Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Михаил Р

Пользователи
  • Публікації

    750
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Михаил Р

  1. Прицеп "Зубренок", производства МАЗ, на рессорах. Простоял в гараже лет 15, не понадобился. В очень хорошем состоянии, с абсолютно целым тентом и дугами, резина живая, электрика в прекрасном состоянии, номера еще СССР, черные. Фото в четверг, когда вытащу из гаража. Цена 300 долл.

    Киев, Бортничи.

     

    О девяносто пять 27Ч О девять О восемь

  2. пока... не потеплеет? :)

    поднимемс темку

     

    Не, у меня она в эксплуатации круглый год, без выходных. По 75-80 минут... Уклон 15 градусов, скорость 6 км/ч, без рук... Иначе обратно, в 180 кг. А я не хочу)))

     

    Добавлено через 1 минуту

    Мне предложили неплохую, за 14000 грв (500 долл.), но это для меня перебор...

  3. Цікавить доріжка з електроприводом підйому кута нахилу, НЕ механічна, з електронною панеллю управління, розмір бігового полотна не менше 50х140, максимальне навантаження не менше 120 кг.

    Соромно признатись, сам таку тут продав колись, бо тільки простирадла на ній сохли))) А тепер ось знову))) В кого даремно займає місце - чекаю інфу в особисті та Вайбер 0932383328. Дуже бажано - Київ і передмістя, бо їх вага зазвичай більше 100 кг, транспортування...

  4. Сьогодні забрав з НП трошки м‘ясця. Приємно вражений смаком яловичини, це дійсно продукт високого класу. Соромно, однак цілу баночку з‘їв сам...:oops: баночка за півкіла))) До тих вурстеншпріхеншвайнекляйне (лол!) ще не дійшов, але відпишусь обов‘язково!))) Дякую!
    • Лайк 1
×
×
  • Створити...