Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ir4yk

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем ir4yk

  1. Доброго дня, сусіди!

    Хочу попередити/нагадати про розгул злодіїв по нашим ділянкам. За останні 3 тижні до нас навідувалися двічі:

    Перший раз якась "хазяйка" позабирала все що могла унести - від пензликів і агроволокна з теплиці до кущів ягідних і декоративних рослин. Стать визначили по розміру слідів на свіжоперекопаній землі))

    Другий раз - цього тижня в понеділок-вівторок, вже певно чоловіки навідувалися - цікавив виключно метал на ділянці - забрали труби, металеві куточки, намагалися зламати металевий каркас для винограду (не вийшло, лише погнули). Є ймовірність, що скоро навідаються знову. Цього разу вже викликали поліцію.

    Тож будьте уважні і не залишайте нічого цінного чи того, що може здатися цінним, на ділянці!

    • Лайк 1
  2. Доброго дня!

    Шановний admn, тема створена для об'єднання власників земельних ділянок цього району, обговорення та вирішення поточних проблем. Але ніяк не для того, щоб виправдовуватися перед учасниками форуму з приводу нашого вибору.

    Якщо є конструктивні питання - будь ласка, задавайте.

    Якщо ж Ваша мета - розказати, які тут бездарі, і яку страшенну помилку ми зробили, придбавши тут ділянки - Вам не до нас. Я розумію, що Ви вважаєте, ніби краще за всіх нас освічені в поточній ситуації та перспективах розвитку району, але буду вдячна, якщо Ви дозволите нам самим вирішувати, за що ми хочемо чи не хочемо платити і чим займатись.

    А ображати жінок - це якось не виховано з Вашої сторони, погодьтеся.

    • Лайк 3
  3. Сьогодні була на полі. Траншею закидали здоровезними брилами (ото сюрприз буде власникам ділянок, які зачепило). Місця, де переривали дорогу, вирівняли - проїхати можна.
    • Лайк 1
  4. Взагалі ми з чоловіком були в різний час - і в робочі і в вихідні дні, ніяких незручностей від військової частини не відчувається, зазвичай там тихо)

    Але у нас ділянка ближче до груші, тому яка ситуація під самою частиною, не скажу.

×
×
  • Створити...