Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

asmodit

Пользователи
  • Публікації

    45
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача asmodit

  1. День добрий! Заголовок теми говорить сам за себе) Але, я все-таки звернусть до Вас, з проханням потратити 5 хв. свого часу та підримати петицію. Також прошу, по можливості перепостити її в інших джерелах. petition.president.gov.ua/petition/35879 Завчасно дякую!!!
  2. Кум займається подобовоо здачею квартир, в основному квартири на Оболоні. Якщо цікавить напишу номер в личку.
  3. Добрий час! З дозволу топікстартера, приєднаюсь до бажання придбати 2-3 кім. Квартири ( правий берег, в межах 10 хв. від метро) більше всього цікавить район КПІ. Бюджет до 45 тис. $
  4. Якщо можна, то добавте більше фото ( загальний план, в середині) дякую! Ціна в теперішніх умовах за висока !
  5. До основної парті завжди брати домашню праску, не продасть добре, продасть ще краще- дома буде нова праска!
  6. Фото кімнат викладу через неділю (поїду пофотографую) а також планування. Криниця 12 (чи 13 непам'ятаю) кругів, води 5 кругів. Стіни цегляні, всередині поштукатурені безпіщанкою. Підлога дерев'яна. Кадастровий теж через неділю. Ціна= вартість будинку за яку я його придбав + матеріали які були витрачені на ремонт + підключення світла, газу та інше. - робота. Якщо когось цікавить, що було зроблено і скільки це коштувало напишу вличку!!!
  7. Забув написати! В будинку ніхто ніколи непроживав, тобто без аури попередніх власників!)))
  8. Добрий час всім форумчанам і не тільки. Звертаюсь до Вас по допомогу, в звязку з особистими обставинами, мені потрібна тимчасова (або разова) робота, підробіток на декілка годин. Проживаю в Києві, територіально район КПІ, мені 30 років, працював менеджером з постачання. Можливо комусь потрібна допомога в виконнанні якихось робіт, мілкі ремонти по дому, можливо комусь в офіс потрібний помічник, також можлива робота на відстані (тобто в домашніх умовах). Розповім трошки про свої здібності: -на попередній роботі навчився налагоджувати ділові стосунки; -досвід роботи з пакетом програм Microsoft Office; -руки ростуть з правильного місця; -голова на плечах не тільки для шапки; -маю невеличкий досвід в ремонті (поклейка обоїв, штукатурка стін, монтаж гіпсокартону, укладання плитки на стіни та на підлогу, уладання ламінату, пайка пластикових труб (є власний паяльний апарат); -маю власний автомобіль Skoda A5 седан (можливо когось, чи щось потрібно кудись завезти) досвід водіння більше 10років. Розгляну різні варіанти. Дякую за увагу!
  9. Продам земельну ділянку під будівництво і обслуговування житлового будинку. смт. Бородянка, вул. Шевченка (Нові наділи від с Дружня), до комунікацій 200м. ділянка 24х42м. рівна на підвищенні. До жд станції "бородянка" 2,4 км. Ціна 6000 $ (Розрахунок можливий в інших валютах по ринковому курсу, також можливий обмін). Також присутній торг.
  10. Для форумчан нова ціна 25500$ також дійсний торг.
  11. asmodit

    Продам двери

    Дуже дорого! Хоча і нат. дерево і красиво. Думаю, якщоб скинули відсотків так з 50 то бжаючих купити булоб побільше.
  12. Кадастрові номера на участки є? Наскільки я зрозумів то призначення землі "для садівництва". Житомирський напрямок розглядаєте?
  13. Можливий обмін на квартиру (правий берег) у Київі з моєю доплатою.
  14. asmodit

    Талоны WOG

    Дякую за топливо! Вже заправив! Приємно було мати справу)))
×
×
  • Створити...