Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

akhavr

Пользователи
  • Публікації

    670
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача akhavr

  1. Я вас чудово зрозумів. Між іншим, я готовий _був_ купити рішення. Але нафіг треба у таких продаванів.
  2. А чому флейм зупинили? Я думав за місяць тут нагнали, що вечір піде на вичитку... @Ruslan R - в що обійдеться проект?
  3. Цікаво спостерігати за флеймиком Звідки взялось число $300/кв.м? Це вони трохи афанарєлі, там нема чому коштувати $250 за кв.м. Добавлено через 54 секунды Які є типові рішення для металокаркасу та фасадній алюмінієвій системі? Добавлено через 2 минуты Чому? Крім "мені так здається", будь-ласка. Добавлено через 1 минуту Чому в правильно спроектованій конструкції будуть величезні тепловтрати? Добавлено через 1 минуту Які саме реальні об'єкти? Дайте, будь-ласка посилання на ці нормативні документи?
  4. 1. Відсутність пальцІв від "спеціалістів" 2. Здатність пояснити і захистити свої рішення неспеціалісту.
  5. Для цього і шукав на форумі конструктора, щоб мати предмету розмову. Зрозумів, що помилився місцем
  6. А, ок. Коротше, я втратив надію знайти конструктора в цій темі, буду давати її як посилання в розділі "комерція" та на інших сайтах. Далі предметна розмова може бути лише після наявності робочого проекту, бо рішення можуть бути принципово різними.
  7. Тому і пост на форумі, а не дзвінок СуперФірмі Недостатньо міцний для чого саме? Які конкретно ризики? Помідори (поки) не планую, бо для них варто і землю гріти. Мету я позначив вище: додати 3 і більше місяці, які можна проводити "надворі". Бути в оранжереї 30x12x12 м - це "надворі", як на мене
  8. Тому що теплоізолювати таку поверхню за розумні гроші нереально: дійсно треба планувати монументальний каркас і подвійне-потрійне скло. За наявності сонця і 4мм достатньо для різниці температури в 5+ градусів. А за його відсутності (низькі хмари, наприклад) і 10мм недостатньо, якщо всередині нема додаткового джерела тепла. Тому цілорічно +18 там і не планується як мінімум доки не будуть продаватись бюджетні портативні реактори від Тошиби Не маю жодної гадки: потрібен проект, а для проекта - конструктор. Для чого і створив тему. Є тільки маленьке модельне накриття при будинку, 4x6м. На підставі чого і роблю висновки і про зимову поведінку, і про міжсезоння. Забув. Освіжу в пам'яті, дякую.
  9. Умовна вартість умовно порахована. Здається Ви вирішили, що профіль чи скло будуть несучими? Це не так, несучим має бути каркас. Саме про нього задано питання у первісному дописі. Периметр проєму, якщо виходити з конструкції 1.820.5-2: 6 + 7.2 + 7.2 + 6 = 26.4м. При довжині оранжереї 30м, площа огородження має бути 30*26.4 = 792м^2. Виходячи з першого-ліпшого цінника на прозорий полікарбонат в 104.79грн/м^2 ціна виходить 82993.68 грн. Чому Ви вирішили, що я це не порахував? А що, через 60км вже +25 зранку? Дивно, у мене вранці було щось типу +4... Яка разюча різниця в погоді!.. А коли там буде +25, то і у мене зовні моделі теж буде +25. Між іншим, всередині сьогодні було дуже комфортно, хоч вона ще геть незакінчена. Погано думали. Я так розумію, конструкторів на форумі не залишилось... А пустий флейм я вважаю вичерпаним. Добавлено через 14 минут Ах да, забув власне проєми. Рахуючи грубо 2*12*6 = ще 144м^2. +15089.76грн.
  10. Прорахунок чого? Бо якщо іти тільки з хатєлкамі, а не з чіткими вимогами, то ціна буде космос навіть за сарай. Ну і відповідно, прорахунок чого в якій будь-якій конторі? PS аватарка неактуальна ;)
  11. А які є ще відкриті типові інженерні розрахунки ангарів, теплиць, або оранжерей?
  12. Дякую за виключно корисний, інформативний, та обгрунтований коментар. Ваше ЧСВ щойно виросло на півтора базисних пункти. Підказка: якщо перейти на особистість ТС, то ЧСВ буде рости на порядок швидше.
  13. Ну от я дивлюсь на meganorm.ru/Data2/1/4293847/4293847002.pdf і не сильно бачу що там може коштувати дофіга. Підкажіть?
  14. Так, весь будинок під накриття - це не догма. Але тоді з'являються примикання та інша фігня. Крита веранда-тераса 4x6м у мене вже є, мета і полягає в тому, щоб мати накритою помітну площу, а не "ще одну кімнату".
  15. Залежить від конструктиву. Ох. Ну на Вашому ж фото на вертикальних вікнах сніг тільки той, що на фундаменті... Зсуваємо 50% вертикального накриття, верх накриваємо чимось. Зовні. Див вище стосовно мого ставлення до тверджень в яких є варіанти "ніякі" або "всі". До одеської траси мені задовольняти цікавіть треба пертись 60км в одну сторону. Та дякую за пропозицію. Добавлено через 1 минуту Ок, мене цікавить веранда під полікарбонатом (з наступною заміною на скло) на ~6 соток Чи не пофіг як назвати?
  16. ok, хай буде оранжерея. На жаль, заголовок зараз поміняти вже не можу
  17. Мене не влаштовує, що там ціна "підсумком". А мені треба не теплиця для вирощування, а накриття з усіх сторін (зараз поміняю тему) Upd.. ага, тема не міняється. Ладно, значить так і буде. Я знаю, що у нас традиційно не читають текст, на який пишуть відповідь Я написав про вертикальні поверхні. Як сніг лежить на поверхні з нахилом, я і сам чудово бачу кожної зими. Це в промислових теплицях так? Ok, врахував. Давайте не заміняти відсутність аргументів ("не хочу тратить свое время") на багаторазовий повтор тези без аргументів? Див вище. Мені здається, що це Ви вбили в голову собі хотєлку переконати мене. Я задав в першому пості досить конкретні питання і просив тролингом не перейматись.
×
×
  • Створити...