Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ПГС-Проект

Пользователи
  • Публікації

    671
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача ПГС-Проект

  1. В Дніпрі(та пригороді) отримання через Дію (з практики) працює більш-менш нормально. Доволі часто виходить з першого разу(без всяких там заносів). Але й буває, що "роблять мізки". Терміни розглядання пакету документів для отримання Буд.паспорту до 12 роб.днів здається, але якщо відмова в видачі Буд.паспорту(тобто відправляють на доопрацювання) то чомусь швидше.
  2. Розташоване на південному заході, утеплене по контуру ЕППС. Проблем не має. P.S. Вибачаюсь за брудне вікно)
  3. Комфортна ширина тамбуру житлового будинку (якщо там має розміщуватись шафа-купе) 1,8-2,0м. Якщо без шафи, то 1,2-1,5м. Одного метра буде замало!
  4. Доброго дня. Якщо актуально- напишіть мені в особисті повідомлення. Дякую.
  5. Так-же, нет ни одного привязочного размера. Все стены и перегородки будут из ракушняка? Стороны света?
  6. У вас несуча стіна(та що умовно по центру), на ескізі "розірвана" перегородкою(коло якої разташований камін). Теоретично так, але треба рахувати. Сходи якісь дуже забіжні!
  7. Всі внутрішні несучі стіни першого, та й другого поверху. Під яке перекриття їх розкладали? Там купа ньюансів залежить від типу перекриття. На цьому етапі це вже потрібно враховувати!
  8. Якщо існуючий будинок не в аварійному стані, то чому б ні...
  9. Якщо той простінок буде з газобетону 100мм., або гіпсокартон, то буде ще той квест)
  10. Якщо Ви хочете прибудований гараж до будинку, то обов'язково фундамент під нього заливайте разом з фундаментом будинку(якщо це передбачено самим проектом). Бо коли я будував собі будинок, вирішив зробити це потім... Отримав важчий технологічний процес, з своїми "ньюансами" та й ціна була вже другою...
  11. Будь ласка. І Вам дякую! Зачиняють виключно з за звички, хоча й необхідності у цьому немає. Якщо буде гостра ручка, то можливо буде не дуже зручно тримати їх постійно відкритими щоб не травмуватись.
  12. Доброго дня. В моєму будинку тамбуру немає(хоча місце під перегородку на етапі проетування залишив). Тепла підлога(водяна)крок труби 100мм, дві двері, але я додав ще невеликий радіатор коло тих самих зовнішніх дверей... мокре взуття висихає дуже швидко, термоголовка на радіаторі стоїть макс. на трієчці... двері з вулиці швидко ніхто не зачиняє, а навпаки, щоби провітрити) Ця прихожка майже сама тепла кімната у будинку, тому я вважаю що тамбур не потрібен... Не забувайте про теплоізоляційний контур всього, куди може "втікти" Ваше тепло. Успіхів.
  13. Гадаю що в данному конкретному випадку, замалювати цифри в плані з паспорту БТІ, переміряти все та проставити фактичні розміри(саме це я мав на увазі)буде достатньо для прийняття якогось базового рішення. Якщо вже йде мова про реконструкцію, де може суттєво збільшитись площа, або й поверховість, то порадами як перенести креслення на папір не обійтись...
  14. Доброго дня. Можу проконсультувати, пишіть у приватні або дзвоніть...
  15. На фото результат пятого по счёту ремонта газонокосилки с 31.05. по 21.07, хотя в четырех из них, в документах написана "проведена диагностика"). По факту в разгар сезона остался без косилки почти на два месяца(не собирает траву в короб). Единоразово отвезти в магазин мне обходится около 300грн(т.к. живу за огородом). ИТОГО отвезти и забрать и умножить на пять(!)=Десять раз прокатился без результата! А это около 3000грн! Еще один раз приехал просто так, потому что менеджер Владимир сказал что ремонт завершен и косилка уже находится в магазине, а по факту его там не было. В магазине сказали, что Владимир наберет лично и извинится, не говоря о компенсации за пустой выезд, жду до сих пор его звонка) Четыре раза я пользовался услугами косильщика, чтобы мой газон не заколосился и не пропал(еще около 2000грн). На протяжении всего времени звонят разные представители Днепра, одни обещают разобраться и починить в ближайшее время, другие пытаются доказать, что инструмент таки работает должным образом... и это длится уже два месяца) но после второго начисления, первые куда-то пропали) В подтверждении правдивости отзыва есть все бумажки о "ремонтах", переписки с мастерами сервисного центра и т.д. Выводы делайте сами.
×
×
  • Створити...