Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

gidrotehnica

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача gidrotehnica

  1. Лєнта на вікнах, це вже моє, вони прокрутили фартухи і підтікало по саморізам, післю лєнти пропало. Доречі раніше підтьоків було більше, але позамазував деякі саморізи бітумом і зменьшилось. Дякую за відповідь, будемо шукати спеціалістів.
  2. Ну приблизно ситуація виглядає так
  3. Потрібно перечикати дощ, щоб сфотографувати зверху, якщо є необхідність, можу зараз зробити фото по периметру закінчення стропил, а потім місця де мокрі плями прив'язати до поверхі криші. Добавлено через 10 минут Скажіть, на які моменти звернути увагу, щоб фото було інформативніше?
  4. Допоможіть з проблемою, 3 роки назад зробив повністю новий дах, майстри попались бракороби, причому дуже дорогі, а я ще був не в курсі по будівельним справам. Одним словом, те, що вони наверху зробили, щось не правильно, я просто впевнений. В чому проблема-під час дощу мокріють стропила, причому не всі. Спочатку, я думав, що це із за того, що не правильно випустили мембрану, вона не виходить в капельник, а просто прибита лобовою дошкою, але я думаю, що вода ще попадає через шайби болтів. Вони прикручені деякі під кутом, деякі не попали в брус, а просто тримаються в листах 'на соплях'. Підкажіть, можливо є якісь герметик, щоб дати його під шляпки болтів, а може взагалі проблема не в цьому?
×
×
  • Створити...