Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vfkbi

Пользователи
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача vfkbi

  1. Ну в Atmos DC 24 RS топка на 93літра і 18-26кВт. Но думаю вони суттєво дорожчі і за потужні будуть для мене. Хоча завтра позвоню і поцікавлюсь за ціну і наявність.
  2. Ну з Атмосом у нас проблем наче не має. Я у вівторок звонив, ціна найнижча яку найшов на ATMOS DC 18 S - 1050 Євро це у приватного підприємця, а так по фірмах 1200-1250 Євро. А от з СТС ніхто навіть і не возить.
  3. От тому і питання, чому котли Мотор січ при одинаковій ціні з тимже Атмосом-димлять як паровози.;)
  4. Глянув на ютубі як вони працюють. Там хороший комент є. Дорогий котел, а при загрузці димить як паровоз.
  5. Дрова вже другий рік як сушаться.:D Добавлено через 2 минуты У нас сьогодні також бачив такий. Ціна 5400
  6. Сьогодні звонив за котлами Атмос. Дивлюсь між двома варіантами. Піролізний котел дров"яний Атмос DC 18S atmos.ck.ua/tverdotoplivnye-kotly/drew/atmosdc18s Піролізний котел вугільно-дров"яний Атмос C 18S atmos.ck.ua/tverdotoplivnye-kotly/ugoldrew/atmos-c-18-s Що порадите вибрати? Різниця в ціні не суттєва.
  7. Дуже цікава заявка. Що це значить? Котел 6-12кВт. є в наявності? Ціна на сайті актуальна? А можна більш детальніше. Можна навіть у ПП. Добавлено через 6 минут Чому вибрали саме ці котли? Ну і які ще розглядались?
  8. Розглядаю різні варіанти. Буду взнавати що у нас зараз з вугіллям. Які думки будуть відносно ось цього котла? Реально що витягне хочаб 4-6 суток на одній загрузці вугіллям? teplobezgaza.com.ua/index.php/8-kotly/2-energiya-tt-12-kvt#content Добавлено через 2 минуты На їхньому сайті пишуть що працює. І досить не погано.
  9. Так от також думаю, а чи не краще якщо котел буде і вугілля споживати. В такому випадку СТС і Федини відпадають. Залишаеться SWaG і КТГ. У КТГ-хороша товщина теплообмінника 7-8мм. а у SWaG я так і не вияснив. Можливо є ще якісь котли у цій ціновій категорії, щоб були всеядні і не часто приходилось "кучегарити"? ТА планую поставити на 500літрів, більше не влізає.
  10. Доброго дня! Планую робити опалення і не можу оприділитись з котлом. Площа опалювання 80м. Газу не має і не буде. Планую допоміжним ставити ще електричний котел. Основний вид палива, це дрова. У будинку зараз проживає старша людина, а тому розглядаю котли щоб не довелось постійно "кочегарити". Можливо є ще якісь варіанти котлів, буду вдячний за поради. Зараз розглядаю такі варіанти. Котел SWaG svag.com.ua/kataloh-swag/swag-10-kvt/ Котел СТС www.ctc-ukraine.com.ua/ctc10c.html Котел Федини (ссылка устарела) Котел "КТГ" типу свічка. Офіційного сайту не знайшов, можливо погано шукав. Є у нас люди які їх виготовляють. Ціна за 20кВт. 13500гр. і треба місяць чекати. Питав яка товщина сталі в теплообміннику, сказали 7-8мм.
  11. Добрый день. Что можете посоветовать по пиролизному котлу Федини. (ссылка устарела) У меня пока площадь 80м., но есть еще законсервированый второй етаж на 50м. Вот смотрю на их котел 20кВт. Цена не большая, а вот как сам котел? Может есть кто имеет такой, ну или сталкивался?
  12. День добрий. Якщо ще актуально, я заберу. Киньте свій номер, я перезвоню.
×
×
  • Створити...