Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

yaik

Пользователи
  • Публікації

    21
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача yaik

  1. Наскільки мені відомо підвал не входить в загальну площу будівлі. Обраховується лише надземна частина . Почитайте інструкцію про порядок проведення технічної інвентаризації zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0582-01 Також напевно варто проконсультуватись в БТІ .
  2. А хто стелив підкладку під ламінат з льону ? Цікаво почути обгрунтовані +/-.
  3. Пропоную в даній темі ділитись цінами та по можливості знижками на будівельні матеріали. Можу запропонувати гарну знижку на вікна, двері , балкони з МП Salamander та Еkran ,деревяного брусу , алюмінію ; - ворота та ролети ; Заміри та консультація Виробник Стрий ( Львівська обл.)
  4. Подібна ситуація була з газовим лічильником, потрібно обовязково письмово повідомити експлуатуючу контору ( копію зареструвати та зберігати) . приїхали газовики забрали лічильник на експертизу ,чекаю результату . Якщо найдуть РЕСівці можуть виписати штраф та провести перерахунок від моменту останнього візиту контролера.;(
  5. - разрешение от соседей, Потрібно лише у випадку зменшення відстані між існуючими будівлями та , які плануються до побудови (так звані протипожежні відстані) - проект на реконструкцию или новый дом на месте половинки, так - приватизация земли. пункт №1 по списку з якого потрібно починати. Подскажите в кратце возможные затраты и проблемы с юридической стороны. Основна можлива проблема , як на мене - співвласник іншої частини будівлі. Для реконструкції ( добудови) своєї частини вам потрібно буде дозвіл співвласника . Ще може виникнути питання щодо розділення земельної ділянки ( якщо це можливо) між співвласниками. разом з тим якщо у вас є право власності на свою частину, то підключення до комунікацій спрощується...
  6. Я оформляв нотаріально засвідчений дозвіл сусіда про те що він не заперечує щодо зменшння відстані між будинками ( потрібно було для пожежників) . Зразок в нотаріуса повинен бути.
  7. Отримав свідоцтво на право власності на протязі 10 днів з дня здачі документів , як і обіцяли ..До речі зразок декларації з того часу помінявся і краще скачувати звідси (ссылка устарела) всім удачі
  8. Правильно називається витяг з Державного земельного кадастру про зем. ділянку ( це у випадку коли в акті на землю не вказано кадастровий номер). Якщо кадастровий номер є то довідка не потрібна . По термінам - сьогодні здав пакет документів, обіцяють на слідуючий вівторок.... орієнтовно. І ще треба сплатить за витяг і держмито десь 250 грн за все.
  9. Свідоцтва поки не отримав , зараз цим займаюсь . В мене була реконструкція будинку з добудовою є певні особливості. З вівторка буде друга спроба здати документи на реєстрацію по результатам відпишусь. В реєстраційну службу потрібно : 1. декларацію про здачу + копію, 2. документи на землю + нотаріальну копію, 3. техпаспорт на будинок + копія завірена БТІ 3. в мене реконструкція значить право власності на реконстр. частну ( нот. копію)+ дозвіл співвласників на реконстр. 4. копію паспорту + ідент. код копія . 5 . Довідку з архітектури ( Лермонтова 6 тел. приймальні 22-34-64 ) про присвоєння/ підтвердження адреси. Так як в мене реконструкція і адреса вже фактично була, написав заяву та приклав копію техпаспорта і свідоцтва на власність. 6. Довідку з ДЗК про земельну ділянку. заповнюєте заяву і якщо все норм. через 10 днів отримуєте свідоцтво
  10. Телефонував,- в наявності немає і незрозуміло коли буде ....
  11. Виробник фарби "Gori", в попередні роки ( з 2008 року)застосовував засіб "Gori 901. Але не можу знайти даний засіб тому і попросив поради.
  12. Хто який використовує засіб для догляду за деревяними вікнами? Останнім часом користувався акриловою емульсією Gori 901 , але зараз не можу знайти у продажу. Може хто підскаже де придбати, чи порадить замінник ?
  13. Стаття в ZN gazeta.dt.ua/energy_market/bridke-kachenya-yadernoyi-fiziki-ta-mozhliviy-progres-svitovoyi-energetiki-_.html . У російськомовній літературі цей захід одержав назву "Велика Жовтнева Енергетична Революція". Для подальшої діяльності Россі організував корпорацію Leonardo Technologies Inc. (LTI). Плани були грандіозними. Він збирався випустити до кінця 2013 р. понад 1 млн побутових теплогенераторів потужністю 10 кВт вартістю по 500 дол.! Оціночна собівартість енергії не перевищувала 1 цента за кВт год.! Це в 5–6 разів нижче за собівартість теплової енергії, виробленої з вугілля або газу в США. Заряджатися ці теплогенератори мали встановленням картриджа розміром з авторучку, що містить порошок нікелю та зв'язаний водень. Заправки вистачає на шість місяців безперервної роботи, що дає потенційну економію в розмірі 2000 дол., тобто система може окупитися за 45 днів! Вартість нової заправки картриджа — 10 дол.!
  14. Здравствуйте Александр ! Планирую построить баню с Аква-мини (парилка до 9 м3). На форуме rusbanya.od. есть фото парилки с каменными стенами. По Вашему плюсы минусы даного решения ( можно ссылку ) . Спасибо. (ссылка на изображение устарела)
  15. Здавати будинок в експлуатацію необхідно для оформлення права власності на дане майно з можливістю подальшого продажу , дарування , передачу у спадок та інше. Без даного оформлення ви створите проблеми для ваших нащадків , як то кажуть " танцював , танцював , але не вклонився". На мою думку , якщо зумів побудувати то потрібно й оформити це належним чином. Чим далі відкладати цю проблему тим тяжче буде провести оформлення. А тим часом побувавши в реєстраційній службі вул. Шевченка,45 (вхід з боку МБТІ ) дізнався що необхідно , крім існуючих документів ще : 1 . Довідку з архітектури ( Лермонтова 6 тел. приймальні 22-34-64 ) про присвоєння/ підтвердження адреси. Так як в мене реконструкція і адреса вже фактично була, написав заяву та приклав копію техпаспорта і свідоцтва на власність. 2. Довідку з ДЗК про земельну ділянку.
  16. і мені ціну для Аква міні вишліть
  17. після отримання декларації необхідно повідомити міську раду і пожежників в семидений термін про здачу будинку в експлуатацію ( лякають штрафами більш 1000 грн.) Зразок заяви в міськраді канцелярії , в пожежників також, копії декларації потрібно прикладати .
  18. зразок деклараціїШаблон Декларація .doc
  19. Здавав 20.12.13 , повернули 10.01.14 р
  20. Хочу поділитись досвідом здачі в експлуатації будинку ( частини) після реконструкції . Коли вирішите що досить будувати і вже потрібно узаконити ваш "шедевр" ( стіни та дах є, вікна , двері також , поштукатурено ) потрібно : 1. замовити технічну інвентаризацію в БТІ ( можна на Шевченка,45 або зараз є декілька приватних БТІ, я замовляв в приватника 600-800 грн. 2.заповнити декларацію про готовність обєкту та здати в ДАБК ( вул.16 липня )
×
×
  • Створити...