Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Scherman

Пользователи
  • Публікації

    17
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Scherman

  1. Продам будинок у центральній частині міста. Грабник, вул. Козацька. Прекрасне розташування, інфраструктура, тихий район.

    Земельна ділянка 6,25 соток, рівна, прямокутної форми, гарний під'їзд. Будинок старенький, але у жилому стані, 3 кімнати, кухня, ванна кімната, комірка, погреб, віранда. Також є гараж для легкового авто та сарай. Туалет на вулиці. Газове опалення. У будинку вода, газ і світло. Є можливість підключення до міської каналізації.

    Приватна власність, державний акт (будівництво і обслуговування житлового будинку)

    Ціна 100 000 у.о. торг можливий.

    0639539570 Андрій

     

    191098889_1_1000x700_prodam-budinok-v-tsentr-grabn.jpg

    (%D1%81%D1%81%D1%8B%D0%BB%D0%BA%D0%B0%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%20%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B0)

  2. Не зовсім зрозумів ваше питання. В кінці вулиці якийсь чувак з відомою фамілією викупив 3 чи 4 участка, обрізав частину склону, зробив підпорну стіну в 5-6 метрів висотою, будує там будинок в 3 поверхи, може і не один. Провів собі товстенний кабель і поставив власну підстанцію (від мого участку 5 метрів до підстанції). Там постійно ведуться якісь роботи, буде щось капітальне. А так як у нього крайні участки, то він ще й гарну персональну березову рощу має) і жодного сусіда за нею. Персонально його не знаю, але дуже адекватний там власник.
  3. Продам власну ділянку у Голосіївському районі міста Києва. Вулиця Баррикадная, район Пирогово, ТЦ Артмолл, Столичне шоссе, Академіка Заболотного. В 40 метрах Школа , магазини, кінцева зупинка автобуса та маршрутки.

    Ділянка трапецевидної форми, з невеликим уклоном. Знаходиться на горі, звідки відкривається чудовий вид. В кінці участку над схилом, можна зробити величезну терасу, буде чудовим місцем відпочинку. Асфальтовий під'їзд. Вулиця глуха, окрім сусідів ніхто не їздить.Призначення - "для будівництва та обслуговування житлового будинку". Міські комунікації проходять під дорогою в метрі від ділянки (вода, електрика, газ). Занесено в кадастровий раєстр. Чудове місце для будівництва будинку.

     

    Ціна 30000 у.е. (адекватний курс) Можливий торг.

    Можливий обмін на дачу під Києвом (не далі 20 км від КП)

    Телефон: нуль63-953-95-7нуль Андрій

     

    Мапа - maps.yandex.ua/-/CVvg6Q~N

    Велике панорамне фото: z-weekend.narod.ru/IMG1.jpg

     

    Фото:

    IMG4.jpg

    IMG5.jpg

    IMG7.jpg

    IMG6.jpg

    IMG2.jpg

    Plan.jpg

  4. оценил.

    в чём вопрос и чем помочь?

     

    Интересует общее мнение по размещению и планировке дома, по входу между первым и вторым этажом, по переносу основного жилого пространства на второй этаж, а спален на первый, по размещению площадки для автомобилей:)

     

    Вообще не находил прецедентов постройки домов в Украине по принципу американских bi-level, и размещения кухни, гостиной и главной спальни на втором этаже, а детские спальни на первом... потому интересует мнение форумчан.

    Так же интересует мнение по поводу узких окон под скатом крыши, тоже почти не встречал таких решений, хотя мне нравится.

    210008_600.jpg.cb571272a2ac8020eaf21cedd3d36747.jpg

  5. Приветствую участников форума. Год назад куплен участок на окраине Киева (Голосеевский) достаточно сложного расположения и рельефа, думаю что на нем построить.

     

    Описание участка: смотрим схему участка

    - участок ниже дороги, в точке Г перепад от дороги -1,5 м., в точке В -2 м.

    - если считать точку Б нулевым уровнем (самая низкая точка на участке), то перепады высот по углам составляют: А(+0,3 м.), В(+1,5 м.), Г (+2 м.).

    - с противоположной от дороги стороны участка, начинается плавный обрыв с перепадом в метров 15 (там будет подпорная стена и терраса над обрывом).

     

     

    Описание дома:

    - исходя из особенностей участка планирую разместить дом ближе к дороге в самой высокой точке участка

    - дом в 2 этажа, 8Х10 м.

    - так как дом ниже дороги хочу сделать его по принципу bi-level house, где вход в дом будет со стороны улицы, на уровне дороги, и между первым и вторым этажом.

    - вдоль границы участка А-Г (западная) будет построена площадка на 2 автомобиля, поднятая до уровня дороги

    - на первом (нижнем) этаже будет размещаться две спальни, комната отдыха, санузел совмещенный, и выход на внутренний двор, там терраса или площадка

    - на втором этаже будет размещен раздельный санузел, кухня и гостиная (студио), главная спальня, два выхода на балкон, с гостиной и спальни.

    - второй этаж будет мансардным с поднятием стен до 1.5 метров

    - очень хотелось бы сделать узкие окна под крышей в стене В-Б, в гостиной и на кухне

    - цоколь не хочу, под площадкой для авто будет предостаточно места для размещения хоз-помещений.

     

    www.floorplanner.com/projects/28376819-test#details вот примерные планы этажей, и самой коробки. Слева сверху вкладки первый этаж, второй этаж, общий план. Для переключения в 3D режим, кнопка справа сверху. Можно крутить, вращать, приближать.

    P. S. Никогда не строил дома, только все изучаю, не судите строго:)

    Plan.jpg.8318f83da18fd5d69682ae545f30a778.jpg

×
×
  • Створити...