Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

mr.remonter

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача mr.remonter

  1. www.olx.ua/i2/obyavlenie/drel-dewalt-dwd-024s-IDnz8nE.html#:6d88679d0c
  2. Продам дрель Dewalt DWD 024S. Автозажимный патрон, длинный провод, качество dewalt. Использовалась бережнo.цена 900грн.
  3. Продам ящик stanley 28. Цена 1000грн. Без торга. Продаю потому что нужны деньги.
  4. Рубанок то таке.А от шпатель з якого відео почалось -це Вещ!!! Я давно приміряюсь придбати такий. Але ціна трохи кусюча... А на рахунок копіювання то шпателя для машинного нанесення після шитроку почали робити французи "Parfaitliss" і KNAUFівський на olx.pl раз зустрів і, що цікаво, різниця тільки в кольорі. Шитрок просто настільки крутий що заробляє не тільки виробництвом а й ідеями.
  5. Купував через знайомого на базі knauf (вул.Гарматна). Влітку в них ще залишались деякі штуки за старими цінами. Кнауфівський інструмент весь за бугром робиться і після падіння гривні його завозити перестали(у будь якому випадку на той час). За скільки купував точно не пам'ятаю. Щось в районі 400-600грн.
  6. Доброго здоров'я всім! Вирішив похвалитись ось таким придбанням: рубанок для гіпсокартону. Ще як слід в роботі не випробував , зараз переважно малярка в роботі.
  7. Роблю зараз з квартиру, в якій ремонт останнього разу робився,зі слів замовника, 18 років тому. Гіпсокартон пофарбований "голим" - і виглядає все ок і швів не видно, але фарбу не зняти, неушкодивши гіпсокартон(( як шпаклювати по фарбі? Бетонконтакт?- а якщо фарба з часом все ж таки захоче відслоїтися? Моє особисте переконання - фарбування ''голого гіпсокартону'' тільки в хоз.приміщеннях.
  8. Доброго дня, Чуля. Чи не могли б вы поділитися враженнями та дати декілька порад щодо Stark 620 та пилососа для цього шліф-дива? Я себе накрутив що жираф - це панацея від пилу, важкої фіз.праці та потуг зняти фарбу, що тримаеться міцніше за самі стіни? Чи справді з нею як в анекдоті:- Я сплю, а вона працює?)) stark 621- краще? Буду вдячний будь-якій допомозі з цими питаннями! Дмитро.
×
×
  • Створити...