Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

RYurik

Пользователи
  • Публікації

    24
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем RYurik

  1. Доброго дня!

    Підкажіть будь-ласка де краще в Броварах купувати цеглу, рвану, для паркана?

    Ще цікавить пилорама з нормальними цінами і якістю.

    Дякую!

     

    Пилорам багато але ціни майже всюди одинакові, замовив майже все що було потрібно, ось тільки фальшбрус ніяк не можу знайти, підкажіть ще будь-ласка де в нашому районі можна розжитися фальшбрусом.

    Дякую!

  2. Доброго дня, шановні форумчани!

    Побудували мені маленький каркасний будинок, як тимчасове житло. Підкажіть будь-ласка як в такому будинку зробити ванну кімнату. Будинок стоїть на блоках, підлога OSB, стіна фальш брус і утеплювач. Проблема в тому як класти плитку на підлогу і як розвести каналізацію.

    Дякую!

  3. Жить в доме будете наездами или постоянно?

     

    Проживатимемо постійно, це в нас тимчасовий будинок для постійного проживання, років на п'ять мінімум з теперішньою ситуацією.

     

    Добавлено через 41 минуту

    Рекомендую варіант комбінованого обігріву (електрична тепла підлога + електроконвектори). Останнім часом саме на цьому варіанті зупиняються мої замовники найчастіше.

    Розрахунки та вартість відправив Вам в особисту пошту.

    Якщо потрібно докладно пояснити, телефонуйте.

     

    Дякую за пропозицію але поки-що такий варіант нам не по кишені.

  4. Доброго дня!

    Потрібна порада по опаленню маленького, 6*8, каркасного будинка. Дві кімнати 3*4, кухня 4*4, тамбур и санвузол 2*2, висота стелі 2.30м., утеплювач 100мм, стіни, стеля і підлога, мінеральна вата isover, фундамент стовбчатий, зовнішня обшивка фальш брус. Опалювати планую електрикою, знайшов такий варіант, я з цією темою зовсім не знайомий тому прошу підказати на що звернути увагу и які нюанси.

    Дякую!

  5. У них так много заказов? Что смогут только в октябре?

     

    Говорять щоб раніше побудувати потрібно наймати ще одну бригаду а це для нас буде більше коштувати. А замовлень них вистачає, крім нас ще під'їжджали люди на консультацію і на підписання договору. Працюють вони на протязі 11 років, нам показували виробництво в них свої сушарки і пилорами, цеха по збірці і т.д..

     

    P.S. Що сподобалось, ніхто нічого не нав'язував і не вмовляв, розповіли, показали, порахували і все.

  6. Дякую всім хто відгукнувся!

    Замовили будинок 6*8, дві кімнати 3*4, кухня 4*4, тамбур и санвузол 2*2, висота стелі 2.30м. так що нічогенький "сарай" буде:good: Правда доведеться зачекати багато замовлень:( пообіцяли аж на початку жовтня поставити.

    Утеплювач 100мм, стіни, стеля і підлога, мінеральна вата isover, фундамент стовбчатий, зовнішня обшивка фальш брус всердині під обробку гіпсокартоном.

    Тепер думаем як і чим отоплювати.

  7. Такой домик со 100 см утепления не нуждается в фундаменте - стоит на кирпичах. Да, говняненький, да, сил и денег еще доложить. Но плюсы есть - скорость и дешево. Иногда, это ключевые вещи. Будет ли в нем комфортно - вряд ли, можно ли в нем жить - да. Если на участке есть хотя бы 10 квт электрики - вполне

     

    На жаль тільки 5 квт. але нічого якщо замерзнемо то буржуйку поставимо:)

  8. Утеплювач я буду замовляти 100, розраховую на суму до 100000 максимум. Жити там доведеться років п'ять по самим мінімальним підрахунках:( і хочеться якогось простору а не комірчину 3*2.
  9. Доброго дня шановні форумчани!

    Маю земельну ділянку, зробив будівельний паспорт і провів електрику, також пробурили свердловину. Але в зв'язку з теперішньою складною ситуацією в країні коштів на будівництво немає а проживаємо ми з дружиною і маленькою донькою в орендованому будинку 2000 + комунальні, хочеться свого. Вирішили заказати каркасний будинок щось на зразок цього. Підкажіть будь-ласка які нюанси на що звернути увагу, можливо хтось проживає в такому будинку хотілося почути відгуки.

    Дякую!

  10. Доброго дня сусіди!

    Зрушило з місця мое будівництво, хоча ще нічого не побудував, зробив будівельний паспорт і підключив електрику. Хочу тепер докопатись до води:D, підкажить будь ласка ціни в цьому році і людей які цим займаються, проживаю в Великій Димерці.

    Дякую!

  11. Здравствуйте!

    Принимайте в соседи, купил участок в Дымерке:good:

    Начинаю свою эпопею с забора и тех паспорта а к осени думаю залить фундамент и электричество ну это в планах а сейчас стоит вопрос где лучше покупать щебень и песок в районе, поделитесь "инфой".

    Спасибо!

  12. Для бетонирования оптимально 10-20. Подсыпка под ленту - это исключительный случай, как правило ничего сыпать не нужно. А чтобы удовлетворить любопытство - то размером 40 и более.

     

    Спасибо за ответ, значит мне придется отдельно везти щебень для столбиков и для подсыпки:(, накладно получается.

    Подсыпку под ленту хочу использовать что бы подровнять дно траншеи так как грунт глина.

  13. Здравствуйте уважаемые форумчане!

    Купил участок в Дымерке как говорят "на последние гроши"

    Сейчас возник вопрос забора нужен щебень и песок для бетонирования столбиков подвозить тону щебня и тону песка нет смысла доставка дороже, по этому думаю подвозить машину песка и щебня. Собственно вопрос какой фракции брать щебень чтобы пошел на бетонирование столбиков и на подсыпку под ленточный фундамент и ещё если кто знает где в Броварском районе лучше заказывать и сколько стоит с доставкой.

    Спасибо!

     

    P.S. Прошу сильно не "пинать" я в стороительстве полный ноль:(

×
×
  • Створити...