Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

lyubomyr34bmw

Пользователи
  • Публікації

    51
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Имя
    Любомир
  • Откуда
    Киев
  • Род занятий
    diana.kiev.ua
  • Пол
    Мужской

lyubomyr34bmw's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

6

Репутація

  1. маленька пораправка. Кожен гонт прибивається вісьмома цв'яхами так як при фіксації гонта цв'ях прибивається в нижні частині гонта, під якою закінчується верхня частина нижнього гонта. І якщо на БЧ є ззаді половина гонта клейовий слой утворюється суцільна проклеїна двухслойна гідроізоляція + третій слой підкладковий килим, який також на стиках 10 см проклеєний і прибитий покрівельними цв'яхами. як писала одна мудра людина: "Разочарование от низкого качества длится дольше, чем радость от низкой цены!!"... це і стосуяться якості клейового слоя і БЧ загалом. На минулих вихідних знайшов такий об'єкт. Всі гонти цілі, лежать кругом будинку, лише по 3-4 дірки у верхній частині гонта. Клей не приклеїв їх тому гонти у місцях стику зовсім чисті. Один взяв собі на пам'ять.;)
  2. Поправка: Жодень виробник бітумної черепиці не дасть гарантії на свою продукцію навіть на день, якщо не використовувати їхню же комплектацію. Другими словами, якщо покупець, зі своєї сторони, не виконує монтаж БЧ згідно інстукції по монтажу цієї же БЧ, виробник має повне право не виконувати свої гарантійні умови, а точніше, в момент покупки застерігає що гарантійні умови його стосуватися не будуть і гарантія в його випадку не дійсно. Крапка. Добавлено через 5 минут Та що гарантія 10 років - це звичайний однослойний окислений бітум, а 35 -двохслойний окислений бітум. Недоліки окисленого бітума повторювати не буду так як тисяту раз піднімалася дана тема.
  3. Можна потім в оренду здавати такі банери. Подвійна користь + візуальна реклама. ;) Сорі за спам.
  4. А навіщо лишні видатки з покупкою і демонтажем рубероїда? Постилити підкладковий килим по всій площі цього же виробника, що і БЧ, монтувати вітрові планки та капельника і всі проблеми. ;) Якщо ж підкладка цього виробника не витримає, то і БЧ буде так же служити. П.С. Все згідно гарантії і інстукції по монтажу виробника БЧ і комплектації до неї.
  5. або як мінімум фото. Металочерепиця буває різною, висота хвилі і т.д. Ну і варіантів монтажу також багато. Так що потрібно спочатку побачити проблему щоб правильно порадити можливий варіант її вирішення.
  6. це концерн Icopal. Якщо Ви маєте на увазі той що продавався в Епіцентрах, зараз мабуть дальше продають, точно не знаю, то виробник: ICOPAL S.A. ul. Łaska 169-197 98-220 Zduńska Wola Polska Centrala telefoniczna tel. +48 43 823 41 11 fax. +48 43 823 40 25 www.icopal.pl/ або pl.wikipedia.org/wiki/Icopal
  7. це все залежить від об'єму і скоріше за все зі складу в Києві і якої колекції. А курс валют в Україні один, в МКМ немає фіксованого як у Велюкс наприклад. Кожен день міняється ;) п.с. це може бути старі запаси тому і курс 14.
  8. може вхідна ціна бути різною або вміння продавати відсутнє ;)
  9. Мабуть їх немає. Ось і продають всяку хню для "нових руских" по госту СССР.
  10. інформація по ІКО i RUFLEX для довідки, до мене ще слухи доходили що у Руфшилда на деякі колекції також є EN544, а саме на серію в СБС, але відповідний сертифікат на очі не бачив і на сайті їхньому не знайшов, для них це, мабуть, не важливо, лише свої росии.
  11. Можна на ЕN544 ваш глянути? Добавлено через 1 минуту І я про це;) Добавлено через 8 минут Відповідати і його мати різні речі. Якщо Айка не має на всі колекції, як може шинглас його мати? Якщо не знаєш, тоді взнай, но не обманюй.
  12. Якщо вже зайшла розмова за сертифікати, можна поцікавитися у ТН які колекції відповідають цим європейським нормам www.krovcity.ru/pl/kr-mans/608-en544.html, а які до них не дотягують і мають гірші показники, які відносяться до *ETA-07/0266. Для прикладу https://www.google.com.ua/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=Rq-tU7XWE-bMygPzoICoCQ&url=http://www.butgb.be/content/eta/download_pdf.cfm%3Ffname%3DETA070266E.pdf&cd=2&ved=0CCIQFjAB&usg=AFQjCNGliYYEZN503FJT3GLAznmodFwf7A&sig2=RLDP2mPsIxAd5ocg8k21Aw
×
×
  • Створити...