Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

serjik_007

Пользователи
  • Публікації

    68
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача serjik_007

  1. Треба щоб в паспорті точки розподілу було вказано тип опалення - "електричне". Потім з цим паспортом треба йти до постачальника і оформлювати тариф. Але, для того, щоб внести зміни в паспорт точки розподілу треба виготовити Проект на електроопалення. Ось ДТЕК і може зробити цей проект, але морозяться і відправляють до з'ясування обставин і роз'яснень. зараз ця процедура по оформленню тарифу на електроопалення діє і її ніхто не відміняв (ще з 2013 чи 2014 року), але ж ДТЕК морозиться і не хоче її починати, ніби то чекають ось ці славнозвісні якісь роз'яснення
  2. Необхідно побудувати невеличкий легкий хозблок та встановити на ділянці. Хозблок має бути розміром 4 на 2.5 метра, з металевого каркасу, обшитого ззовні металевим профнастилом, зсередини обшитий дерев'яною вагонкою. Одне вікно та одні двері. Прошу надсилати Ваші пропозиції на вайбер (063 240 26 97). Дякую.
  3. Та ж ситуація. Створив 2 рази запит через електронний кабінет щодо можливості підключення тарифу на електроопалення. Жодної відповіді не отримав. Потім поїхав в ДТЕК, де у мене не прийняли документи, аргументуючи що чекають якихось роз'яснень з цього приводу.
  4. Таке питання: засіяв газон, почва глиниста (коли мокра - чвакає і розкисає, коли суха - перетворюється на бетон), на яку я посадив травичку. Травичка вже виросла і має висоту приблизно 5-8 см., але нерівномірно. в деяких місцях кущиками, в деяких дуже ріденько. Зараз в мене виникла необхідність підняти рівень землі, де посаджений газон і проросла трава. Хочу поверх нього підсипати приблизно 5 см чернозему. Чи не загине трава під 5 см слоєм чернозему? Чи загине і треба знову сіяти нову траву?
  5. Мда, 2800 кВт в опалювальний місяць електрокотлом - ну ніяк не вкластися в загалний обсяг пільгового тарифу на електроопалення в 2 000 кВт. І це при тому, що будинок дуже гарно утеплений і опалення працює тільки вночі. На кого це розраховано, мабуть на теплонасоси?! Раніше верхня межа була 3 000 кВт - це ще може якось і можна влізти якщо добряче так економити. Сподіваюсь ближче до опалювального сезону або верхню планку по кіловатам підвищать, або тариф на електроопалення передивляться в бік зниження. Інакше то буде швах...
  6. а яку температуру в будинку в січні тримали, що 2800 Квт набігло? Чи встановлений кімнатний термостат?
  7. Задав і я питання в свій ДТЕК через особистий кабінет на сайті, подивимось яку нададуть відповідь.
  8. Через електронну форму розподільчій компанії задавав питання як отримати тариф на електроопалення. Там відповіли, що треба подати заяву і прикласти до неї копію паспорту точки розподілу, в якому повинна бути позначка "Електроопалення". Я пішов в ДТЕК, підняли мій Паспорт точки розподілу і виявилось, що такої позначки немає. Сказали що зараз треба замовляти в проектній організації Проект на електроопалення, після чого прийти з ним до них і вони на цій підставі внесуть зміни в Паспорт точки розподілу. Але саму організацію не надали. От тепер сиджу і думаю де знайти цю проектну організацію яка зробить мені такий проект і скільки воно все мені вийде по ціні?! Вангую що зараз почнеться бізнес, як він був в попередні роки, на кшталт "Зробимо тариф на електроопалення під ключ"...
  9. Розібрав брусчатку вдоль будинку і виявив сюрприз - пінопласт приклеєний до стіни газоблоку на ляпухи, а не під гребінку, таким чином між стіною та утепленням є отвори, де конденсується волога і через які виходить тепло. Як це можна виправити невеликою кров"ю?
  10. У мене немає манометра де подивитись тиск. При цьому, я бачу як вмикається насос при відкритті змішувача, і як вимикається через 2-3 секунди після його закриття.
  11. Сьогодні майстер перепаяв труби та встановив контролер вертикально, і все запрацювало як треба. нижче наводжу фото як воно стоїть вже правильно.
  12. А в мене стоїть горизонтально. Хтось мабуть не читав інструкцію коли встановлював цей регулятор. насос не вимикається ніколи, незалежно від того чи від мережі працює, чи від Екофлоу. Дивився на ютубі коротку відеоінструкцію саме до цього регулятора, так от він встановлюється суто вертикально, інакше буде працювати некоректно. Там в середині клапан стоїть, який повинен розмикати електро контакти подачі струму на помпу при досягненні певного тиску, але мабуть його клімануло, т. я. неправильно встановлено криворуким майстром. Як встановлю його вертикально - відпишусь тут про результат.
  13. На глазок) а як правильно для коректної роботи повинно бути встановлено це реле протоку? Вертикально, чи горизонтально?
  14. Приїзжали бурильщики, подивились і винесли вердикт - щось не те із самим реле, т.я. воно сигнал на включення насосу подає, а на виключення - ні. Крім того, не працює кнопка ресет, неможливо здійснити перезагрузку. Схоже щось заглючило. Рекомендували купити і поставити нове реле. далі буде…
  15. Як працює від мережі не можу перевірити, бо немає чим поміряти чи споживає струм, чи ні. бо якщо насос стабільно споживає 1 квт/год, то за місяць цілодобової роботи тільки цей насос більше 600 квт намотує. Це багатенько… та і насос такий темп довго не витримає
  16. Значить поспостерігав я за цим реле… На лицьовій панелі є 3 лампочки: 1. Power on 2. Pump on 3. Restart Перші дві постійно світяться. Якщо світиться «Pump on» - це означає що насос в даний момент працює і качає воду, чи це означає що він просто підключений до електрики і неможливо зрозуміти чи качає він воду саме в даний момент, чи ні?
  17. У мене вода зі скважини спочатку подається на бойлер, а перед бойлером стоїть редуктор тиску (заводська настройка 3 бари). можливо таке, що реле протока налаштовано на нагнітання тиску наприклад до 5 бар, але не може продавити редуктор тиску перед бойлером, який встановлено на 3 бари, тому насос в скважині постійно маслає і намагається нагнати тиск до 5 бар, але не може? як налаштувати цей нижній і верхній поріг тиску на реле протоку? вже весь гугл перерив, а саме цього реле налаштування не знайшов
  18. Привіт! Є ось така скважина, як на фото. Я не розуміюсь на скважинах, тому прошу допомоги і розписати що це у мене встановлено і як воно працює? Також незрозуміло мені те, що коли я підключаю Ecoflow на цю фазу, на яку повішена скважина (при цьому вирубаю всі автомати, окрім скважини), то вона споживає трошки більше кіловата, незалежно від того чи відкритий змішувач, чи все закрито і вода не ллється. Я думав що повинно бути так, що якщо відкрити змішувач, то вода ллється і насос скважини споживає цей кіловат, а якщо змішувач закрити, то вода не ллється, а значить насос не качає і не повинен споживати електрику. Розʼясніть пліз.
  19. а якщо укладати брусчатку прямо на пінополістирол товщиною 30 мм вона його не продавить? Тобто не буде брусчатка потім бухтіти?
  20. точно))) шось я забувся, шо можна слой відсіву зняти)))) треба покурити цей бюджет)
  21. так, думав над цим. В такому варіанті треба підривати/піднімати бордюр по периметру отмостки на рівень брусчатки. І цей же бордюр вже посаджений на бетон/цемент, щоб бруківка не розїхалась, тому не дуже подобається ця ідея.
×
×
  • Створити...