Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Scherman

Пользователи
  • Публікації

    17
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Scherman

  1. Ви трохи не орієнтуєтесь в цінах на нерухомість в Рівному, і що таке Грабник)
  2. Продам будинок у центральній частині міста. Грабник, вул. Козацька. Прекрасне розташування, інфраструктура, тихий район. Земельна ділянка 6,25 соток, рівна, прямокутної форми, гарний під'їзд. Будинок старенький, але у жилому стані, 3 кімнати, кухня, ванна кімната, комірка, погреб, віранда. Також є гараж для легкового авто та сарай. Туалет на вулиці. Газове опалення. У будинку вода, газ і світло. Є можливість підключення до міської каналізації. Приватна власність, державний акт (будівництво і обслуговування житлового будинку) Ціна 100 000 у.о. торг можливий. 0639539570 Андрій (%D1%81%D1%81%D1%8B%D0%BB%D0%BA%D0%B0%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%20%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B0)
  3. Гляньте на мій, приватна власність, під будівництво обслуговування житлового будинку, 5 соток www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?p=3273072#post3273072
  4. Всіх з новим роком, продаж актуальний, ціна знижена 27000 у.о.
  5. Нажаль ні, але зможу трохи посунутись в ціні. В ЛС пишіть.
  6. Не зовсім зрозумів ваше питання. В кінці вулиці якийсь чувак з відомою фамілією викупив 3 чи 4 участка, обрізав частину склону, зробив підпорну стіну в 5-6 метрів висотою, будує там будинок в 3 поверхи, може і не один. Провів собі товстенний кабель і поставив власну підстанцію (від мого участку 5 метрів до підстанції). Там постійно ведуться якісь роботи, буде щось капітальне. А так як у нього крайні участки, то він ще й гарну персональну березову рощу має) і жодного сусіда за нею. Персонально його не знаю, але дуже адекватний там власник.
  7. www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=167858 Ось, може зацікавить, в Києві участок, ціну будемо обговорювати, бо нинішній курс неадекватний.
  8. Продам власну ділянку у Голосіївському районі міста Києва. Вулиця Баррикадная, район Пирогово, ТЦ Артмолл, Столичне шоссе, Академіка Заболотного. В 40 метрах Школа , магазини, кінцева зупинка автобуса та маршрутки. Ділянка трапецевидної форми, з невеликим уклоном. Знаходиться на горі, звідки відкривається чудовий вид. В кінці участку над схилом, можна зробити величезну терасу, буде чудовим місцем відпочинку. Асфальтовий під'їзд. Вулиця глуха, окрім сусідів ніхто не їздить.Призначення - "для будівництва та обслуговування житлового будинку". Міські комунікації проходять під дорогою в метрі від ділянки (вода, електрика, газ). Занесено в кадастровий раєстр. Чудове місце для будівництва будинку. Ціна 30000 у.е. (адекватний курс) Можливий торг. Можливий обмін на дачу під Києвом (не далі 20 км від КП) Телефон: нуль63-953-95-7нуль Андрій Мапа - maps.yandex.ua/-/CVvg6Q~N Велике панорамне фото: z-weekend.narod.ru/IMG1.jpg Фото:
  9. Интересует общее мнение по размещению и планировке дома, по входу между первым и вторым этажом, по переносу основного жилого пространства на второй этаж, а спален на первый, по размещению площадки для автомобилей Вообще не находил прецедентов постройки домов в Украине по принципу американских bi-level, и размещения кухни, гостиной и главной спальни на втором этаже, а детские спальни на первом... потому интересует мнение форумчан. Так же интересует мнение по поводу узких окон под скатом крыши, тоже почти не встречал таких решений, хотя мне нравится.
  10. Приветствую участников форума. Год назад куплен участок на окраине Киева (Голосеевский) достаточно сложного расположения и рельефа, думаю что на нем построить. Описание участка: смотрим схему участка - участок ниже дороги, в точке Г перепад от дороги -1,5 м., в точке В -2 м. - если считать точку Б нулевым уровнем (самая низкая точка на участке), то перепады высот по углам составляют: А(+0,3 м.), В(+1,5 м.), Г (+2 м.). - с противоположной от дороги стороны участка, начинается плавный обрыв с перепадом в метров 15 (там будет подпорная стена и терраса над обрывом). Описание дома: - исходя из особенностей участка планирую разместить дом ближе к дороге в самой высокой точке участка - дом в 2 этажа, 8Х10 м. - так как дом ниже дороги хочу сделать его по принципу bi-level house, где вход в дом будет со стороны улицы, на уровне дороги, и между первым и вторым этажом. - вдоль границы участка А-Г (западная) будет построена площадка на 2 автомобиля, поднятая до уровня дороги - на первом (нижнем) этаже будет размещаться две спальни, комната отдыха, санузел совмещенный, и выход на внутренний двор, там терраса или площадка - на втором этаже будет размещен раздельный санузел, кухня и гостиная (студио), главная спальня, два выхода на балкон, с гостиной и спальни. - второй этаж будет мансардным с поднятием стен до 1.5 метров - очень хотелось бы сделать узкие окна под крышей в стене В-Б, в гостиной и на кухне - цоколь не хочу, под площадкой для авто будет предостаточно места для размещения хоз-помещений. www.floorplanner.com/projects/28376819-test#details вот примерные планы этажей, и самой коробки. Слева сверху вкладки первый этаж, второй этаж, общий план. Для переключения в 3D режим, кнопка справа сверху. Можно крутить, вращать, приближать. P. S. Никогда не строил дома, только все изучаю, не судите строго
×
×
  • Створити...