагомо жвавіше - а там щось і відкласти можна. Зрештою, треба ж з чогось інтернет оплачувати, нє? А то, що в європах вже немає біженців з брудними обличчями і дітей з замученими довгими переїздами котами, перекинутими через плече, донатам не сприяє аж ніяк. Більш того, на роботах наші непогано дають газу, демонструючи нормальний рівень - і потиху просто вибивають місцевих з їх годівниць. Тут якби проскакує, що мол українці - це мабуть хорошо, но шото вони ніфіга не араби - тут пальця в рота не пхай.
  17. Наша мудра адміністрація, да продовжить Аллах її роки, Потрошителя чомусь забанила. Мабуть виклав недоліки всеохопного плану моргентау і показав їх власним прикладом.
  18. Ну якщо припертись кудись і сісти на соціал - то да, канешно, страшні поневіряння. А якщо приїхати і піти на роботу, то чуть зовсім не так: багато хто з будівельників вже в європах мають свої бригади и керують напрямками, а багато хто бізнес відкрив. І зараз піде друга хвиля - виїжджатиме рідня тих, хто виїхав. Плюс поки що непризивний молодняк просто стадами виїзджає після школи поки може, бо невідомо що там наше всеохопне керівництво охопить.
  19. А хтось взагалі , ну канешно крім нашого форумного моргентау в піжамі, і правда всерйоз отак розглядає, що нас візьмуть ось-ось в НАТО? Яку свою проблему цим вирішує НАТО?
  20. Куда можно сдать український паспорт? (с) Да там завтра черга буде
×
×
  • Створити...