Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

буня

Пользователи
  • Публікації

    10
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем буня

  1. Красивый дом. Но мне почему-то кажется, что высота 1-го этажа меньше высоты 2-го этажа. И дом выглядел бы лучше если бы было наоборот. Может визуализация не соответствует чертежам?

     

    вживую надо глядеть)

  2. Планував до народження дитини здерти штукатурку та прокласти електрику 9сам0, щоб приступити до шпаклювання стін (мав робити майстер).

    Доця народилась швидше:)

    Маленька перерва наразі.

    вітаю! :beer:

  3. и не только плита перекрытия...у нас в панельном доме стеновые плиты с каналами под проводку - так нашлись "умельцы" и залили самовыравнивающуюся смесь через розетки и выключатели на этаж ниже.

    пат цталом!:D:ROFL:

  4. підкажіть скільки буде коштувати криниця і велика вигрібна яма біля дачного будинку для постійного проживання 4-6 людей, але мене цікавить ціна "від А до Я"...тобто включаючи всі подробиці. Будиночок знаходиться біля Львова с.Солонка-с.Жирівка... я розумію, що точної ціни немає, мене цікавить "від такої суми і до такої максимум". буду вдячна різним цікавим пропозціям і звичайно за відповіді на мої запитання

    як вийшли з ситуації? теж цікавить в цьому районі що по чому.

  5. Добрий день, львівянам! Підкажіть до кого звернутись по якісний бетон. Поки спілкувався з МКС бетон і Львівським заводом будвиробів, всі працюють з сертефікатами і гарантують заявлену якість. Цікавить бетон марки 200, у них він по 690-680грн. з доставкою. Хотілось би почути реальні відгуки від форумчан і порад до кого звернутись.

    на чому зупинився?

×
×
  • Створити...