Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

andrii.timchuk

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача andrii.timchuk

  1. Як і обіцяв, завантажую фото будинку. Прошу вибачення за затримку, був на відпочинку . Прошу 100% точної суми по мому запиту. Дякую за розуміння.
  2. Пропозиція цікава. Прошу зорієнтувати мене для вартості супутних матеріалів для робіт, які я перераховував. Фото будинку скину на днях.
  3. Доречі, а я і не подумав) Дякую за правильний поштовх, зараз уточню
  4. Отримано першу пропозицію в особисті повідомлення- 150 грн/м.кв. (без вирівнювання стін). але ціна "чиста" без будь-яких прихованих доплат. Прошу форумчан оцінити....
  5. Доброго дня, шановні будівельники! Стало питання про утеплення будинку. Свою увагу звернув на пінопласт (свої «за» або «проти» прошу не писати, рішення прийняте). Так от, цікавить реальна, наголошую, реальна вартість утеплення пінопластом в Київі, зі 100% дотриманням технології (не хочу, щоб з моїм будинком сталось щось подібне: www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=124258). Як я зрозумів, з прочитаної мною інформації, правильна технологія утеплення включає в себе: 1. Підготовка поверхні (стіну потрібно вирівняти). 2. Ґрунтовка стіни. 3. Закріплення стартової планки. 4. Приготування клею. 5. Нанесення клею на плиту. 6. Монтаж плити. 7. Закріплення плити дюбелями. 8. Влаштування армуючого шару. 9. Нанесення короїду. 10. Фарбування. Мене цікавить лише вартість робіт, якщо все влаштує, можна буде домовитись про виконання робіт. P.S. Прохання до продавців пінопласту та інших утеплювачів - не засмічуйте тему.
×
×
  • Створити...